mandag, april 28, 2008

Dream-Up interview

Bill Kaulitz
''Min drøm er spoleret!''

Brutalt dømt til stilhed pga. helbredet. Tokio Hotel-sangeren måtte aflyse koncerterne, ventet af tusinde af fans. Syg men kamplysten, snakker Bill om hans pinefulde undersøgelse i et eksklusivt interview ført over e-mail.

Hvilken besked ville du gerne sende til de fans, der er bekymrede for dit helbred?
Først og fremmest, vil jeg berolige dem og sige at jeg har det fint. Operationen varede kun nogle få timer og var ikke noget usædvanligt for kirurgerne der tog sig af mig. Jeg læste en masse skræmmende historier og denne operation; folk har nogle gange en virkelig god fantasi! Jeg tror fansene blev bekymrede efter offentliggørelsen af disse stykker information, nogle gange falsk og ofte overdrevne. Nu er jeg i bedring og skal hvile mig.

Tom Kaulitz
''Kritik er brugbart for at komme fremad...''

Siden hans hjemkomst fra USA, har Tom haft hovedet i skyerne! Tokio Hotel's første koncert over havet, har erobret publikum og selv mediestormen ødelagde ikke hans gode humør. Pludselig, ser Amerika-drømmen ud til at være i rækkevidde...

Hvilket indtryk gav denne første Amerika-tour dig?
Det har været et stort eventyr for os fordi, ærlig talt, havde vi ikke troet at komme over med sådan en glød på amerikansk jord. Vi var virkelig overraskede over at finde den samme energi som i Europa, i Canada og USA; alle koncerthallerne var udsolgt og fansene kendte alle vores sange i hovedet, på engelsk denne gang!

Georg Listing
''Vi forbereder vores tredje album...''

Kendt for hans legendariske betænksomhed. Tokio Hotel's bassist har tusinde ting at sige om nye begivenheder relateret til gruppens liv. Taget af entuasiasme, tilstår Georg at det tredje album er i udvikling.

Hvad følte du om Bills stemme-uheld?
Jeg var virkelig virkelig bekymret. Før i tiden, har Bills stemmebånd allerede givet tegn af svaghed, men det var relateret til en halsbetændelse eller en kortvarig anstrengelse/udmattelse. En pludselig forsvinden af stemmen midt i en koncert er aldrig sket før. Vi forstod med det samme, at det der skete ikke var normalt.

Gustav Schäfer
''Tokio Hotel er hele mit liv!''

Siden Tokio Hotel startede, har Gustav, bandets trommeslager, viet sig selv til ''det fantastiske kunstneriske eventyr af sit liv'', ifølge hans egne præcise ord. En talentfuld musiker og perfektionist er, 'Gus' 19 år gammel, målsat for at få gruppen til tops.

Ifølge dig, hvad er Tokio Hotel's stærkeste side?
Det er et svæt spørgsmål og fortjener et forsigtigt overvejelse... Jeg kom til at tænke på flere ting. Først og fremmest, autentiteten af vores musik. Vores sange er hverken falske eller kopierede. Vi har vores eget karakteristiske kendetegn. På den anden side, har bandet en fælles historie, baseret på venskab, lidenskab og fælles bestræbelser. En 7-års lang historie der tillader os at holde sammen, uanset hvad der sker.

12 kommentarer:

Miriam sagde ...

Hvad mener Bill med at hans drøm er spoleret? :O

Lou sagde ...

ja vil jeg også gerne vide... tror det er fordi han måtte hvile sin stemme og holde sin mund, det er et gammelt intiwiev er det ikk?

Anonym sagde ...

fint nok <3<3<3<3 :)

Anonym sagde ...

jeg er træt af, at næsten alt handler om usa..

Anonym sagde ...

anonym 20:27

Enig!

Anonym sagde ...

anonym 20:27

Enig!

Zezzen sagde ...

miriam - Jeg ved det ikke, det var hvad der stod :p

lou - Det er lavet ''længe'' siden, men er først udgivet for nylig :)

Anonym sagde ...

de elsker bare USA !! glemmer bare DAnmark!,. vi er åbenbart ikk spændenede nok

Anonym sagde ...

jeg er også rigtig træt af at høre om USA. Jeg synes altså de glemmer os i Danmark helt vildt meget!

Anonym sagde ...

jep, det er nok fordi Dk er et lille land, men med de bedste fans :D

Anonym sagde ...

18:29 : yiir ! :D

De skal bare lige opdage os først :D

Anonym sagde ...

hvad er det bill taler om at hans drøm er spoleret