søndag, juli 29, 2007

Bill interview - YAM! nr. 9

Det kunne ikke gå bedre professionelt for Bill Kaulitz, der sælger millioner af cd´er, vinder den ene pris efter den anden med sine bandkollegaer og bringer tusinde pigehjerter i brænd.
Privat ser det ganske anderledes ud. På Valentines Day d. 14. februar var han stadig single. Her i yambladet beretter han hvornår han sidste gang var virkelig forelsket, og hvordan en pige skal være, hvis hans interesse skal vækkes.


Du venter stadig på Miss-Perfect, eller er der positive nyheder?

- Nej jeg er stadig single.


Hvordan ser din drømmepige ud?

- Hendes person må være sjov og spontan. I forhold til hendes udseende og stil, skal jeg lægge mærke til hende. Ved første øjekast skal hun fange mig. Jeg tror ikke på først, at man ikke interesserer sig for hinanden, og så bliver forelsket. Jeg tror mere på kælighed ved første blik, der skal være noget ved begyndelsen. Man behøver ikke at være sammen lige fra det første øjeblik, men der skal være noget stærk sympati fra starten. Det skal i hvert fald være vigtigt for mig.


Er der noget specielt du lægger mærke til hos piger?

- Flotte hænder, finder jeg meget atraktive. Pigernes stil finder jeg ganske ligegyldigt. Det er vigtigt at hun har personlighed, og når jeg er overbevist, er det lige meget om hun har jeans ogkondisko eller kjole og høje hæle.


Hvilken kendt kvinde kan du bedst lide?

- Angelina Jolie synes jeg er meget sej! Efter hende er det nok Olsen Tvillingerne.


Hvornår var du sidste gang rigtig forelsket?

- Oh, det er snart ved at være længe siden, det var da jeg var 13 eller 14 da jeg havde det sidtse lange forhold. Så rigtigt forelsket har jeg ikke været siden.


Når du møder en pige der interesserer dig, bliver du så hurtigt forelsket?

- Ja! Selvom det har ændret sig lidt. Det tager lidt tid før der er nogle der kommer tæt på mig. Forelsket bliver jeg hurtigt, sådan lidt over hals og hoved.


Henvender du dig til piger, eller lader du dem hendvende sig til dig?

- Jeg kan bedst lide at pigerne kommer til mig, men hvis jeg interesserer mig for en pige, som ikke ser ud til at komme hen til mig, så vil jeg gå hen til hende.


Hvordan er det så egentlig når du lærer en pige at kende, det meget sværere at betro dig, eller finde ud af opm de miner det rigtigt?

- Helt bestemt! Vi er alle i bandet blevet mere forsigtige. Det er svært at finde nogle man kan falde for og fuldstændigt stole på. Men det er heller ikke sådan at vi føler, at vi skal lære nogle at kende, og desuden går vi også til single-partys. Jeg stoler meget på tilfældet, når den rigtige kommer, kommer hun.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

hvor gammelt er det interwiew ? [:
knus christine.

shadow sagde ...

det er fra februar 2007

Anonym sagde ...

Hulk.. Er der virkelig ikk nogen der ved om drengene forstår engelsk? Jeg ved godt at det er helt uden for emnerne..

Anonym sagde ...

Jo, de forstår nok noget engelsk, de er bare ik så gode til det!

Anonym sagde ...

jo drengene forstår engelsk!!! x)
knus Christine.

Anonym sagde ...

og Bill er bedre ind Tom til engelsk, har selv hørt det xD 'huhu
knus christine.

Anonym sagde ...

TAK Christine ! :)

Anonym sagde ...

så lidt ;)...
knus christine.

Anonym sagde ...

Heej jeg ved godt at det er uden for emnet, men er der nogen som ved helt præcist ved hvornår Th kommer til Danmark??? <333
- Stinna

Lullu sagde ...

Har spekuleret på det samme! En af mine veninder sagde her i ferien, men det tyder det ikk rigtig på :/ Æv-bæv..
Men når de kommer SKAL jeg med!!! :D

Anonym sagde ...

kan de skrive dansk

Anonym sagde ...

kan bill skrive dansk knuzzzz jeanette

Anonym sagde ...

Nein .. Bill bist ganz elend mit neue sprache zu lehren. Spreche oder schreibe, es ist ganz egal. TH ist vorbereiten eine tour ins Dänemark auch, aber ihr weiss nicht wann.