fredag, januar 04, 2008

Annonceringen af Tokio Hotel til Danmark


TOKIO HOTEL TIL KØBENHAVN

Det er næsten en underdrivelse, at kalde tyske Tokio Hotel et af de mest efterspurgte og populære bands i Europa i dag, med en international fanskare så dedikeret som gjaldt det livet og hit efter hit, der formeligt klæber til listernes førstepladser. Bandet har ikke tidligere besøgt Danmark, så det er med fornøjelse, vi kan præsentere Tokio Hotel onsdag 2. april 2008 i Valbyhallen i København.

At et tysk band - som oven i købet synger på tysk - brænder så stærkt igennem uden for hjemlandet hører til sjældenhederne, men Tokio Hotel har med deres udtryksfulde og melodiske rock ramt den musikalske formel hundrede procent og dertil er kvartetten Bill, Tom, Gustav og Georg udstyret med ægte hjerteknuser-appeal.

Tokio Hotel har udgivet to studiealbums, Schrei fra ’05 og Zimmer 483 fra ’07, samt en engelsksproget udgave med titlen Scream/Room 483 med sange fra begge albums også i 2007. Siden 2005 har bandet vundet flere platinalbums og modtaget en lang række musikpriser - senest Inter Act-prisen ved MTVs EMA 2007.

Danske fans har i den seneste tid rejst ihærdigt i Europa for at se Tokio Hotel til koncerter og til TV-shows. Se fx dette klip på YouTube (www.youtube.com/watch?v=2h5JoAAPZjA... ), hvor 2 danske fans sidder blandt publikum til et tysk talkshow. Med Dannebrog opfordrer de bandet til at besøge Danmark, og deres indsats har nu båret frugt.

Forsalget til koncerten starter lørdag 22. december kl. 10:00 via www.billetlugen.dk... / 70 263 267 samt Fona-butikker landet over.


For yderligere oplysninger: http://www.tokiohotel.com

Link: http://www.universal.dk/vis_nyhed.asp?id=1753...
- Har valgt et andet billed, for ikke, at have det samme.....

Ingen kommentarer: