mandag, maj 12, 2008

Tom: ''Tidligst en ny CD til vinter''

I et tysk blad, kaldet Popcorn, stod følgende i en artikel om Tokio Hotel:

Tusinde af fans var lettede, da Bill Kaulitz stemmebåndsoperation var godt overstået. Deres comeback skete d. 3. maj i New York, hvor Bill underetter på scenen: Bill: ''Der faldt en sten fra mit hjerte!'' Meget berørt sagde hans følgende til fansene: ''Jeg fik tusinde af mails og mange dejlige breve. Virkelig sødt!''
I de næste uger bliver Bills stemme igen stresset: Hele sommeren over, spiller Tokio Hotel festivals-koncerter i Europa. Ud over det må utrolig mange aflyste koncerter erstattes. Forhåbentligt holder Bills stemme dette igennem...

Gode nyheder: De udsolgte show i Dortmund holder Bill & co. istedet d. 13. juni.

Dårlige nyheder: Koncerten er ikke udsolgt endnu.

Og hårdt for de tyske fans: Dette år kommer der ingen nye cd'er fra Tokio Hotel. Tom: ''En single eller en ny CD, kommer tidligst til vinter. Undskyld, men vi tager ikke tilbage til studiet for at lave CD'en før til efteråret.''


(Billedet er scannet ind fra bladet. På siden af billedet står teksten: Ikke udsolgt endnu: Bill og co. spiller d. 13. juni i Dortmund)

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skod, men forståeligt!! xD

Anonym sagde ...

ej øv.
når men jeg glæder mig da til den CD kommer :)

Anonym sagde ...

Jeg håber SÅ meget at de ikke kommer til danmark i sommerferien!! Vil væde med jeg ikke kan der!! bryder samme hvis de gør!!!!

Anonym sagde ...

ej, håber ikke at fansene ikke "gider" købe biletter til den der koncert i dortmund, fordi de er skuffede over deres tour til USA.
Det ville være SÅ sund for drengene, håber det går godt med de koncerter der er sat datoer af til, og alle bliver udsolgt!!!

Anonym sagde ...

ejj helt ærligt, det er somom tokio hotel mister fans pga. alt det mewd erstatningskoncerterne, osv.

turenz sagde ...

Håber bare for dem, at de holder benene på jorden, og ikke panikker på grund af alt det her.

Anonym sagde ...

Hvad sker der? Er Tokio Hotel ved at gå på røven eller hvad?

Anonym sagde ...

Det kan godt være, at tyskerne brokker sig over, at der kun er en koncert i drengenes hjemland, men det er da meget rimeligt, når de ikke engang kan fylde hallen op?
Hvad skulle de så lave flere koncerter for ?

Anonym sagde ...

Håber deres koncerter går godt!!
anonym 22.39 - det kunne da godt være en tanke.

Anonym sagde ...

- jeg tror ikke at der ikke er udsolgt pågrund af at de er i USA, fordi da koncerten skulle holdes som del af 1000 hotels turnéen, var den heller ikke udsolgt... Men er der nogen der ved hvor mange der kan være til koncerten?