søndag, juni 03, 2007

Tokio Hotel - London interview

Svarene er lidt mere kortfattede end de oprindelige, men I ved jo, hvordan drengene bare kan snakke i et væk ;D Det vigtigste er med..

I:Hvad synes I om London? Har I været på sightseeing?
TH: Vi synes rigtig godt om London - hele bandet har været her for at indspille, og det er en god by for unge mennesker. Vi ville elske at komme tilbage igen.
Ja, her er lidt beskridt (de tilføjer dog, at deres hotelværelse ikke er), men igen, det er en stor by, og sådan nogle byer findes også i Tyskland.

I: Hvilke engelske bands er jeres favoritter?
TH: Vores yndlings er eeeh .. The Beatles! Åh og Oasis og Coldplay - vi så Coldplay til MTV Awards - de var gode. Og .. ooh, jeg ved ikke, om de er herfra? Placebo! Er de fra England? De er også gode.

I: Til folk som ikke har set jer live endnu. Hvad kan vi forvente ved Carling Academy?
TH: Vores shows er aldrig planlagte til den mindste detalje - Jeg mener, de er ikke udregnede.. De er ret spontane. Vi går bare på scenen og har det rigtig sjovt. På Europa-touren spillede vi et mix af sange. Fem eller seks fra de gamle albums og så fra det nye. Vores shows er rigtig larmende og mega sjove.

I: I har fået satans meget allerede... Hvordan vil I fejre jeres 18-års fødselsdag?
TH: Gustav som allerede er fyldt 18 holdt en fest med sine forældre - intet stort. Tom og Bill planlægger en stor fest d. 1. september.

I: Fortæl mig lidt om, hvor i kommer fra i Tyskland? Jeg går ud fra, at I har "markeret" jeres by på kortet, som de siger.
TH: Vi kommer fra en lille by (lille og grim - griner).
Magdeburg i Østtyskland. Vi bor 100 km fra Berlin (de diskuterer om, hvor langt der er)

I: Er I stadig blot "drengene for enden af vejen"?
TH: Vi har vores gamle venner, og de behandler os alle normalt. Der er nogen, som vi ikke ser mere, men vi tror, at de heller ikke kunne lide os i starten, da vi spillede på clubs.

I: Hvad savner I mest ved Tyskland, når I er afsted?
TH: Vi savner vores senge.. også vores kæledyr, vores venner og vores familie. Vi har meget mere fritid derhjemme, hvilket er godt, fordi vi elsker at sove! Efter at have haft en lang pause hjemme vil vi gerne afsted igen.

I: Får jeres udseende en masse reaktioner fra bedstemødre?
TH:Griner - vores egne bedsteforældre har været til en koncert og kunne lide det. Selvom .. det er lidt for højt til dem. De siger bare "Åh, ungdommen nu til dags".

I: Hvordan klarer I kritikken fra folk, som ikke kan lide bandet?
TH: Der er folk, som er jalous, men vi tror på, at musik er noget personligt og følelsesmæssigt, som du putter masser af dine egne følelser ind i. Kritik er normalt og godt også.. Det er rigtig vigtigt, fordi det hjælper dig til at vokse og blive bedre som musiker.

I: Nogle fans nævner fantasier og Olsen tvillinger.. Har nogen fans virkelig chokeret jer eller gjort jer bange?
TH: Griner. En fan holdt engang en plakat. hvor der stod "Lad os tage coke på en nøgen pony". Det var lidt mærkeligt. Vi er blevet vant til sådan noget.

I: Tom - hvordan holder du dine bukser oppe?
TH: Åh.. med et bælte. (Han forklarer derefter, at han bliver nødt til, at gå lidt specielt, fordi de ellers falder ned. Desuden siger han, at han bliver nødt til at gå i dem, fordi dele af ham er for store til at kunne være i normale bukser)

I: Gustav - er du normalt den stærke/stille type, eller er det et musikalsk skuespil?
TH: Ja, det er sådan jeg er.

I: Hvad er det bedste og værste ved jeres job?
TH: Det bedste er at spille foran et stort publikum. Det værste er, at vi ikke har noget privatliv, og at folk ser os vokse op i offentligheden.

I: I hoppede ud af en helikopter i Monsoon-videoen. Var det skræmmende? Ville I gøre det igen?
TH: Det var rigtig sjovt! Jeg slog min tå! At flyve over Kapstadt var rigtig specielt.

I: Hvordan klarede dit hår faldet, Bill?
TH: Mine øjne var et større problem!

I: Vil I lave flere covernumre som Instant Karma?
TH: Ingen covernumre... Vi startede med at spille, da vi var syv år og har lige fra start spillet vores egne sange. Vi spillede faktisk kun Instant Karma for Amnesty International - altså for velgørenhed.

I: Har I planer om, at tage til Australien? USA? Hvad med Open Airs til sommer?
TH: Ååh, vi vil gerne til Australien. Vi har set meget om det på TV og internettet. Vi vil alle steder hen og spille over alt.

I: Næste gang jeg tager til Tyskland, hvad skal jeg så sige til en pige/dreng for at gøre indtryk?
TH: "Foder min pony" (drengene laver vilde bevægelser). Danse nøgen på bordet, foreslår Gustav.

I: Tandpasta spørgsmål.. Hvilken type bruger I?
TH: (Forvirring) .. er det, fordi vi har så smukke tænder? (Griner). Vi bruger alle typer - ingen specielle. Hvad der er i hotellet.

6 kommentarer:

Bow sagde ...

"Foder min pony" xD LOL!! xD
Tanpasta? 8D

Mayze sagde ...

Hvor har du fundet det :D

Nanna-dx sagde ...

Hold kæft, der er noget grineren imellem! xD

Shiloh sagde ...

Jeg fandt det via det engelske forum ;)

BeneDeLux sagde ...

Havd hedder det engelske foum? :$ og tak fordi I alle sammen gør så meget for det her forum :D

Kikci sagde ...

Haha.. Tom har bare verdens bedste humor.. der er jo "dele" af mig der ikke kan være i normale bukser.. Haha, godt sagt Tom.. :P