torsdag, april 03, 2008

E-mail interview med Bill - Efter operationen - BILD - 2. april '08

Hamburg: Han har klaret det værste, men der er stadig 7 dage, hvor Tokio Hotel sanger Bill Kaulitz (18.) ikke må snakke eller grine og slet ikke synge.

Nu skal stemmen bare trænes. I søndags fik rock-stjernen fjernet en cyste på et stemmebånd. Nu svarer Bill på spørgsmål efter operationen.

Bill, hvordan har du det?

Bill: Tja, jeg har haft det bedre før, men det er ok. Jeg er glad for, det er overstået. Men jeg frygter stadig min stemme, at det får konsekvenser. Det hele handler om min stemme for mit vedkommende. Og jeg har faktisk ingen smerter.

Hvordan ser du operationen?

Bill: Da jeg fik anæstesi før operationen, var lægerne rundt om mig, og jeg var total gul i begyndelsen, fordi anæstesien ikke virkede, men de startede operationen. Men det lyder ikke så fedt, at nogle skal skære i din hals, mens du er ved bevidsthed. Men kort efter virkede anæstesien.

Hvordan var det at se din tvillingebror Tom bagefter?

Bill: Da Tom kom ind bagefter, havde jeg stadig en nål siddene i armen. Da både Tom og jeg har en syrings-fobi, var det svært ikke at grine - men desværre må jeg ikke grine. Udover det, havde jeg en grim hvid dragt på og en grøn cap på mit hovede. Jeg lignede én, som kom fra hospitalet i en TV-soap-serie.

Hvordan er din dag?

Bill: Jeg har lige set filmen "Interview with a vampire". Hvis jeg ikke ser DVD, er Tom ved mig, for han ved altid, hvad jeg vil sige. Hvis jeg får et spørgsmål, skal jeg bare kigge sødt på Tom, for så svare han næsten præcist det, jeg selv ville. Uden Tom, ville jeg sikketr allerede have fået en arm-skade med al den skriveri.

Hvor mange gange skal du stadig besøge hospitalet?

Bill: Kun et par gange mere, men så kommer der jo min stemme-træning.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

elsker Bill! <3

Anonym sagde ...

haha, en armskade. ih, du er så skøn Bill! <3
og nej hvor er Tom og Bill dog bare de bedste brødre nogensinde!

Anonym sagde ...

Hahah, gad godt se ham med det der hospitalstøj på xD Årh en armskade Bill, hvor er du dog skøn <3 Hvor de godt de holder så meget sammen!

Anonym sagde ...

ohh.. var er han bare SØD som altid<3' har de en syrings-fobi, er det noget med syning/håndarbejde fordi jeg har læst et sted hvor der står at bill er god til at sy?? :b

Anonym sagde ...

Nurrhh! hvor søødt! Bill i hvid dragt og grøn cap, gad jeg sq godt se ^^jeg ELSKER altid Bill (og Tom)'s svar! de er fantastiske!

Anonym sagde ...

gad godt være Tom, når Bill kikkede sødt :I