lørdag, januar 19, 2008

Tokio Hotel til USA og Canada

Så er det officielt!
Tokio Hotel skal holde fem koncerter i alt, to i Canada og tre i USA.

9. februar - Montreal, Canada - Le National
10. februar - Toronto, Canada - Mod Club
15. februar - Hollywood, CA, U.S. - The Roxy
16. februar - Anaheim, CA, U.S. - Chain Reaction
18. februar - NYC, U.S. - Gramercy Theater

Som I kan se, så er TH i USA d. 15. februar, dvs. at de ikke er tilstede ved Echo Awards.

Kilde: http://tokiohotel.pop24.de/tokiohotel2/index2_en-ca.php

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jamen det er da ikke bekræftet af Universal?

Anonym sagde ...

hvad? er de ikke lige lidt hurtige, eller er det bare mig!?

Anonym sagde ...

Det er da godt for Tokio Hotel, at de skal spille der. Jeg tror bare ikke, at de kan få så mange fans, som de har i Europa, da de synger tysk og der ikk er ret mange, som forstår det. De skulle hellere spille nogle flere koncerter i Danmark. Jeg tror, at de overlever på deres udseende i nogle lande, og andre lande er det både deres udseende og deres musik, som folk kan lide. Jeg syntes bare det er lidt underligt, at sådan nogle små børn, som ikke har tysk, er fan af dem. De forstår jo ikke hvad de siger. Jeg er 17 år og mega fan af Tokio Hotel. Undskyld jeg skriver sådan her, men for mig virker det virkelig vildt underligt. Jeg blev selv fan af dem da jeg lige var begyndt, at have tysk og kunne forstå tysk. Jeg tror bare der er mange der ikke forstår, at deres tekster faktisk handler meget om livet. De er sørgelige mange af dem. Hvis der er en dag, hvor jeg har brug for at græde, men ikke kan, tænder jeg for mit tokio Hotel musik, så kommmer der altid en tåre. Jeg behøver ikke altid, at græde til deres musik, det er kun, hvis jeg har en dårlig dag. Undskyld, til alle jer, der er Tokio Hotel fan, det skal ikke virke nedværdigende, det jeg skriver, men det er bare sådan jeg har det. UNDSKYLD MANGE GANGE. Ps. jeg syntes det er virkleig godt, at de har så mage fans, og at de kan komme så langt ud med deres musik. Ich liebe euch, Tokio Hotel. <3

Rikke sagde ...

^
Nu skal vi ikke undervurdere TH's popularitet i USA. Jeg kender tilfældigvis mange, og besøger mange amerikanske sider om TH, og de er meget populære taget i betragtning af, at de ikke har optrådt der endnu.

TH synger på tysk, ja, men de har jo sådan set også udgivet Scream, og selvom meningerne om det er delte, så er bandet selv tilfredse med resultatet, og har derfor også noget at vise frem.

Nu du nævner at mange af sangene er sørgelige, så tror jeg, at det kommer helt an på hvem der hører dem. Jeg synes personligt ikke, at så mange af dem er direkte tårefremkaldende, og jeg synes egentlig heller ikke at mange af dem er deciderede sørgelige. I mine ører, så indeholder langt størstedelen af sangene, hvis ikke dem alle, et positivt budskab.

Og - selvfølgelig overlever de nogle steder på deres udseende, men det er der jo så mange andre sangere/bands der gør. Musikbranchen er arrogant, life's tough.

Personligt er jeg ekstatisk på mine pennevenner i USA's vegne - det er da fantastisk for dem!
Og hvilken en fantastisk oplevelse og mulighed det er for TH!

Christina A. sagde ...

Jeg er pisse sur over at de nu skal til at erobre USA. Jeg føler at Tokio Hotel er vores rockband. Så kan de beholde 30 seconds to mars osv osv .. Forstår ikke hvad der er så FEDT ved at TH skal til USA? Amerikanerne er sgu da ikke en skid bedre end os? Hvad er der så godt ved USA? De er fede halvdelen af dem og de andre stjæler osv. Rejser selv til USA 2. juni i år og ser frem til det, kan faktisk ikke vente. Men da min mor selv er amerikaner ved jeg hvordan de er - og nej, det er ikke en skid bedre at blive kendt i USA end Europa. End of the fucking story! og jo, sangene er generalt sørgelige. For en uge siden ca lagde i selv et indlæg ind som spurgte om hvorfor Bill altid sang sådan nogle sørgelige sange :) Lad vær' med at være dobbeltmoralske på den her side.

JoseJoseJose sagde ...

d. 15 februar er der da Echo, skal de ikke være med til det???... og jeg troede de skulle indspille sange osv. i februar????.... men hvis de tager til USA og bliver for store, kan det være de bliver mere derovre og glemmer nogle af os andre der iblandt Danmark.... Men jeg håber, alt godt for drengene, men det er alligevel lidt synd for dem, for de kan hverken snakke eller forstå sproget... Men hvis vi giver dem en god koncert, vil de nok blive ved med, at komme tilbage... Men med Tokio Hotel er der noget særligt, de glemmer aldrig hvor de kommer fra og glemmer heller ikke de første fans... USA kom senere end os og endnu senere end tyskerne... Så lad dem prøve USA af.... xXD

JoseJoseJose sagde ...

selvom de har fans i USA, synes jeg bare det hele virkelig likdt malplaceret, et eller andet sted... Men er det rigtigt, eller???.. kan godt se, at der står officielt, men alligevel.... Synes bare det virker underligt, at de skal til USA, er bange for, at de bliver skuffede, men alligevel, de skal have lov til, at prøve det af... xXD

Rikke sagde ...

christina a. -> Rolig rolig, jeg påpeger blot, at sangene er åbne for individuelle indtryk. For mig, så er de ikke sørgelige, og dét er end of story for mig.
Og - historien om hvorfor Bill altid er ked af det - don't forget, at det er en artikel fra et blad vi har oversat, og artiklen har allerede et forudintaget point of view, og den var ment til at få læserne til at synes at han er trist.

Det synspunkt deler jeg overhovedet ikke, men igen, det er bare a matter of opinion.

Mayze sagde ...

jeg har så mange anspændte følelser at jeg slet ikke kan beskrive det.., håber bare de ville blive i Europa.,

KOMM ZURÜCK!:'(

Ville holde op med at være så populære., det der er specielt ved th er netop at de virker som nogen vi kender., som vores familie., når de rejser derover bliver de lige som alle andre stjerner T_T HYYYYYYYYL!

Tænk på Arnol Schwarzengger., (staves? :S) Han kom fra østrig og blev i Californien T_T (What ever hvis det er forkert., i ved hvad jeg mener)

th-lover,malle sagde ...

Tokio Hotel er pisse populær i hele verden ! Alle ville se dem !
Utroligt, at nogle tvillinger har fået sit ønske opfyldt :b ' og utroligt, at næsten hele verden er over vilde med tvillingerne

tschuldigung sagde ...

Ech... kan de ikke blive lidt færdig med Europa først???
Altså... det virker sgu som om de bare vil nå tingene vildt hurtigt... tag det dog roligt drenge!!
tror lidt berømtheden stiger dem til hovedet Oo :S
- Bliv lige færdig med lidt at Europa... de har ingen gang været i deres naboland, før de tar til en helt anden verdens del Oo...
Og stakkels Norge :S De skal jo ikke til Norge :/ (ikke indtil vidre)

Nå.. nu ikke mere brok... håber det kommer til at gå okay for dem!!