torsdag, marts 13, 2008

EUROBANDS.US - Interview - februar 2008

Hvordan vil I beskrive jeres musik til nogen, som ikke har hørt det før?

Tom: Generelt er det tysk rock. Meget energisk. Vi har hele tiden prøvet på at få vores egen lyd, én der er unik for Tokio Hotel. Svært at beskrive, men når du starter en Tokio Hotel sang, kan du høre, at det er Tokio Hotel.

Kan I fortælle mere om jeres planer for US og Canada?

Tom: Vi er meget glade for, at folk her er interesserede i vores musik og os. Jeg mener.. Vi er et tysk band, og nu har vi chancen for at krydse vandet. Det er fantastisk og usædvanligt for et tysk band.

Bill: Vi har ikke nogen plan eller mål endnu. Vi vil bare spille LIVE så meget som muligt, møde fansene, tage en chance og nyde det hele!

Hvad glæder I jer til at se i Nord Amerika?

Bill: Vi var i L.A. og New York sidste år. Elskede det. Vi er alle stor-by-fans og det var, som vi forventede! Vi har allerede spillet to shows - et i Montreal og et i Toronto! Fansene var fantastiske! Vi forventede ikke, at nogle kendte os, og så fik vi denne velkomst - fantastisk!

Tom (smiler): Og jeg må sige at indtil videre er pigerne smukke - så kan jeg gå i action!

I har allerede en stor fanbase i Europa. Tror I det vil være det samme her?

Bill: Det er svært at se forskellen, da hvert land har sin egen personlighed og er unik på egen måde. De er engagerede og tætte på os - de lever livet med os og rejser med os! Uanset hvor vi er, er de her! Som vi kan se på internettet, virker det til, at Amerikanerne er ligesådan - og det er mærkeligt! Det er meget spændende at være her, og det at være her føles som at gøre alt igen for første gang. Vi glæder os til at møde dem!

Tom (griner): Ja, og der er mange smukke piger rundt om i hele Verden...

Den sorte side: I er blevet anklaget for at være blevet 'lavet til at sælge', da I arbejder sammen med bl.a. producere. Hvad synes I om det? Hvad er jeres syn på det?

Bill: Vi er faktisk ret ligeglade...

Tom: Sådan er musikbrancen. Lige når man bliver kendte, især når det sker med så kort varsel, som med os (været fremme i 2½ år nu), tænker folk: "Stop, dette må være lavet"

Bill (griner): Ja, men alt vi kan sige er, at bandet har eksisteret i 7 år. Jeg startede med at skrive sange som 7-årige, der begyndte Tom og jeg sammen. Så mødte vi Georg og Gustav og dannede bandet. Hvad du ser og hører idag er, hvad vi har arbejdet med i 7 år!

Hvad er I mest stolte af karrieremæssigt?

Tom: Jeg vil ikke kalde det 'stolt over', men hvad vi er glade for. Da vi startede, spillede vi i klubber, hvor kun fem mennesker var - og de var ligeglade med os, de ville bare have øl. Men nu spiller vi i Canada og Staterne og gør klar til vores 3. Europa Tour - det er skørt! Det er alt, vi har ønsket: Rejse og optræde så mange steder som muligt. Vi håber at gøre det så længe som muligt - gerne hele livet!

I har alle forskellige stil - hvor vigtig er image i jeres band?

Bill: Vi har altid været forskellige. Hvis du ser gamle billeder af os, kan du se, at vi fra starten lavede vores egen stil. Da vi fik pladekontrakten, var det vigtigste, at vi kunne være os selv og klæde os, som vi ville. Vi ville ikke have en stylist til at fortælle, hvordan vi skulle se ud. Det er ikke os. Jeg synes, vores musik og stil kører godt sammen. Vi vil aldrig gå med masker og være noget, vi ikke er. Vi er sådan, som du ser - så det får du!

Hvad er det mærkeligste eller sjoveste rygte om jer?

Bill: Jeg aner ikke, hvor jeg skal starte. Der har været så mange. Engang begik jeg selvmord i et hotelværelse. Men det sjoveste var, da jeg sprang ud af skabet på min 18-års fødselsdag, da jeg var fuld.

Tom (griner): Nej, det sjoveste var annonceringen, at de tre andre ikke var jomfruer mere!

Hvad lytter I til nu her?

Tom: Vi kan alle lide forskellig musik. Jeg lytter til tysk-hip-hop.

Bill: Jeg lytter til Nena, Coldplay, Greenday, Keen, Placebo, an på humøret.

Gustav: Jeg kan lide Matallica og Foo Fighthers.

Georg: Jeg kan stadig lide Oasis og Fall out boy.

Hvad er overraskende at vide om jer?

Tom: Hmm, du må spørge de andre - de lærer nyt om mig hele tiden!

Bill, Georg, Gustav: Åhhhh...

Bill: Vidste du, at Georg fulde navn er: Georg Moritz Hagen Listing?

Tak for interview'et. Vi ønsker jer det bedste. Noget I vil sige til de amerikanske fans?

Bill: Vi takker vores fans for støtten - for at gøre det muligt for os at spille LIVE her. Vi er glade for det, I giver os, og vi kan ikke vente med at se jer! Mange tak!

Link: http://www.eurobands.us/2008/02/14/tokio-hotel-interview-february-2008/

6 kommentarer:

Julie sagde ...

Cute interiew
:)

Anonym sagde ...

Haha de driller da vidst georg lidt ;P

Anonym sagde ...

de gør de jo altid xD

sagde ...

Er det rigtigt at Bill sprang ud af sit skab, ? xD <3

Anonym sagde ...

ja, og bill og jeg har samme musik smag!!:D

Anonym sagde ...

Tror han mener at han sagde at han var bøsse... Det der med at han sprang ud af skabet (Som er et rygte)... Men er ikke sikker