fredag, september 07, 2007

Tokio Hotel på dansk opsamlingsCD

Tokio Hotel har taget endnu et skridt på vej ind i den danske musikverden, idet de er kommet med på den danske opsamlingsCD "Now; Hot hits and cool tracks 3". Det er den engelske sang "Monsoon", der er kommet med på cden, som man har kunne købe fra d. 3. september.


9 kommentarer:

Anonym sagde ...

syns det er synd at sætte Tokio Hotel på sådan en cd for det er altid sange jeg hader der er der på

bier sagde ...

jeg synes det er fedt! sådan nogle cder indeholder jo kun de største hits.

Anonym sagde ...

Jeg sys sq egentlig også det lidt noget pis. Ved ikke om det bare er mig, men sys de er for gode til at få et enkelt nummer smidt på en ligegyldig cd med en masse andre kunstnere der ikke er noget som helst i forhold til dem.
Men igen nok bare mig.

Anonym sagde ...

præcis det jeg mener

cille sagde ...

også gik drengen fra mainstream til at blive satans gigolo'er. de bliver smidt på en cd, sammen med rihanna. ej, hallo, kan folk da ikke mene?
det er da fedt nok, og vil sikkert købe cd'en. men.. de spiller jo overhovedet ikke Tokio Hotel i radioerne, i hvert fald ikke tit. og det er jo kun radiohits, der kommer på den cd. og det er for det meste sådan 'gamle' folk der køber sådan en cd, og de kan jo ikke lide Tokio Hotel. eller.. til koncerten i Berlin var der et ægtepar i 40'erne.. uden børn. XD. men pointen er; ej, hallo! spænd dog hjelmen, folkens!

Anonym sagde ...

Men okay --- (Det mig der også skrev kommentar nr. 3, i øvrigt :p)
Sådan som jeg ser det, for blot at gøre en ganske lang historie kort og min og sikkert også mange andres mening klar...
INTET kan måle sig med Tokio Hotel og derfor er det bare scheisse at sætte dem på NOW whatever 3 eller noget som helst andet. Tokio Hotel har bare intet at gøre der. Yder dem på ingen måde retfærdighed.
Men måske er jeg også bare en kræsen og sippet fan, hvem ved :p

sagde ...

Jeg sys det MEGA latterligt at sette dem på sårn en cd!! De passer jo overhoed ikk samn med det der pop-pis!!

Anonym sagde ...

vi er bare så enige alle sammen...
der er ik noget at fiskutere...

Anonym sagde ...

Nej jeg er overhoved ikke enig, først er det jo ikke verdens-undergang! Måske sys TH selv at det er fedt, selvfølgelig sys de at det er det, fordi hvilket band ville sige nej ti, at blive sat på en cd, som folk kunne købe? såå kom over det, i kan heller ikke gøre noget om helst ved det.. :)
Folkens, vær glad på DERES vegne!