onsdag, marts 10, 2010

Komsomolskaya Pravda - om Moskva-koncerten

Et show med det tyske pop-rockband 'Tokio Hotel', der skulle finde sted i det 12.000 store 'Ice Palace, er blevet aflyst i sidste minut. Angiveligt på grund af uenigheder mellem band og promoter.

'Grundet et materielt kontraktbrud og krænkelse af den lokale promoter, er det ikke ansvarligt at gennemføre St. Petersborg-showet i dag", sagde bandet i en pressemeddelse på deres hjemmeside, d. 8. marts, den planlagte dag. "Bandet har prøvet at gøre alt for, at dette show skulle finde sted, men uden held! Vi er meget kede af det på fansenes vegne, men vi har ikke kunne gøre andet."

Top-koncert. Promoteren af disse show og en anden koncert, som skal finde sted i Moskvas 16.000 store 'Olimpijsky Sports Palace' d. 10. marts ser ud til at ske. I en pressemeddelse på bandets hjemmeside, siges det at koncerten går efter planen.

Den russiske avis 'Komsomolskaya Pravda' reporterede at bandet tidligere mødte op til et sound-check, men pakkede derefter deres ting og forlod stedet, mens tusindvis af fans ventede udenfor 'Ice Palace' på showet.


BFMs nyhedsportal reporterede at promoteren skulle have sagt til publikum, fra scenen, at aflysningen skyldtes "sygdom" - blandt et af bandmedlemmerne og tilføjede at "han havde gjort alt han kunne for, at koncerten ville finde sted."

Ingen kommentarer: