onsdag, marts 05, 2008

Bill fortæller.... 03-03-08

"Hej alle, det er Bill idag.

Vi er lige kommet hjem fra vores fantastiske tur i Canada og Staterne. Vi forlod New York sidste onsdag, dagen efter vores anden koncert. Jeg kan stadig ikke fatte, hvor fantastisk turen har været, og hvor søde I har været. Vi havde slet ikke forventet sådan en støtte! You ROCK!

Om aftenen efter en endeløs dag, tog vi hjem. Det var meningen, de tre andre skulle tage til Hamburg og starte med at øve i studiet, mens jeg blev i Berlin og lave noget andet. Så vi skiltes, da vi kom til Frankfurt. Og som sædvanlig blev flyet til Hamburg aflyst - igen. (Jeg undrer mig virkelig over vores transport. Alt vi tog på denne tur har enten været forsinket eller aflyst).
Nå, men som altid måtte jeg arbejde, mens drengene havde fritid!:-) Så jeg tog til Berlin om fredagen for noget Photo-Shooting. Tom, Gustav og Georg skal starte tuor-prøverne på mandag. Jeg skal ikke, da jeg kan det hele i forvejen. Jeg øver med dem, når de er klar. Så denne gang må vi stå lige:-)

Åh mand, vi er alle meget spændte på vores 3. Europa-Tour, som starter d. 3. marts. Vi tager jer med på turen, så hold øje med opdateringer!

Forresten, så takker jeg for alle jeres kommentarer på alloy.com.

Vi snakkes snart!"

- Bill

Link: http://tokiohotelamerica.com/?p=1126#more-1126

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vi glæder os til at følge med på touren xD

Blondhe sagde ...

Årh Bill er virkelig en travl dreng!! o.O
Vidste ikk, at han arbejdede så meget mere end de andre.. Heh.. <'3

Turenz sagde ...

Jada, vi snakkes Bill x3

Anonym sagde ...

Hvad er det for en hjemmeside "alloy.com." ?
Kan man godt skrive med bill, på den hjemmeside?
Jeg har været på de hjemmesider, men kunne ikke rigtigt finde noget.
Er der nogen der ved det??

Anonym sagde ...

Nop...