mandag, april 30, 2007

TH beretter; Sammenbrud og uheld på touren!

Hvilken slags sammenbrud og uheld har I haft på touren indtil nu?

Tom: Der er tusindevis af ting. Det var ret sjovt, da Bill skulle kommentere at det var fredag d. 13., hvor han i stedet blev ved med at sige, at det var langfredag (som i påsken :p) - Men publikum lo bare af det sammen med os.

Bill: Ja ja .. Det er godt, ja. Og derfor faldt Toms guitar ned, og jeg havde nær fået hjertestop midt under showet. Men bagefter drillede vi ham med det hele dagen.

Georg: Alvorligt var det, da en af vores kameramænd pludselig i midten af showet faldt fra scenen helt oppe fra, hvor Gustav sidder. Da vi så ham efter showet, var det ikke specielt morsomt længere, for han havde nemlig fået et kæmpe sår på kinden. Nu går det fint igen.

Tom: Det jeg lige er kommet i tanke om, er også ret ulækkert. Lige mens et kamera filmede mig, kom et kondom susende fra publikum, men det var ikke pakket ind mere!! Og hvor landede lortet henne? Det landede på min guitarhals, og der klistrede det sig fast. Det var ulækkert! Jeg kunne naturligvis ikke bare stoppe med at spille, så jeg fægtede vildt med min guitar, til det endelig faldt af. Under hele episoden blev jeg filmet af kameraet.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Haha! Jeg kan godt forstille hvordan det så ud! :D
Tom siger at han blev taget, mens det skete. Gad nok se det! Er der mulighed for at se billederne? Hvis nogen ved hvor man finder den eller har den?

Anonym sagde ...

Das ist nicht so gluklich! Ichhoofen er ist okay.

Anonym sagde ...

At kaste et kondom efter en der står og optræder for mange mennesker må være total ydmugende, jeg syntes faktisk det er tarveligt.

Turenz sagde ...

Haha, stakkels Tom xD
Er der mon en video et sted?
Jeg gad godt se det! Hehe!

Blondeh sagde ...

Årh surt Tom..

Anonym sagde ...

haha stakkels Tom<3
men fuck hvor gad jeg vildt godt se det ..
enten billeder eller en video med det xD
kunne da være lidt fun at se xD