fredag, marts 12, 2010

Hilsen til 'THUKST' (Tokio Hotel UK Street Team)

'THUKST' var heldige, at få nogle få minutter med Tokio Hotel før deres koncert i Helsinki d. 7. marts 2010. Vi tog imod muligheden for, at få dem til at sige noget til 'THUKST' og skrive autografer på nogle ting, som de engelske fans kan vinde.

Bill var ivrig for, at starte, men Georg kom til undsætning, da han var den eneste som havde husket en tusch. Bandet skrev på et Union flag og en svensk tourplakat, som vi havde fundet i Stockholm. Det har Toms lille streg af en autograf, som den eneste der ikke er placeret på ham selv nederst på plakaten, men faktisk i hovedet på Bill.

Drengene smilede meget (undtagen Gustav) og var meget høflige og gav sig tid til os. Vi er meget taknemmelige for, at de tog sig tid til os, i forhold til hvor stresset deres dag nok har været. Mens de signerede, havde vi gang i en lille small-talk om den aflyste autograf-skrivning og at de sad fast i isen på vej til Helsinki. Det blev fulgt op af os, som opførte os meget britisk i den forstand at vi nævnte vejret... mere præcist kulden! Bill var enig og at de alle var pakket godt ind. Da de blev spurgt om de kort ville sige 'Hi' til 'THUKST', blev drengene straks enige og glade, og stilte sig klar. Da dette møde var blevet arrangeret i sidste minut, måtte vi improvisere. Ikke bare med hvad de skulle signere, men også med hvad vi skulle give dem. Før de gik, gav vi dem en æske med slik, som vi har samlet på rejse, hvorpå der stod 'THUKST'.

Da de var på vej ud, fortalte Tom, at aftenens show ville blive en smule en anderledes, da nogle af delene ikke var ankommet til tiden, da de sad fast på isen. Alligevel blev det en fantastisk koncert, og både band og fans så ud til at have det fantastisk!

Ingen kommentarer: