tirsdag, april 08, 2008

Ingen erstatningskoncerter?

Ifølge LiveNation får Sverige, Norge, Slovenien og Douai (Frankrig) ikke nogen erstatning for koncerterne, til sommer!

Ifølge Tokio Hotel America, skulle dette være årsagen:
Der vil ikke blive nogen ny dato, fordi Bill ikke vil være i stand til at klare hele touren. Jeg går ud fra at det betyder en masse steder ikke får nye datoer.

Nyheden til Sverige kom via. LiveNation (http://www.livenation.se/ - se nyheden på forsiden).

33 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bare de stadig kommer til DK.

Anonym sagde ...

):

Anonym sagde ...

Hvis de aflyser de datoer i europa, skal de sgu da også aflyse dem i USA!!

JoseJoseJose sagde ...

hvad med Danmark?
vi er ikke nævnt, er det positivt eller negativt?

Zezzen sagde ...

josejosejose - Vi er ikke nævnt endnu nej. Så indtil videre er det jo positivt, men det kan desværre sagtens vende sig til negativt. Det lyder som om, at ihvertfald den i Ålborg bliver aflyst. For vi ligger lige i slutningen af touren sammen med Norge og Sverige.

Anonym sagde ...

Ej hvor er det ledt mand! Hvad sker der????????

joha sagde ...

håber de kommer til danmark men man kan jo ikke være sikker :(

Anonym sagde ...

Hallo, de ka ikke bare aflyse koncerterne i Europa uden at også aflyse i USA. Det er på ingen måde fair for de fans de har her i Europa!!
jeg begynder snart at græde! :'(

Anonym sagde ...

anonym 10:18
De satser vel mest på det amrikanske, nu da de har slået igennem her i Europa..

Anonym sagde ...

De har bare at holde koncert i Dk!

Lou sagde ...

anonym 10:58 har ret. de har jo slået igennem i europa så nu går de videre til usa. et land af gangen, vi skal nok komme...
desuden er det da vigtiger at vi får en helt rask bill end en lidt syg bill....

tschuldigung sagde ...

Det er så typisk!! De synes USA er meget vigtigere end alle de lande som er i EUROPA!! og de lande som har ventet så vildt lang tid!! Og de lande som støtter dem, og de lande som ligger så vildt tæt på dem... typisk!

De mister mange fans på det her! De tar os jo bare som noget... næsten umenskeligt? nå.. nu har vi slået igennem i Europa nu gider vi ikke dem mere. hallO? tænk på hvor mange der støtter dem og venter på det kommer... synes det er for meget!

Anonym sagde ...

Fuck dem..

sorry men sådan har jeg det lige nu!

Anonym sagde ...

Ej man er bare total sur.
syntes godt de kan komme til dk :)
de har jo aldrig været her før.
men håber :)

Anonym sagde ...

de frioterer bare USA og Frankrig de glemmer os andre selv tyskland gelemmer de det er så forkert

Anonym sagde ...

Ja, vi burde alle sende et kæmpe brev til dem, hvor vi klager ikke ondt, men at nu har vi ventet sååååå lang tid og hvis der så ingen gang kommer en koncert senere, så er det bare for ondt og vi er total kede af det!

Anonym sagde ...

Jeg er enig med dig over mig!

Anonym sagde ...

Vi følger dem jo rundt i de forskellige lande via nettet, og vi har aldrig set dem her i Danmark. Nogen har selvfølgelig været i andre lande for at se dem, men det er ikke ret mange! Og vil virklig gerne se hvordan de ser ud i virkeligheden! Og de ved slette ikke hvordan pigerne ser ud her. Vi er de smukkeste i Danmark, tom ville blive vild ;P haha ! Og det kunne være bill fandt den eneste ene i danmark? hvem ved, så let røven tokio hotel og kom til DANMARK !!!!

Anonym sagde ...

er også enig!

Anonym sagde ...

I just got it translated from my friend in Denmark and yes, I also think that girls in denmark are very beautiful, actually the most beautiful girls ever seen. When I was here a month ago I noticed all the beautiful girls, they almost all look like playboy models, we like ;D Greetings from an english boy, james.

ich liebe Tokio Hotel sagde ...

tror slet ik de ved hvor mange fans de har i dk og hvor lang tid vi har ventet. Jeg sys godt de kunne komme til DK, hvis de kan tage til USA kan de da os lige tage til DK det ligger jo lige ved siden af Tyskland!!og de har jo aldrig spillet en koncert i DK før. så hvis de tager til USA og ik Danmark så bliver jeg sgu lidt sur på de søde drenge:b(men jeg tror de kommer til DK)

Anonym sagde ...

Thank you! <3

Anonym sagde ...

thanks to james<33333 ;D

Anonym sagde ...

Ja må vi håbe de gør! Men hvornår kan de meddele at de kommer?

Miriam sagde ...

Jeg syntes faktisk at vi alle skulle sende en mail, eller brev til dem, om hvor ondt det er, & at deT IKKE er fair at de måske også dropper vores koncert i Danmark!!
Det er fandeme for meget, at de vælger at spille koncerterne i USA, før dem i Danmark &' alle de andre lande som havde ventet på dem. De har da lige spillet i USA, så de burde vente, også indhente de andre koncerter som de har måtte aflyse! Jeg syntes personligt at det er herre stengt & uacceptabel at gøre som de gør lige nu! At droppe de fans som faktisk er de mest trofaste! Også bare spille i USA.. Syntes de har ændret sig herre meget det i løbet af det sidste år, mener, de spiller sådan lidt kostbare? SAVNER GAMLE TOKIO HOTEL! :(

Anonym sagde ...

Konsertene i USA og Canada er avlyst..

miriam sagde ...

anonyn 15:37 ;
Hvor ved du det fra?
Kilde?

Anonym sagde ...

Samme spørgsmål!

Anonym sagde ...

Jeg fucker ud hvis de ikk kommer til DK! Seriøst, de har ALDRIG spillet hér! ;s

Anonym sagde ...

:(

Anonym sagde ...

EJ !!!!! Lort man!. De gør deres fans sure på den her møde, det er de fandeme selv udenom!!!

Anonym sagde ...

Hold kæft, hvor er I trælse at høre på! Tokio Hotel priotere ikke USA mere end Europa! De er hammer glade for de fans, de har her, for uden os, var de aldrig blevet kendte i USA.

Er de ligeglade med fansene her i Danmark/Europa? NEJ! Gu' er de da ej! Hvorfor fanden havde de ellers planlagt TO koncerter her i Danmark? Det gør man SQ da ikke, hvis man bare skider på landet!

Inde på deres fanklub er der en afstemning, som lyder nogenlunde sådan: "Skal Tokio Hotel holde de aflyste koncerter igen?" De fleste svarer "Ja, hvis han er klar til det", nogle svarer "Nej, jeg tager med dem på festival-touren", mens andre igen svarer "Nej, vent til efteråret med en ny tour!"

Tror I ikke, at Bill, Tom, Georg og Gustav er pisse kede af det? Eller tror I bare, at de laver grin med os og er bedøvende ligeglade med os?

Hold kæft mand...
Jeg er lige så ked af det, som jer. Jeg skulle have været til begge DK-koncerter! Men det er jo ikke noget at gøre ved, og de skal nok komme igen, hvis Bill bliver klar til det!

So Stop Weinen!

Anonym sagde ...

My goodness, så slap dog af kvindemenneske. Du sparer godt nok ikke på udråbstegnene, hva'?