mandag, november 19, 2007

Ny Europa-tour 2008

Tokio Hotel planlægger en ny tour i foråret 2008.

Det er en kæmpe overraskelse kort før jul. Først var det den nye single "An deiner Seite" med den helt nye "1000 Meere" i butikkerne, og derefter en cool og speciel Tokio Hotel live biografaften i over 100 biografer, og kort efter kommer den længe ventede 483 Live DVD - hvad mere kan det blive til? Efter den overvældende succes med "483 Europa tour" modtog TH ikke kun glade fan-mails. Det modtog også triste mails fra fans, som ikke fik chancen for at se Tokio Hotel, fordi mange koncerter var udsolgt til sidste plads. Det var dermed klart for Bill, Tom, Georg og Gustav: Sådan skal det ikke være. Vi må lave nogle nye shows til vores fans. De fire talte straks med deres team om, at lave en ny europa-tour. Der er ikke mange kendte datoer endnu, men allerede nu kan vi sige noget til dig:
Drengene tager i marts og starten af april på Europa-tour og vil naturligvis også gøre holdt i deres hjemland, Tyskland. Hvornår og hvor, vil vi finde ud af hurtigst muligt. Vi er rigtig glade for, at drengene vil planlægge en helt ny tour til deres fans og glæder os til de spændende detaljer. Tjek regelmæssigt på tokiohotel.de og mest af alt backstageområdet for ny info. Indtil da - ha' det sjovt med den nye single, den fede biografaften og den nye live dvd.

http://tokiohotel.pop24.de/tokiohotel2/backstage/index.php

3 kommentarer:

bene de lux sagde ...

Lad os håbe Danmark kommer på kortet denne gang. Helt ærligt de kunne spille i Isral for 3500 tilskuer og i KASAKTAN! Så kan de også spille i Danmark for 5000 mennesker :)

sagde ...

uuuhuuuu!!! de SKAL bare forbi Dënemark!!!!!!! skal SÅ meget ind og høre (og ikke mindst se) dem, hvis de skal det!! ;)
<33 Bill

Anonym sagde ...

seriøst de tager til norge :D
så kan de fandeme også tage til lille dejlige danmark man!