lørdag, december 01, 2007

Guinness verdensrekord for Tokio Hotel!

Vi slår Guinness rekorden!

Lad os vise alle, at vi virkelig ønsker at forene alle TH-fans! Har du fået nok af konflikterne mellem landende? ALLE ELSKER DEM LIGE MEGET! Lad os gøre noget sammen ALLE SAMMEN! Det er ikke i en bestemt by, ikke i et bestemt land.. det er i hele verden! Lad os arbejde sammen om et projekt for at vise drengene, at deres fans kan samarbejde. Vi vil have Tokio Hotel i Guinness rekordbog, så de vil blive husket for altid. Vi må undskylde for alle de konflikter mellem os, der har skuffet dem. Lad os slå en rekord for dem!

Nu har du chancen for at deltage i det eneste og største officielle projekt for TH. DU HAR ALDRIG SET NOGET LIGNENDE!

Vil du visse drengene. hvor højt du elsker dem? Vil du takke dem for de minder, de har givet dig? Det kan du nu! De skal vide, hvor mange fans de har - fra fjerne og uventede lande og steder! ¨
Vi vil sende postkort til Tokio Hotel!

Verdensprojekt: "Postkort til Tokio Hotel"

Det er ligemeget, hvor du bor - i hvilken by, i hvilket land, ligemeget hvor du befinder dig nu, hjemme eller på ferie - send et postkort til Tokio Hotel fra det sted, hvor du befinder dig nu!
Hvis du vil deltage i vores fanaktion, så skriv et postkort til Tokio Hotel og send det til vores FanArt-Teams adresse:

Agata Sobocińska
ul. Karbowska 15
87-300 Brodnica
POLAND


Skriv postkortet på ét af følgende sprog: engelsk, tysk eller polsk - og det drejer sig kun om postkort! - ingen breve, gaver eller pakker. Vores fanklub samler alle postkort og laver ud fra dem den største gave, TH nogensinde har modtaget.
Vi har allerede informeret Guinness Verdens Rekorder om, at vi vil slå denne rekord, og projektet er godkendt af dem. Lad os gøre alt for at slå denne rekord og få Tokio Hotel i Guinness rekordbog.
Du kan sende postkort til slutningen af december 2007. Dette må blive ALLE TH-FANSENES STØRSTE INTERNATIONALE AKTION uanset hvor man kommer fra.
Men hvis dette skal blive virkeligt, skal vi ikke kun sende postkort.. Alle må kende til denne aktion! Send information om aktionen rundt i forskellige blogs, hjemmesider, på alle internationale MySpace sider, som ejes af TH-fans, læg beskeder på messageboards, fora, fanklubber og send e-mails rundt! OG SELVFØLGELIG OVERSÆT DENNE BESKED TIL DIT EGET SPROG til fans, som ikke kan engelsk.
Alle burde bruge lidt af sin tid på, at gøre dette projekt kendt! Fordi til denne rekord bliver vi nødt til at arbejde sammen!
Du kan sende så mange postkort, du vil. Hvis du er en ægte TH-fan, så ønsker du også, at alle fans skal gå sammen om dette - vi beder dig om, at deltage i dette projekt og fortælle andre om det. Du kan også putte vores banner på din hjemmeside.**************************
Kort og godt:
Hvad sendes?: Et postkort
Sidste frist: Slutningen af december 2007
Hvem sendes det til?: Se adressen længere oppe
Hvad koster det?: 7,25 kr for frimærket

9 kommentarer:

tokio hotel elsker sagde ...

Øhh.. forstår ik lige helt beskeden er der en der kan forklare mig den bare skriv om jeg har ret skal jeg senden en kort til Agata Sobocińska
ul. Karbowska 15
87-300 Brodnica
POLAND '?
vær sød og svar! <33

Anonym sagde ...

det skal du bare..

Anonym sagde ...

tak<3

Bene de lux sagde ...

JEg finder et postkort næste gang jeg kommer til byen

Anonym sagde ...

Jeg kan vildt godt lide bill og tom og alle de andre men hvad nytter det og sende dem breve når bill ingen gang kan lide en selv bare fordi man ik lige har blå øjne jeg har brune øjne jeg har godt nok pæne hænder men det hjælper nok ikke så meget ? :(

capri sagde ...

Det handler jo heller ikke om at få Bill til at kunne lide en 'på den måde'. Det handler om at gøre opmærksom på alle de fans TH har i hele verden.

jumbi sagde ...

^lige præcis.

Öffe sagde ...

jaa jeg vil sende...

Anonym sagde ...

Jeg vil klart sende et