onsdag, februar 13, 2008

Mød Tokio Hotel og vind billetter til koncerten i Valby

Fra mtv.dk:
Nåede du ikke at købe billet til Tokio Hotels koncert i Valbyhallen til april? Nu giver vi dig mulighed for at vinde billetter til koncerten med de fire tyskere. Vi trækker også lod blandt vinderne af billetterne om et møde med bandet.Tokio Hotel har ikke tidligere besøgt Danmark, så der er sikkert mange, der har set frem til, at de nu kommer til landet.Bandet har til dato udgivet to studiealbums 'Schrei' fra 2005 og 'Zimmer 483' fra 2007 samt det engelsksprogede album 'Scream/Room 483'.Siden 2005 har bandet vundet flere platinalbums og modtaget en lang række musikpriser - senest 'Inter Act'-prisen ved årets MTV EMA.Tokio Hotel giver koncert onsdag d.2. april 2008 i Valbyhallen i København. For at vinde billetterne og et møde med Tokio Hotel skal du bare svare rigtigt på spørgsmålet inden mandag d.17.februar kl.12.

Link: http://www.mtv.dk/overdrive.php?StoryId=54051

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

fedt har svaret på spørgsmålet det var ikke svært

Anonym sagde ...

WRAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK HVOR ER DET BARE SINDSYYYYYYYYYYGT!!! JEG VIL MØDE DEM OM JEG SÅ SKAL SLÅ NOGLE NED FOR AT MØDE DEM!!!! SÅ PAS PÅ DERUDE!!!

JoseJoseJose sagde ...

skal møde dem!!!!!
for satan da...
damn .D

JoseJoseJose sagde ...

hvorfor jeg skal møde dem?
dumt spørgsmål, sorry....

Turenz sagde ...

Årrrrh, har deltaget :D :D :D
Tror bare ikke jeg vinder, det plejer jeg ikke -.-

Anonym sagde ...

Det bliver sjovt - vi vil alle slå nogen ned for at møde dem- Bloooood over det hele - Bill besvimer- jeg kysser ham - bliver slået ihjel og dør lykkelig. ÅÅÅÅÅHHHHH.

Anonym sagde ...

Jeg vil også være lykkelig- Biiiiil
hilsen Malle

Anonym sagde ...

De er mega fede jaah!! Men jeg sys i overdriver

JoseJoseJose sagde ...

har skrevet en lille roman til MTV, så kan de tygge på den... Man skal mene hvad man skriver, selvfølgelig, men man kan også fedte lidt...
Har faktisk rimelig stort konkurrenceheld, har vundet mange ting, men har aldrig vundet i de konkurrencer, hvor jeg virkelig gerne ville vinde...
Har vundet: cd´er, film, trøjer, bøger....

Anonym sagde ...

åårh jeg nåede det iik :(