fredag, december 17, 2010

Tokio Hotel i Tokyo for første gang

De unge japanske piger, går lige nu amok i Tokyo fordi bandet Tokio Hotel træder ind i den tyske ambassadørs residens med et smil. Et dusin af japanske og tyske skoleelever begyndte i Yokohama at skrige af glæde.

Ambassadøren Volker Stanzel, efterlod dem ikke med spændingen i lang tid, og de fik hurtigt mulighed for at spørger bandet om det, som de altid har haft lyst til at spørger dem om. En pige ønskede at vide hvad deres første hånds indtryk af de japanske piger var. Faktisk ville hun have spørgsmålet besvaret af Bill Kaulitz, men han foretrak at sende mikrofonen videre til sin tvilling Tom Kaulitz. " Der er også nogle smukke piger her.." Siger han med et smil, og får pigerne til at smelte.

Tokio Hotel er i Tokyo for første gang, men dette besøg bliver ikke det sidste! "Vi er overrasket over at have så mange fans her, det forventede vi ikke." Siger Bill. Allerede i lufthavnen, fik tvillingerne og de to andre, Gustav (på trommer) og Georg ( på bass) hjemmelavede julegaver og julekort i origami.

Reaktionen fra de kvindelige fans, minder om pigerne i Tyskland, "Men jeg må sige, at pigerne her er lidt reserveret, lidt generte, hvilket jeg finder helt smukt.." Siger Bill, og får en masse øjne til at se på ham. Med sit elegante tøj - en militær jakke, en sort skjorte og et bælte af ammunition, samt et bælte bundet dirgonalt over brystet - passer han perfekt i Tokyo, og til de japanske fans.

Ingen kommentarer: