onsdag, marts 26, 2008

Toms blog på alloy.com

Hej folkens, det er Tom igen.

Vores første shows i denne tur er gået meget let, og vi har det så godt med det. Lige nu har vi fri, så vi er her i Spanien, og slapper af på et rigtig godt hotel lige ved siden af havet. Det er et godt sted, og det har endda nogle tennisbaner. Siden vi har brugt så meget tid på at spille bordtennis, elsker vi banerne og at spille udenfor. Selvfølgelig vil du ikke blive overrasket over at høre, at siden jeg er den bedste til bordtennis, har de andre ingen chance mod mig på banerne ;) Jeg har faktisk lidt ondt af dem -- de prøver, 'specielt Georg ... men hvad skal jeg gøre??

Nå, efter denne pause vil vi fortsætte touren i Italien. Vi er alle meget spændte på at komme tilbage til Canada og USA. Jeg kan ikke sige så meget om det nu, men vi vil være tilbage i april, og det ser ud til, at vi skal være der længere tid end sidste gang. Så bliv hængende for flere detaljer. Skriver snart igen!

Pas på jer selv,Tom

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

hvorfor skriver hanikk om Bills sygdom?!

Anonym sagde ...

det er en gammel blog, tror jeg nok s: .

Anonym sagde ...

Den er gammel..

Anonym sagde ...

DEN ER GAMMEL FOR HELVEDE!!!

Zezzen sagde ...

Ja, den er gammel. Men jeg har først set den nu.

Anonym 16:51 - Ja, det er den. Gider du tage det roligt?

Anonym sagde ...

stop dog med at indlægge gamle blogge? :s

Zezzen sagde ...

anonym - i havde ikke f�et den endnu. S� jeg ville da give jer den. Det er jo ikke fordi den er 1 mdr. gammel? Den er ca. 1 uge gammel.

Anonym sagde ...

anonym kl. 18:29 - ej, vær' dog glad for at hun overhoved gider ligge noget ind her på siden! jeg er sgu da glad for at høre ldit fra drengene.
vær' dog lidt mere taknemlig!

Anonym sagde ...

Jeg tror, den først er blevet lagt på nettet i dag. Kig selv på f.eks: http://tokiohotel-us.com/news/default.aspx , der kan man se på datoen, at de også først har lagt den op i dag og den side er jo officiel.
Jeg synes det er så syndt for drengene. De glædede sig vist meget til at komme til USA og Canada igen ..

Simone sagde ...

Det er rigtig synd for drengene!
.. Håber de snart er på banen igen, så de kan give den endnu mere gas og forhåbenlig er blevet en del klogere! :D

Tak for at i har lagt endnu en "dagbog" ind fra vores dejlige drenge :D

Lou sagde ...

han skriver bare så sjovt. det vildt morsomt at læse. hehe... og Bill's sygdom kommer da efter når de er i italien ikk?

tom s girl sagde ...

???

Anonym sagde ...

stall http://cciworldwide.org/members/Area-Rugs.aspx procurements http://cciworldwide.org/members/Omeprazole.aspx apostolic http://cciworldwide.org/members/Vacuum-Cleaners.aspx stepladders http://cciworldwide.org/members/Annuity-Calculator.aspx expressive http://cciworldwide.org/members/Bariatric-Surgery.aspx arch http://cciworldwide.org/members/Electric-Blankets.aspx ironduring http://gotuc.net/members/Furnace-Filters/default.aspx simmel http://gotuc.net/members/Vending-Machines/default.aspx figs http://gotuc.net/members/Kitchen-Cabinets/default.aspx tents