tirsdag, marts 16, 2010

'Vi vil bare have det sjovt!'Eksklusivt! Tokio Hotel præsenterer ’Humanoid’!

Tre… To… En! Nedtællingen til ‘Humanoid City’ er allerede begyndt. Mødestedet er ‘Atlantic Pavillion’ d. 7. april. Er du klar til, at rocke?

De er ved, at betræde portugisisk territorium og lover et fantastisk, anderledes og bedre show end de gav os for næsten to år siden i ’Atlantic Pavillion’ i Lissabon. De vender tilbage til den store nationale arena, Tokio Hotel præsenterer ’Welcome to Humanoid City’, touren som vil præsentere det tyske bands seneste album, ’Humanoid’. Før den store dag, d. 7. april, snakkede vi med Tokio Hotel-sangeren Bill Kaulitz om det seneste album og den længe ventede koncert. Drengene er nervøse, men er meget glade for, at kunne give alt de har til de portugisiske fans. Bandet vil bevise, hvorfor de har været så hypede ved MTV Music Awards de sidste år… Tokio Hotel-fansene er allerede klar til, at modtage dem. Vil vi lave en masse ’Noise’ i ’Parque das Nações’?

Er ‘Humanoid’ blevet, som i forventede?
Vi er meget glade for det endelige resultat. Vi arbejder for, at promovere albummet. Men lige nu er vores første prioritet vores tour, ’Welcome to Humanoid City’. Vi har øvet en masse og hjulpet til med, at producere hele showet – scenen vil ligne en by.

Ved dette album har i igen valgt, at oversætte jeres sange til engelsk. Vil det næste album også være, at finde på engelsk?
Vi kan ikke vælge mellem tysk og engelsk. Så vi vil fortsætte med, at lave tosprogede albums.

Hvorfor valgte i, at kalde albummet ’Humanoid’?
Det var en sen beslutning. ’Humanoid’ var ikke vores første indskydelse, da vi startede, men kom i løbet af processen. Selv da ordet kom til os var vi enige – dette er ikke normalt, og denne plade har så meget at gøre med vores private liv og problemer. ’Humanoid’ er meget anderledes end hvad vi er vant til. Det er lidt mere ’poppet’. Sjovt, hvordan meninger kan være forskellige. Nogle siger, at ‘Humanoid’ er mere ’poppet’, andre siger at det er mere ‘rocket’. Vi har dog ikke overvejet en bestemt musikstil. Kompositionen og produktionen af dette album, varede et helt år. Igennem den tid, gad vi ikke, at tænke på hvilke sange vi lavede. Vi tænkte på andet. Det endelige resultat er resultatet af hårdt arbejde og dedikation. Derudover er mængden, der landede i skraldespanden, enorm. Resten kan høres på albummet, og er ifølge mig, rigtig godt.

Af alle sange på albummet, hvilken én kan i bedst lide at optræde med?
Der er sange, som vi godt kan lide at spille på scenen og andre, hvis effekt er bedre på cd’en. Der er ikke en favorit, men for eksempel ’Noise’/ ’Komm’, er en af de sange, som jeg godt kan lide, at optræde med.

De vandt prisen ‘Bedste Band’ ved MTV Europe Music Awards i 2009.
Den dag var vi enormt lykkelige. I det øjeblik, de annoncerede vinderen, blev jeg straks meget nervøs. Vi var på scenen tidligere på aftenen, da vi skulle præsentere vores anden single ’World Behind My Wall’ med en optræden. Det var uforglemmeligt.

Til April vender i tilbage til Portugal, for at give koncert. Kan du fortælle noget på forhånd, og nogle specielle ting som vi kan forvente os af showet?
Produktionen er enorm og fuldstændig anderledes end hvad vi har lavet førhen. Vi har det sjovt, og vi håber at fansene bliver glade og får indfriet deres forventninger. Vi vil være bedre end ved koncerten i 2008 (- den der blev aflyst pga. Bills sygdom, red.)

Ingen kommentarer: