tirsdag, maj 01, 2007

Bravo nr. 19; I tourbus med TH!

Da den store bus drejer om hjørnet, bryder helvede løs. "Der kommer Tokio Hotel" - Fansene er ikke længere til at holde tilbage! Men de må blot se til mens bussen parkerer, for der må ingen gå ind. Eller næsten ingen! For Bravo har Bill (17), Tom (17), Georg (20) og Gustav (18) lavet en undtagelse. Helt eksklusivt får vi lov til at tilbringe 24 timer sammen med Tokio Hotel, mens de er på deres Zimmer 483 tour - inklusiv en nat i tourbussen.
Vi starter ved begyndelsen: Dagen før ankommer Tokio Hotel til Stuttgart for at sove på deres hotel. Næste morgen stiger de ind i en Van og kører mod Schleyer-Halle. Her skal de spille deres koncert om aftenen. Rigtig opmærksomme bliver drengene, da der pludselig ved siden af tourbussen kører en lille, sort bil fyldt med pinke Tokio Hotel logoer. "Det er en rigtig cool fan", råber Bill og vinker til pigen i bilen. Hun bliver total henrykt og hænger sig ud af vinduet, mens hun vinker begejsret tilbage. "Åh Gud! Kig på gaden!", råber Tom til hende. Heldigvis koncentrerer pigen sig igen om trafikken - der skete intet.
I hallen er maden lige blevet færdig. Tourkokken Jutta har lavet putenröllchen (noget rullet kød?), pasta og salat til drengene. Derefter lydtjek og nogle tv- og radiointerviews. Først derefter er det tid til et besøg i garderoben. "Åh, kun to timer tilbage til koncerten", slår Bill fast. "Vi er altid totalt spændte. Der kan ske så meget. Sidst gled jeg i en bamse. Derfor hamrede jeg mikrofonen lige op på munden. Jeg troede faktisk, at det blødte, men heldigvis var det ikke så slemt. Men en af vores kameramænd faldt ned fra scenen og slog sin kind". Sammen banker de fire drenge på en trævæg - det skulle bringe held. "Godt at ingen af os endnu er blevet skubbet til". Derefter udkæmper Bill og Tom en hård duel ved bordtennisbordet. "De gigantes kamp" kalder Bill kampen. Begge giver alt, men Tom vinder. "Den bedste sejrer altid", siger han drillende til sin bror.
Kl. 19.30 går bandet på scenen. I halvanden time spiller de for 8.000 fans i Stuttgart. Total brugt for energi går turen derefter til deres dagsværelser på hotellet. "Vi har i dag helt tilfældigt fået værelse 483 - lige som vores album hedder", ler Bill. I rummet smider han sig først i den store seng, tænder for fjernsynet og slapper af. Efter et bad går touren videre til den næste by. Bravo tager med. Efter at drengene har skrevet autografer til de næsten 100 fans, der står ude foran hotellet, kører den skinnende natbus videre. I bussen er der dømt luksus. "Bussen er totalt moderne", siger Georg glad. I Busloungen spiser de først lidt brød. Bill viser os et lille sår på albuen. "Igår trak Georg mig over tæppet", ler Bill. Derefter sludrer drengene lidt om deres kørekort. "Vi vil have det lige når vi bliver 18 år", forklarer Tom. "Bill og jeg har allerede haft alle de obligatoriske køretimer. Teori har vi dog ikke lært endnu."
Derefter er det sengetid. De fire drenge har hver deres ekstra store køjeseng med egen billedskærm. Mon der har ligget masser af groupies i Toms seng? "Ikke endnu" siger Tom. "Når man er på tour, er man altid så udkørt - desuden skal man ligge ret tæt herinde, så DET går nok ikke". Bill er ikke så begejsret for groupies i tourbussen. "Hvis jeg en morgen vågnede og så, at der lå en i Toms seng, ville jeg først blive meget forskrækket og derefter gribe alt, der lå i nærheden for at dække mig til. Jeg sover jo kun i underbukser!"
Kl. 2.00 er det sovetid. "Gustav snorker lidt", griner Georg. "Men så klapper jeg bare en gang, og så er han stille igen."
Så er der virkelig helt stille i bussen. Det eneste man kan høre er motorens brummen.

2 kommentarer:

berndorff/trümper sagde ...

dejligt at nogen kan få lov til at komme med de seje i 24 timer vildt sejt!!

hende der kender hende der kender dem sagde ...

Bill sover kun i underbukser?!ö Hvor lækkert :P Hahaa!!