søndag, marts 09, 2008

Mød Tokio Hotel

Den 2. April spiller Tokio Hotel i danmark for første gang. Du kan komme med til koncerten og vinde et personligt møde med dregene.
Tokio Hotels popularitet i Danmark er eksploderet over det sidste år. Og nu har drengene så endelig fundet ud af, at det er en god idé at lægge vejen forbi Danmark og give koncert. Den 2. april kan du endelig høre - og ikke mindst se - de fire tyske knægte live i Danmark. Vi unge har fået fingere i både billetter og et personligt møde med Tokio Hotel, som du kan vinde, hvis du på en kreativ måde kan bevise, at du er den største Tokio Hotel-fan i Danmark.Så læg hjernen i blød og få gang i krativiteten. Du kan måske sende os en videofilm af din samlig af Tokio Hotel plakater, bage en kage, der er fprmet som Toms overkrop, indspille en sang til drengene, eller tage et foto, hvor du er klædt ud som Bill - komplet med stort hår og piercing. Det vigtigste er, at du lægger de krative kræfter i og finder på noget helt unikt.den pige, der laver det mest kreative bidrag, får lov til at tage en veninde med ind og møde Tokio Hotel før koncerten, som de naturligvis også får billetter til!

SEND IND
Send dit bidrag til Vi Unge. Vingerslev Allé 13, 2500 Valby eller på mail til sisse@viunge.dk Mærk kuverten eller mailen >>Tokio Hotel<<. Sidste frist for deltagelse er fredag den 21. marts.

Udover mødet med drengene har Vi Unge også fået fingre i fire ekstra billetter til koncerten! Dem kan du vinde, hvis du kan svare rigtigt på følgende spørsmål:

Den 14. juli 2007 gav Tokio Hotel en maget speciel koncert. Hvad var særlig ved den?

A. Det var drengenes første koncert i USA
B. Den foregik for foden af Eiffeltårnet i Paris
C. Den blev transmiteret på internettet

SÅDAN GØR DU!
Mener du det rigtige svar er B, så send en sms med teksten; >>vuk Tokio B<< til nummer 1266. Osv. Hvert svar koster 5kr + alm. sms-takst. Du kan max deltage 2 gange om dagen. Du kan deltage indtil den 25. marts.

Kilde: Vi Unge, nr 3.

1 kommentar:

Turenz sagde ...

Orh hvad, skal så meget deltage XD