søndag, januar 27, 2008

BRAVO NR. 3. 2008 - Tokio Hotels feriebilleder

Bill og Toms feriebilleder... Artiklen hedder bare Tokio Hotels feriebilleder

Forestil dig: Klart vand, hvid sandstrand, palmer, dejlig sammensætning. 31 graders luft-temperatur og vandet de perfekte 28 grader. Nå, er man blevet lidt misundelig? Har du kun lov til! Her, omkring 8000 kilometer fra Tyskland, i dette Paradis i den nordlige del af Ari-Atoll på Maldiverne, kan man kun have det godt. Og her hygger to fyre sig, som virkelig har fortjent det! Tokio Hotel tvillingerne Bill og Tom Kaulitz på 18 holder pause fra stress.

Og hvilket år: Albummet "Zimmer 483" udkom, som begejstrede hele Europa, spillet over 40 koncerter: Hver dag i en ny by, hver uge i et nyt land. Intet under at Tokio Hotel tvillingerne virkelig trænger til ferie. Allerede i slutningen af året var de tilbage på det Indiske Ocean's ø. Og hvad laver de her? Rigtigt: Ingenting! Hele dagen ligger de på stranden eller bader i vandet. Her kan man dykke og opdage Verdenen undervands. Og det er jo fantastisk. Og så slapper fyrene af i poolen og drikker cocktails.

Ingen koncerter, ingen albums, ingen rejse-stress - intet! Sådan lever de. Og så ser vi noget, vi ikke plejer at se: Tom viser - endelig uden sin cap - hans rasta-hårpragt. Godt at se, hvordan begge brødre stadig forstår hinanden. Efter et hårdt år, hvor de har set hinanden hver dag, viger de ikke fra hinandens side. Tom fortæller: "Vi kan ikke klare at være længe væk fra hinanden. Vi er et menneske"

Udover det får vi det hele fra ferien severet i dobbelpakke! Rigtig fedt: Partner-surfershorts! Bill har nogle blå på, mens Tom's er røde. Og over det hele har tvillingerne en god ferie-figur. Øverst er begge bare. Ganske godt, de muskler Tom har trænet sig til. Og hos bror Bill er også alt i orden. Rygterne om spiseforstyrrelse kan man nu - efter at have set billederne - godt smide i grøften! Og alle fans kan glæde om sig: Så brune og friske, som de er, kan Tokio Hotel roligt gå ind i det nye år!

- Det er med vilje, at der ikke er sat billeder med ind, da de findes længere nede på bloggen! :D

3 kommentarer:

julie sagde ...

kan godt li den sidste del :)
de havde fortjent noget ferie

Turenz sagde ...

Jeg synes det der med at de er "et menneske" er mega klistret xD
Men ud over det, er de mega lækre på billederne og det er kært at de matcher 8D

kleo sagde ...

Jeg vil helt vildt gerne vide hvilket hotel de har boet på. Så skal jeg helt sikkert derned på et eller andet tidspunkt:)