tirsdag, marts 04, 2008

Tokio Hotel interview fra Cosmogirl.com

Find ud af hvilken slags fyre vores fire favorit rockere er!

Førhen gruppen Devilish, Bill, Tom, Gustav og Georg, udgøre nu Tokio Hotel. – og de über-cute drenge fra tyskland tager USA med storm! Jeg mødte dem ved deres New York City show i The Fillmore i Irving Plaza (et sted de fleste rock legender har optrådt), hvor køen for at komme ind var hundrede meter lang, ifølge en fan, ventede folk i flere timer for at få en plads foran scenen.Hej, drenge! Det må være rigtig spændende at optræde i New York. Elsker i byen?
Bill & Georg: Meget. Ja, vi kan lide det, men vi elsker også L.A., med det varme vejr, solskin, og store huse.

Hvad er forskellen mellem den Europæiske fan base og jeres US?
Bill: Vi var virkelig overraskede da vi kom til Nord Amerika fordi vi forventede at det var anderledes end i Tyskland. Vi forventede at folk var rolige, tilbagelænende, og kiggede på os på afstand. Men lige så snart vi kom på scenen her, blev alle virkelig begejstrede og begyndte at råbe og skrige på samme måde som vi var vant til hjemmefra. Vi blev virkelig overraskede. At have sådanne fans giver os en masse styrke og energi når vi er på scenen. Vi elsker det! Det var sådan et chok at det var udsolgt til vores koncerter. Det var mere end vi ventede.

Det er ret fantastisk at holde udsolgte koncerter her i US på jeres første Nord Amerikanske tur.
Bill: Ja, vi er så spændte.

Så fortæl mig, hvem er jeres musikalske inspiration?
Bill: Vi ville ikke kunne en enkelt fælles inspiration.
Tom: Jeg er en inspiration for dem alle.
Bill, Gustav og Georg: Ha!
Bill: Vi lytter til så mange forskellige slags musik. Tom hører kun tysk hip-hop, men jeg lytter til en masse rock, så vi kunne ikke rigtig blevet enige om et band der inspirerer os. Vi har alle samme bragt vores egen stil til gruppen, selvom Georg ikke har nogen stil [resten af bandet griner]. Det vi har skabt med Tokio Hotel var bare vores fælles ting af at kunne lide forskellige bands. Det ville vi have skulle inspirere vores musik.

Hvordan fik i navnet?
Bill: [Bandet griner] Grunden til alle griner, er at nu kommer du ind i den mørke fortid. Vi plejede at hedde noget andet – Devilish, men det var Bill’s ide. For at fortælle dig sandheden, så havde Devilish ingen mening. Vi prøvede at huske hvorfor vi bestemte det navn, men kunne ikke. Da vi begyndte at få kontrakter med pladeselskaber, mente vi det var tid til at finde et navn der passede til os og som vi kunne lide. Vi elsker New York og L.A. fordi de er rigtig store byer, og vi valgte Tokio [den tyske måde at stave Tokyo] fordi det er et syret/underligt sted. Så ville vi finde et symbol der representerede vores liv, og vi kom på Hotel fordi vi lever på hoteller disse dage. Vores liv er pakket i kufferter og vi bæger det altid bag os.

Hvordan ville i beskrive jeres personlige stil?
Gustav: Jaa, vi har en damecharmør, en komiker, en bodyguard [hele bandet griner]. Faktisk, nej, vi er ikke til regler – vi ville ikke skabe ét image.
Bill: Og hvis vi var nødt til ville Georg ikke være her i dag [bandet griner]. Vi er ikke ude på at spille nogen rolle – vi er bare os, os selv. What you see is what you get. Hvis du ser på gamle billeder af os fra da vi hed Devilish, kan du se hvordan alle begyndte at finde deres egen stil. Det er det vi er om.

Hvad ville jeres råd være til nogen der gerne vil starte noget music?
Bill: Vi hader at være i en positionen hvor vi skal fortælle folk hvad de skal gøre for da vi startede, ville folk der var ældre og havde være i branchen længere fortælle os hvordan vi skulle opfører os og hvad vi skulle gøre, og vi kunne ikke lide det. Alle skal tage deres egne valg og gå gennem deres enge oplevelser – finde ud af det selv. Alle skal finde deres egen vej. Det eneste jeg vil sige er vigtigt er at spille live, komme på scenen, og have det sjovt det er det det hele handler om. Og det er vigtig at lave fejl. Det var det vi gjorde og stadig gør. Georg laver stadig 10 til 15 fejl om dagen [bandet griner]. Bare gør din ting.

Hvad er jeres yndlings ting at lave online?
Tom: [griner] Det ville du gerne vide! Faktisk, tjekker jeg bare min e-mail og ser videoer.
Georg: Ja, ser videoer. Jeg har lige set Scream.
Gustav: Jeg har lige set en video hvor dem der lavede filmen lod en Audi kører om kamp mod en BMW. BMW’en vandt.
Tom: Ready, set, go video. Check den.

Original: http://www.cosmogirl.com/entertainment/celeb-qa/tokio-hotel

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

fedt interview.
men der hvor de spørger om Devilish, så når Bill siger: "Vi plejede at hedde noget andet – Devilish, men det var Bill’s ide." hvorfor siger han Bill? altså man plejer jo at sige JEG?

Anonym sagde ...

ja det undrede jeg mig også over :)
Men jeg kunne også godt tænke mig at få af vide hvad Bill yndlings online ting var ;)

Anonym sagde ...

Det har I ret i, for det undrede jeg mig også over.
Men fuck det var grineren!
Jeg flækkede konstant, da de sagde alt muligt om Georg, det var så nice! Jeg hader når de stiller det samme spørgsmål 100 gange, for virkelig spat! *Hvad ville jeres råd være til nogen der gerne vil starte noget music?* Jeg tror fandme drengene har fået spat!
Elsker dem, de er så sjove og dejlige!

JoseJoseJose sagde ...

fedt interview....
det der med damecharmøren forstår jeg godt, men hvem er komiker og hvem er bodyguard?
er enig med Bill, de skal ikke give råd, folk skal finde deres egne veje og ting...

Blondhe sagde ...

Præcis!! Men helt ærligt, hvor er det bare for sjovt når alle driller Georg!! <'3

Anonym sagde ...

josejosejose, kan heller ikke finde ud af det med bodyguard, damechamør og komiker. tror komiker er tom, han er i hvert fald crazy- freak. men de andre aner det ikk :-S

Anonym sagde ...

josejosejose, kan heller ikke finde ud af det med bodyguard, damechamør og komiker. tror komiker er tom, han er i hvert fald crazy- freak. men de andre aner det ikk :-S

Lou sagde ...

jeg tror damechamør er bill og komiker er tom og så tror jeg at georg er bodyguard for gustav ville vel ikk sige sådan om sig selv...