tirsdag, august 14, 2007

Bravo 33

Nu taler franskmændende...Ja, det er krig!

De tyske og franske tilhængere strides forbitret om Tokio Hotel! Nu forklarer en fransk fan om sagen...

Det var ugens chok: "I har spildt 2. Verdenskrig - nu mister i Tokio Hotel!" Med citater som dette bliver de tyske Tokio Hotel-fans fornærmet på Frankrig. Altsammen kun, fordi Bill(17), Tom(17), Gustav(19) og Georg(20) for tiden er meget mere i Paris og Co. en i deres hjemland! Det gør de hjemlige tilhængere misundelige - og har nu ført til en regulær krig mellem tyske og franske fans! Rejser de efter deres yndlingsband til Frankrig, bliver de truet, forhånt og gennemtåvet af franskmændene. Nu beretter en fransk fan; Manu(20), til BRAVO: "Ja, det stemmer. Mellem tyskerne og franskmændene er der udbrudt krig om Tokio Hotel! Jeg har endda set, hvordan en fransk fan brækkede armen på en tysk fan til en koncert - kun fordi de sloges om, hvem Bill havde haft øjenkontakt med!" Foruden håndgribeligheden kommer forhånelsen også: "Jeg blev engang kaldt for smatso!", soger Manu. Og videre: "Til gengæld kalderf nogle franskmænd de tyske piger for nazister! Men kun pga., at de tyske piger tror, at Tokio Hotel kun tilhører dem! Men bandet tilhører ikke kun tyskerne! Vi er forvirret, at pigerne kan tro det!" Manu prøver selv at holde sig, så vidt muligt, ude af stridighederne og synes: "Fankærlighed skulle egentlig forbinde lande! Men for mange piger handler det ikke om musikken - de vile bare have sex med Bill og Tom! Derfor jalousien. For franskmændene handler det nok mere om sex - derfor føler Tokio Hotel sig til tider så godt her. Franskmænd er måske mere sexede og endnu mere offensiv i deres ``kærlighed``!" Så meget står fast: Tokio Hotel har i de sidste uger været utrolig meget i Frankrig. Manu: "Efter sigende har drengene også set på en lejlighed med udsigt over Paris! det rygtes, at de vil flytte hertil. Fordi de har det så godt her i Paris".

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Line her: Fuck det er jo latterligt ! Hvordan kan de sige sådan ! Måske er der nogen der har fantasier om dem, men det betyder sgu da ikk at man ikk oss amtidig elsker musikken ! Er man bare lidt selvglad og sige at franskmændene er mere sexede!? Eller hva.?

Anonym sagde ...

*Samtidig*

Anonym sagde ...

taber franskmænd hun lyde virklig dum og holder med dem nok fordi hun er franskmand...

og hvad er det om de vil flytte til paris det håber jeg godt nok ik for dem det ville være synd for franskmændene er syge...

Anonym sagde ...

FUCK hvis hun hørte sig selv det er da åndsvagt de klager over at de spiller for mange koncerter i frankrig og tyskland de har jo ikke engang været danmark så hvad har de og klage over

cille sagde ...

hvis drengene finder ud af alt dette, tror jeg at de dropper alle planer der, muligvis, er for at flytte til frankrig.
det er jo fuldkommen idiotisk! de har ikke engang været i danmark endnu, men er vi sådan? nej! brække en arm, pga. øjenkontakt? nuh-uh. nu må i sgu også brække mine arme, det må jeg da lige sige! det er virkelig gået alt for vidt!
franskmænd mere sexede? det kommer jo fuldstændig an på hvilken person det er! jeg vil ikke sige at jeg er 'sexet', men jeg er.. ikke genert, sådan kan vi sige det. XD.
jeg synes bare det er noget latterligt pis, som de burde droppe. helt seriøst.

Anonym sagde ...

Seriøst! Jeg kan godt li frankrig.. frankrig er fin
Og jeg kan også godt li Tyskland.. Tyskland er nice!
MEN EN BRÆKKET ARM PÅ GRUND AF ØJEN KONTAKT! Det et jo helt vanvittigt! Jeg tør sQu ikk og tage til frankrig mere for at se koncert med dem!
Og en såkladt "krig" mellem tyske og franske fans? Det er da helt hen i vejret.. jeg får næsten lyst til at skrive til drengene hvad der foregår og så bare håbe på at de dropper alle planer om indkøb af lejlighed dernede!

JoseJoseJose sagde ...

Ja, der er fuldstændig åndssvagt! Også at de (nogle af dem! / de franske fans red.) kun vil have sex med Bill og Tom, det er sku da for åndssvagt! Håber at drengene læser det / finder ud af det! Håber virkelig at de skrotter planerne om en lejlighed i Paris, så vil franskmændene jo håne endnu mere! Og hvis de flytter til Paris overgiver de sig jo nærmest til Frankrig

Mayze sagde ...

FUCK HVOR ER DET LANGT UDE!
Ej vil slet ikke høre på det! X(

De må bare IKKE flytte til Paris! der er så mange der er MEGET bedre end de fisse-fornemme franskere! X((

Mayze sagde ...

ja er enige med jer! Franskmænd er sexede?? kommer jo an på hvem det er!

Jeg er sikker på at hvis man samlede alle danskere og alle franskmænd ville der være flere sexede danskere end franskmænd!
(os selvom deres land er støre!)

Anonym sagde ...

de flytter ikke til Paris. det er bare en stor jock. Bill har selv sagt at han aldrig vil kunne finde på at flytte til et andet land, så det er bare noget de siger for at skramme tyskerne. det er ikke noget nogen skal tage sig af, kun den idiot der har sagt det. igen af drengene kan fransk, så hvorfor fanden skulle de så flytte der over ?

BeneDeLux sagde ...

Det begræfter bare min fordom om at Franskmænd er egoistiske :/

Turenz sagde ...

Jeg synes det er ekstremt latterligt at slås p.g.a hvilke lande TH har været mere i end andre!

Ærlig talt! Hvor de tager hen kan da være ganske ligegyldige når de er så dejlige og har kærlighed nok til alle deres fans!

Er der ikke fjendtlighed nok i verdenen? Der er anti-fans nok i forvejen til at chikanere os, skal vi virkelig gå imod hinanden?

VI ER I SAMME BÅD FOLKENS! Lad den nu ikke tippe!

Anonym sagde ...

FUCK hvor lamt! tror sku heller iik på at th vil flytte dertil.´kæft hun er til og brække sig over! xx(! ! !