lørdag, marts 15, 2008

Forløbet i Monseille - en fan fortæller

Her beskriver en fan hvordan koncerten forløb gik, i går i Monseille (d. 14/03-08).
Det skal lige siges, at når de siger i starten at dørene åbner, er det dørene ind til en stort venteværelse, hvor alle sætter sig ned i tørvejr.
Og de har forskellige billetter - dem der var hurtigst på aftrækkeren for en billet med et nummer så de kommer før ind end de andre, dem der var lidt langsommere til at få købt billetter har intet nummer og kommer sidst ind.


Kl. 6.00: Jeg blev kørt hen foran hallen, der var over 100 fans allerede, og der var telte overalt! Nogle piger prøvede at organiserer sig i grupper - piger med numre og piger uden numre.

Kl. 8.00: Dørene er stadig ikke åbne. Sikkerhedsvagterne siger vi skal rykke os så de kan åbne dørene, men alle maser hinanden. Jeg faldt næsten!

Kl. 8.30: Dørene blev endelig åbnet, og de lukkede folk med numrene ind, og bagefter dem uden. Vi står i venteværelset, hvor vi bliver venner med 4 andre piger. Men så kom jounalisterne og det blev heldt vild, folk bag os masede sig frem. Vi var bange for at blive mast! Bagefter tog en pige, en plakat frem hvor der stod: ''Bill is a sexmachine'' (Bill er en sexmaskine) og på bagsiden stod der: ''Tom you're my male, i wan't to be your female'' (Tom, du er min mand, jeg vil være din kvinde). Alle sendte hende onde øjne. Der var også 2 piger der var klædt ud som Bill, jeg fik desværre ikke et billede.

Kl. 16.00: Mange rejste sig, og der begyndte at komme meget bevægelse og højlydte stemmer.

Kl. 17.30: Vi kom ind i den rigtige hal, der var mange der skubbede og skreg. Det endte med at jeg stod mellem anden og tredje række, på Georgs side.

Kl. 19.30: Koncerten starter, vi tager billeder og videoer. Bill siger at hans stemme er sløv, men vi forstod det ikke, så der kom en tolk på scenen.
Vi havde det rigtig sjovt under koncerten, på trods af Bills stemme. Og vi morede os meget med Gustav (han burde være glad, da han spillede hans solo, råbte vi alle: ''Gustav, Gustav, Gustav''. Men desværre i slutningen af koncerten fik jeg min Tokio Hotel vest stjålet, som jeg havde betalt 70 Euros for!

Kl. 21.25: Folk vil ind foran deres hotel, men jeg kunne desværre ikke.


Video fra Gustavs solo, hvor de råber hans navn:

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Forstår ikke? Altså klokken 6.00 åbnede de allerede der?? :S

Miriam sagde ...

sådan foregår det vel ikke i danmark, vel?!
Det med numrende & dem uden.
fordi der står intet nummer på min billet.!

Anonym sagde ...

men kan også se lidt af hans tatoo til sidst ;)

tina'en sagde ...

er et bare mig men lyder det ikke som om deråber Gystav? og så syntes jeg at knægten skal smile noget mere xb ..

Anonym sagde ...

til Tina'en: jo de råber "Gustav" helt vildt sødt, men han er bare skide alvorlig, haha. xD

Men det er da godt at fansene ikke blev alt for skuffede, eller hende her virker ikke til at være alt for skuffet, fordi der skete det med Billd stemme.

Zezzen sagde ...

Anonym 19.25: Nej, der ankom hun til stedet :) Kl. 8.30 åbnede dørene til venteværelset, og kl. 17.30 åbnede det til hallen.

Miriam: Nej, sådan er det ikke i Danmark :o)

Tina'en: Ja, det råber Güstav ;D Med tysk y. hehe. Ja, synes også han lige kunne smile en gang eller to til sine fans ;D

Anonym sagde ...

Gystaff - Gystaff x'D

Han skulle tage at gå lidt mere grassat på de trommer ;)

Turenz sagde ...

Ja, det siger "Güstaff" fordi de er franskmænd

Anonym sagde ...

Tina'en: Er enig i, at han skulle smile noget mere. Han er sådan et sødt smil.