fredag, juli 20, 2007

Gustav svarer - 15 spørgsmål fra jer


1. Hvad vil du gerne i den kommende tid, gerne kunne igen, som du ikke kan gøre pga. Tokio Hotel?


- Nu dag vi er meget undervejs, til koncerter osv., kan jeg ikke cykle så meget mere. Før i tiden brugte jeg al min tid på at cykle! Men altid, når jeg er hjemme igen, sætter jeg mig op på cyklen.


2. Gustav, helt ærligt: Hvem af de 3 andre Tokioer (det står der seriøst) synes du er pænest?


- Det kan jeg virkelig ikke bedømme, spørge mænd om hvordan andre mænd ser ud - det kan ikke være godt. Det overlader jeg til damerne/pigerne! Men helt ærligt, men de tre drenge ser da alle godt ud, ikk?


3. Du får 1000 breve, emails... Hvad har indtil videre berørt dig mest?


- Jeg kan ikke kun reducere det til en ting. Jeg bliver meget imponeret, når jeg får billeder fra fans ( de selv har malet ) og jeg tænker kun: "Wow, hvilket megatalent har malet det!" Men jeg er imponeret over, hvor meget tid vores fans bruger på os. Ved jul, påske og fødselsdage er de der altid. Utroligt!


4. Er du overtroisk? Tror du på det horoskoperne siger? Tror du på et liv efter døden? Tror du på Gud?


- Jeg er protestant (protestantisk) og jeg er blevet døbt. Ved juletid går jeg altid med min familie i kirke. Det var hyggeligt.


5. Afgør: Blondine eller brunette, Kalkun eller svin (forstår det ikke helt - det er sikkert noget underligt tysk noget), Ben eller røv, Solsikke eller rose?


- Jeg kan og vil ikke hverken sige det ene eller det andet. en pige skal være sympatisk og hun kan have hvilken som helst hårfarve! Ben og røv må passe sammen ;)

Kalkun eller Svin? Så vælger jeg kalkun... (fatter det stadig ikke)

Ja og med blomsterne... Solsikker! Jeg mener at man ligger roser på en grav, og man kan derfor ikke sige, at det er en lykkeblomst.


6. Er du forelsket lige nu/Har du en kæreste for tiden?


- Nej.


7. Hvad er det værste, man kan gøre mod dig/forbyde/ tage fra dig?


- Hvis man gjorde min familie noget, det ville være det værste for mig!!! Min familie betyder alt for mig, og uden deres støtte ville intet være mugligt!


Og ved materielle tingjeg ville være helt fortabt uden, er hvis man tog min telefon og min MAC fra mig.


8. Har du i din tid i bandet grædt? Hvis ja, hcorfor?`


- Ja, om aftenen på hotelværelset så jeg "Gladiator" og slutningen berørte mig så meget.


9. Tror du at, offentligheden nogensinde ville glemme Tokio Hotel, hvis i ikke fandtes mere? Eller tror du at i skriver musikhitorie ligesom "Beatles"?


- Det er svært at sige. Det har jeg slet ikke tænkt over! Jeg tror. måske at nogle vil fortælle deres børn: "Da jeg var på jeres alder, var jeg til en Tokio Hotel koncert! Det var fantastisk!


10. Er du tit på internettet?


- Nej. egentlig bruger jeg kun internettet til at tjekke emails, bestille cd´er engang imellem, og tjekke hvad der sker på vores side (http://www.tokiohotel.de/).


11. Hvor tit kigger du så forbi fanklubben? - Hvad betyder fanklubben for dig?


- Jeg forsøger at gøre det tit. Fanklubben er, jeg taler for os alle. ganske vigtig for os! Jeg finder det beundringsværdigt, hvordan de holder sammen og hvad de for sat sammen og op.


12. Hvad er det første du gør, når du kommer hjem til dine forældre, fx efter en koncert eller et interview?


- Jeg sætter mig på mit værelse, nyder roen og tænker på alt det jeg har lavet og hvad der er sket. Nogle dage, giver vi interviews hele tiden, flyver fra A til B, så jeg til sidst ikke ved hvor vi er eller hvor vi har været.


13. I starten af jeres første Schrei-tour, og Bills stemme stadig var i overgang, og hans stemme lød anderledes, sang du med på alle sange som forstærkning, som hjælper eller kor. Det ville være intressant at vide hvorfor? Er du den bedste sanger, eller savnede du dine trommestikker, da i skulle finde ud af, hvem der skulle synge?


- Jeg trak igen det korteste strå. af hensyn til trommestikkerne! Jeg er den anden bedste efter Bill ;)


14. Hvad er ifølge dig, det største tabu i verden?


- Noget der kunne ødelægge min familie/gøre dem fortræd. Og løbe nøgen over scenen på Broadway, ville jeg heller aldrig gøre!


15. Hvad ville du gøre, hvis du var pige for en dag?


- Jeg ville lakere mine negle og tale om drenge! Nej Tak!!! Og hvis jeg gik med med miniskørt, ville jeg slet ikke vide hvordan jeg skulle sidde. Og sidde bredbenet på en sofa, ville ikke se så godt ud... men vigtigt er det!Valgte at tage dette interview med så man kunne lære lidt mere om Gustav, den altid rolige, der næsten aldrig siger noget!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nice! ;p

er der ikk oss en med Georg og Bill? ;D

JoseJoseJose sagde ...

Nej, kun Tom og Gustav, måske kommer der nogle senere, skal nok sætte det ind så snart det kommer :)

Anonym sagde ...

På deres hjemmeside er der oz interview med Georg - desværre ikke med Bill endnu...

Anonym sagde ...

de venter nok med det lækreste

Heidi sagde ...

Supersejt, det var mig, der sendte spørgsmål nr. 9 til ham :D.