tirsdag, august 21, 2007

Bill viser tatoveringen

Her viser Bill tatoveringen frem! Her kan i se den på armen, den fylder ikke hele armen, synes sku den er sej nok xD

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

jeg syntes stadigvæk den er fed...! ;P

Anonym sagde ...

ja den er stadig here nice

Anonym sagde ...

jeg elskr den!, bill er dejlig uanset hvad!, men den tatovering pynter på ham [:.<33 han er jo ved at blive en rigtig haha xD ajj huhu :P.. den dejlige sanger husker jeg stadig som dengang han var på min alder :P..
Kram christine.

Anonym sagde ...

han er jo ved at blive en rigtig mand ( skulle lige tilføjes) **
Kram christine.

Anonym sagde ...

han er jo ved at blive en rigtig mand ( skulle lige tilføjes) **
Kram christine.

br_in_a sagde ...

Den er sQ da cool. Go Bill da... Men sp heller ikke flere syntes jeg alligevel ikk...

Anonym sagde ...

heh..hvor er den fiin!!! men nu syntes jeg ikke han skal heve flere så bliver det for meget!!!
men det ville da oss pynte hvis tom fik en XD

Anne sagde ...

Hvor er den grim! Ej føj, jeg synes ikke han skulle have den!

Anonym sagde ...

Hvad står der?

Anonym sagde ...

Jeg syntes nu også den er ret fed, det er sgu über geil at få tatoveret "FRIHED" på sin arm :b. vis jeg turde få en tato tror jeg også det skulle være et eller anden frihads pjat :b. den er über geil, men syntes heller ikke han behøver flere, så tror jeg den blive for meget eller han ender med at blive afhængelig x) nej, for sjov :b.
Tina (;

Nanna-dx sagde ...

Jeg kan virkelig ikke bestemme mig for om den er fed eller ej! På en måde synes jeg den er al for stor, men alligevel er den sq fed nok, når man ser ham i "fuld størrelse" xD

Anonym sagde ...

jeg syntes helt klart at den fed nok til bill.. når man kigger på hans arm så syntes jeg at den passer til ham men jeg kan jo os kun snakke for mig selv ;)

Anonym sagde ...

jeg elsker den. syntes den er mega fed til ham.. men nu er han jo osse bare for dejlig så mon ikke alt ser godt ud på ham hehe. han er sgu bare for dejlig lige meget hvad

Anonym sagde ...

Bill du er bare for grineren! De er fede dine tatoveringer, men alligevel er jeq ikke så glad for den på armen. Den er super cool, men kan ikke skjules så godt. Og din arm var ligeså pæn før uden, som den er med tatoveringen. Kunne godt tænke mig at vide hvilken tatovør han har, for han er god, og vil nemlig også selv have en tatoo. Det er en god begrundelse og bud tatoveringen giver! Frihed må være super, men jeg skal stadig vente desparret i fem år mere. Min yndlings tatoo af dine Bill er stjernen. Det var noget af det sejeste og et lækkert sted;) Selvfølgelig skal du ikke have en tatoo dernede(AD!)

Fra din kæmpe Tokio Hotel fan:D ich liebe dich Bill Kaulitz!

Anonym sagde ...

Hallo bin ich spanisch und habe dieses Forum dank einer ähnlichen Zeitschrift zu Bravo! gefunden.
Ich habe geschrieben, dass das in einem Computer-Übersetzer zu Ihnen es auf deutsch las(anzeigte), so dass ich es sitze, wenn es nicht sehr gut geschrieben wird, oder wenn Sie nichts verstehen. Hotel von Tokyo hat viele Fans(Fächer) in Spanien, das geschieht, ist dass: sie kamen nur hier am Tag des MTV zu einem Konzert in " Las Ventas " (Madrid) den Fans(Fächern) dort wurde Über- kurz, und mehrerer möchte das sie kamen wieder und dazu, nicht nur zu einer Stadt möglich zu sein. Küsse allen ihren Fans(Fächern), Spanisch, Deutschen ... zu allen!! Und selbstverständlich zu Hotel von Tokyo, besonders Tom und Bill, dass sie Jahre in diesen Monat-Glückwünschen erfüllten!!

Anonym sagde ...

Syntes der er for mange krusesullere :/