onsdag, juni 13, 2007

Aftonbladet - TH skaber hysteri og kaos!

Tokio Hotel forsager total kaos i Stockholm. Af de 1500 hysteriske fans blev flere hentet af ambulancen. "Pludselig kunne jeg bare ikke få vejret, og så besvimede jeg" sagde Emelie, 13.

Uden for Bengans skivaffär stod i går en kø på omkring de hundrede meter. De fleste var teenagepiger. Nogle havde overnattet på gaden. 20 vagter, Røde kors og ambulancepersonalet var klar - troede de.

Da de fire tyske drenge dukkede op brød helvede løs. "Jeg fik et chok, da de ligepludselig stod foran mig" beretter Emelie Zachrisson, 13, med tårene trillende ned af kinderne. For andre sluttede aftenen i ambulance. Fansene svimlede, da de fik deres idoler at se, og flere besvimede. "Dette er det største, som er sket for dem, og samtidig mangler de mad og vand" forklarer en fra Røde kors.

En og en halv time efter mødet med bandet, er Emelie stadig helt oppe at køre. "Jeg er lykkelig, men da jeg så dem, måtte jeg skynde mig, så jeg troede, at jeg skulle falde. Da jeg kom ud på gaden igen, var det hele kaos. Alle græd!" beretter hun.

Signeringen tog flere timer, men med en super vagtindsats lykkedes det alle at få en autograf. Derefter kom næste udfordring - nemlig at få stjernerne hen til deres hotel. Vagterne fik spærret gaden, og kørte en minibus hen til butikkens bagdør. Fansenes skrig var øredovende, og da bussen kørte fulgte hele flokken efter.

"Det var helt vildt" sagde en vagt og tørrer sveden af panden.

Da jeg ikke er helt så god til svensk, er artiklen lidt frit oversat. Men de væsenlige ting i artiklen er selvfølgelig med.

8 kommentarer:

Bow sagde ...

Hold da op :O
Nogle har det virkelig også med at overdrive :/ Besvime? rooolig nu..

Anonym sagde ...

Ja det er altså ret sindsygt at de besvimer

Nanna-dx sagde ...

Hold kæft man.. Tag da lige en slapper?

Anonym sagde ...

det må da havde været fedt:) selvom det skulle skynde sig

Anonym sagde ...

Jeg fatter ikke de piger. Det er jo ikke fordi at de ser Tokio Hotel, det er fordi, de mangler vand og drikke. hmm. Slap af!

Mayze sagde ...

det er jo vanvittigt!!

KOM SÅ TIL DK >:Å

-sådan der var det nu også til Hamburg koncerten, da de endelig var kommet ind måtte du køres væk igen fordi de havde det så dårligt!! :O

capri sagde ...

Jeg husker også Hamborg. Så virkelig mange piger blive kørt væk :S

Men det er lidt sindsygt at de græder. Tokio Hotel må efterhånden synes det er irriterende..

Anonym sagde ...

Ja, Bill hader faktisk piger som græder ved deres koncerter? :)
-kan egentlig godt forstå ham, det må da være stygt irriterende? :D