lørdag, oktober 16, 2010

Tom Kaulitz "kan ikke få nok af sine fans"



Tom Kaulitz er et medlem af bandet Tokio Hotel. Med bandet Tokio Hotel er han en stjerne, og han nyder succesen og opmærksomheden fra sine fans. Størstedelen er piger, som ikke kan forestille sig noget bedre, end at være tæt på deres stjerne igen. Blandt deres fans, er der også nogle, der går for vidt og følger bandet alle steder, som stalkere. Tom indrømmer selv, at han ikke kan få nok af sine fans. Han elsker fansenes energiske lidenskab til bandet.

I novemeber flytter Tom og hans tvillingebror, Bill til Los Angeles, og starter et nyt liv. I USA har de mange fans også. Udover musikken, elsker brødrene også mode og reklame.
Mens Bill er vild med at være model - få taget billeder og gå på catwalk, er den atletiske Tom mindre interesseret i mode. Han har (kun) en passion for sko. Nye og rene, og de skal passe farvemæssigt til resten af hans outfit. Så Tom har samlet tonsvis af sko. I øjeblikket er den unge musiker model for Reebok. Men har han helt sikkert fået et par trendy, oveni sin løn.

Kilde: Prominent24.de/ Oversættelse af HelloHeidi, Tokio Hotel Live News.

Ingen kommentarer: