lørdag, april 26, 2008

Peter One: ''Jeg hader Tokio Hotel''

Gangster-rapperen Peter One (19) debaterer imod Tokio Hotel, i hans brutale sang ''Tokio Hotel Diss''. Drengen fra Hannover (Tyskland), ønsker endda et snigmord (atentat) mod Tysklands mest succesfulde Teenage-band.

''Jeg hader Tokio Hotel. Jeg håber de snart forsvinder, måske om et par timer. Måske kommer der et snigmord, og Bill får hjerteanfald.'' er nogle af linjerne i Peter One's sang ''Tokio Hotel Diss''.

Hvorfor vil nogen skrive sådan en hadesang til Tokio Hotel?
Peter One: Som en rapper må du tænke, at ting som Tokio Hotel bare er en omgang lort. De er det fuldstændig modsatte af hvad vi laver. Der var denne ''Monsun''-sang på Viva, og pludselig følte jeg sådan et had. Så skrev jeg dette.

Men du får ikke en kontrakt med et pladeselvskab med den musik, gør du?
Peter One: For yderliggående for et pladeselvskab.

Hør sangen her:


Kilde: Bild.de

84 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan simpelthen ikke holde min mening inde! som Tokio Hotel fan, er det der nok det allermest sårende et menneske kan gøre, for at ramme én! Er der nogen der kan fortælle mig hvad han får ud af det der?! Hvor modbydelig og ond kan man være. Han kan pakke alt sit lort sammen, for Tokio Hotel drengene og kommet for at blive, i modsætning til ham. Han skal aldrig få lov til at gøre de dejlige drenge ondt, for de rocker hele verdenen, mere end han nogensinde kommer til at drømme om!

Hvor er det sårende, tænk nogle kan være sådan overfor dem..
Kan slet ikke komme mig over chokket. Håber drengene ikke kender noget til det, de fortjener det simpelthen ikke.


- Chanie

Anne-mette sagde ...

OMG!
Den taber er bare SÅ jaloux.
Han drømmer bare om at blive ligeså berømt så dem og derfor bliver han nødt til at nedgøre dem.
han er i virkeligheden en narrøv!

- annemette

Aa sagde ...

Jeg synes det er VILDT ondt og meget respektløst det ka godt være at han ikk syns godt om dem men han ka ikk svine folk til på den måde og han sårer mig og alle andre fans ved at lave sådan noget lort !

joha sagde ...

Jeg ikke helt enig i det i skriver altså ja selvfølelig er det ikke okay at han siger de burde dræbes, men han har da lov til at have sin mening , men han burde nok ikke sige at han synes de skulle dræbes, men han har i det mindste hørt det først. Og ja det er da også lidt nederen at han ikke kan lide deres musik men nogle mennesker har bare noget musik de ikke kan klare og i hans tilfælde er det så musik som tokio hotel han ikke kan lide. Og fortæl mig en god grund til han skulle være jaloux?

Men det er fair nok i ikke kan klare Peter One efter det her.

Anonym sagde ...

Eeeeej, det er da nok den mest åndsvage sang jeg nogensinde har hørt!
Han skulle fandeme selv skydes..
min mening.

Anonym sagde ...

Joha:

for det første. ALLE mennesker har en mening, og det har ikk noget at gøre med at folk bare SKAL elske tokio hotel, men hvis man kun har noget negativt at sige, var det så ikk én ide at lukke bægeret?! Det eneste HAN opnår, er sårede folk, og det gør ham bar til et dobbelt så skidt menneske.

For det andet, burde han været jaloux fordi Tom, Bill, Gustav og Georg laver musik der rammer folk, musik der har et budskab, de elsker deres fans. Ham der Peter One, han laver musik fyldt med had, i mine øjne er det IKKE et godt budskab, og hvis han er sådan som menneske, hvordan mon hans "fans" så ikk også er?

Jeg mener bar, jeg ved der er rigtig mange der har noget imod tokio hotel, men ligeså mange der foragter dem, ligeså mange er der, der elsker dem. og det er DER jeg vælger side. jeg står bag drengene som en fan burde gøre, og foragter ALT der her noget med denne Peter One at gøre.

Vi må håbe manden har det godt med selv sig, og det han spreder ud i verdenen.

- Chanie

Lou sagde ...

helt enig anonym 20:02

altså hvis han ikk kan li dem kan han bare halbt seine klappe! i stedet laver han det her bæ! og hallo hvordan kan bare pludselig ikke li dem fordi man har hørt én af deres sange?!
ku heller ik li dem i starten men gav dem en chance og ELSKER dem nu!

Anonym sagde ...

jeg kunne heller ikke fordrage tokio hotel i starten, men nu forguder jeg dem! de er vidunerlige!
peter one er lige til at lukke op og skide i!

Anonym sagde ...

ja du har ret! vi laver et snigmord på ham! ej... vi kommer bare til at give th et dårligt ryg: tokio hotel har de mest agressive fans! nej det klæder ikk forsiderne...

sagde ...

hvem fuck er peter one endelig<3

kyed<3

Anonym sagde ...

inig med jer alle!! hey har en fed ide vi laver en sang mod ham og støtter tokio hotel drengene mod den fucking taber peter røvhul!!
og desuden er tokio hotel nok pisse ligeglad med peter røvhul!!
tror i ikke?
han kan pakke sit lort og skride til verdens ende!!

- angelina

Anonym sagde ...

og laver et snigmord på ham bagefter!!

-angelina

sagde ...

er der over hovedte nogen der kender peter one?

Anonym sagde ...

Fuck ham den overbelortede mugne .. røv ? han skulle trækkes ud på en mark og skydes lige midt i panden. Sådan noget lort at komme med fir at få opmærksomhed. Men jeg vil sgu gerne være med til at lave en støtte sang til th .. selvom jeg er en nød til sådan noget :D :D

Anonym sagde ...

kyed<33:

tror jeg ikke ? xD
jeg kender ham ihvert fald ikke..
hmm..
angående min mening er jeg egtenlig lidt ligeglad..
jeg er blevet så vant til at folk disser dem, så jeg har lært bare at lukkke det ude.. men altså, det er hans mening og alle har ret til at sige hvad de mener..

Anonym sagde ...

Nu er der desværre mange der kender Peter one, kun fordi han sviner et berømt band til. det er også det eneste han vil opnå, der er ingen der gider at høre hans musik så derfor må han lave musik der vedrøre mange mennesker og kommer så derfor til at høre det. han prøver kun at opnå succes.
og joha, der er en forskel mellem at have en mening om noget og så svine et andet band til så meget som han gør. Jeg ved ikke om du kan tysk, men hvis du hører på hvad han synger så er det så nedladene som det overhovedet kan blive.
Personligt, er jeg pisse ligeglad. jeg bruger ikk tid og kræfter på tabere.

Anonym sagde ...

totalt enig!! med dig 20:58

Anonym sagde ...

anonym 20.58:
..jeg bruger ikk tid og kræfter på tabere...
Lol!! det samme her xD

Anonym sagde ...

jae han er sku da bare total jalux, fordi TH er et tysk band det er blevet store i næsten hele verden og der er ingen der kender ham, og det eneste han gør er at snakke lidt hurtigt i en microfon.
Men hvis han så syns han er bedre fordi han gør det, og skulle være li så kendte som TH istedet for dem så, jae så kan man jo se hans musik sucks

Anonym sagde ...

Jeg er sq også frisk på at støøte th og skrive en sang om Peter One eller None?? Hallo hvad tænker den dreng på? Han sårer jo en masse mennesker og ikke mindst Tokio Hotel hvis de altså hører sangen.. Dumme rapper mand... AAARRRRGGG så dum han er, IDIOT!!!!! :'(

cille sagde ...

tjah, er egentlig ligeglad? en million folk sviner dem til hver dag, en fra og til gør sgu intet.

Også lige:
Alle jer der sagde det var Bushidos sang.. DISS, haha, DISS!

ff,f. , sagde ...

Hold fast han er midsundelig.!

Højst sandsynligt
på at Tokio Hotel
er verdens berømte,
og han ikke er...

Men det bliver han da aldrig hvis han gør sådan noget crap!

Ned med ham!

Anonym sagde ...

nej cille ikke lige på denne måde ja mange hader dem osv men ikk lige på denne måde!!

Anonym sagde ...

Undskyld, men det er for barnligt!!

Anonym sagde ...

Respekt løs !!!!!!!

Anonym sagde ...

Peter one ? Hvad fuck er hans problem ? Ja Tokio hotel er sku de bedte i verden og ? er han så jaloux? <-- FUCK HAM DEN SPASSER , JEG MENER DET RØR HAN BILL , SÅ GÅR VI ALLE FANS PÅ HAM! IK? FUCKING SVIN? bare fordi han ik kan synge , og bills stemme er så smuk, Ih hvor jeg hader sådan nogle mennesker!!!!!! Jeg dræber det svin! "Bill Is soll dir besser gehen!!!!!"<3 FUSK PETER <- og hvad er peter dog for et lamt navn ? FUCKING SVIN! ,,, LOOOOOVE TOKIO HOTEL 4 EVAH <3

Lou sagde ...

sådan skal det siges!

men peter er et godt navn det heder min bror! men ham den der ting sviner os navnet han er ikk værdig til det... haha

Anonym sagde ...

Alle sammen vi burde lave en video om at vi hader ham der peter one ? ik :b så kan han prøve sin egen medicin ik ;) vi sætter det ind på youtube HAHAH ;D

Lou sagde ...

ahaha det vil jeg gerne støtte :D

Sophie sagde ...

whaat?? Stikk å lek i trafikken!

Respektløse faen! Hvis det er noen som burde få hjerteanfald så er deg deg Peter One!!

Jalouxe taber! Har ikke tid og krefter å kaste bort på deg! :@

Anonym sagde ...

yeah!! hader mennesker uden Respekt til andre folk end sig self!
hader den fucking taber, Respektløse svin, man må sige sin mening men ikke svine folk sådan til!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sagde ...

tokio hotel er hot, and you are not peter nooot!!
lær det nu for pokker!!

Turenz sagde ...

Anonym kl 22.47
Ville det ikke være dobbeltmoralsk?
Helt ærligt, hvorfor spilde energi på sådan en hater?

Han har vel sin mening om Tokio Hotel ligesom alle andre, og det skal han da også have lov til. Men sikke da et åndsvagt argument på at hade nogen: "De laver komplet omvendt musik end vores".
Hvis han absolut SKAL hade Tokio Hotel - eller nogen anden - kan han så i det mindste ikke komme med en ordentlig grund?!

Turenz sagde ...

Forresten - Jeg ved vi har ytringsfrihed, men helt ærligt. Den tekst er jo psykopatisk. Hvis han ønsker nogen døde, så skal han ikke sige det højt i noget offentliggjort! Det gør man bare ikke!

Miriam sagde ...

Nogen som kan oversætte hele teksten?
Vil bare gerne vide hvad han siger om dem.

Tomsmie sagde ...

Okay, fair nok hvis han ikke kan lide Tokio hotel, altså det er der jo nogen der ikke kan, men at han så skriver sådan en omgang lort er fandeme slemt! - Hvis han virkelig hader dem SÅ meget, burde han sgu ikke gide bruge sin tid på at skrive en hade sang om dem.
+ Desuden er sangen jo røvdårlig.

Anonym sagde ...

Hahahahah TABER mand !!!!!!! Kæft en T A B E R! Kan ikke klare sådan et svin, du jo pisse jaloux fordi de er så hotte og du er en fucking klam perker!

Anonym sagde ...

, Jeg ka' faktisk godt li sangen, syns det lyder godt xD

chiic sagde ...

Har hørt det før s;

Anonym sagde ...

Er du dum ka li' sangen ? ,, hvis du er rigtig fan burde du haaade den !

Anonym sagde ...

likte melodien, men neppe teksten..

Anonym sagde ...

Er du røv klam?
dig anonym som kan lig sangen!

Anonym sagde ...

Hader ham 2tal meget han er et røvhul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sagde ...

han/hun behøver ikke at være røv klam bare fordi at han/hun kan lide sangen.. hvem siger at det ikke bare er melodien han/hun kan lide!?
desuden, er det også meget godt at man ikke ligger og vræler eller skriger af vrede hver gang en eller anden respektløs "gangstar-rapper" disser dem!..
det er jo derfor at så mange andre "ikke fans" ser TH's fans som en flok skrigende møgunger. ikke at alle er det men.. der er dog nogen der går lidt over stregen!!

Anonym sagde ...

ad man. sådan en taber. han mangler et liv. mugne røvhul man
-_-

Anonym sagde ...

Respektløst :/
Nogle gange skal man bare holde sine meninger for sig selv.. ikke fedt at synge "I er bøsser, og jeg håber I dør" I en sang.. nope.

Anonym sagde ...

anonym 13:04
luk nu røven med det pis !
du tror du så god
taber!

Anonym sagde ...

PETER ONE SKAL SQ SELV DØ NU

Anonym sagde ...

fuck dig peter one latterligt navn for det første: du er et fucking grimt svin hader diig. for det andet er fuldstændig med på at vi laver en sang omhvor meget vi hader ham og sendet sangen til bill og så kan dejlige bill synge sangen hehe ejj vi skal jo selfølgelig selv synge den hader sig din grimme lort skrid ud af verden men han er jo pisse jaloux men selvomhan r det skal han ikke mlukke det pis ud men tokio hotel i er de bedtse love you guys<3<3<3<3<3<

Anonym sagde ...

jeg ville også bare lige sige at øhm du altid ville væære et svin og du bare skrider altså peter one

Turenz sagde ...

Hvorfor bruger I dog jeres energi på sådan en taber?

Anonym sagde ...

anonym 27. april 2008 14.12:
selvfølgelig..
og mennesker som dig gør mig bare mere sikker i at det er rigtigt ;p

Anonym sagde ...

godt for dig ?
og anonym 14.12 har vist lidt mere ret end dig .....

Anonym sagde ...

Oh jesus! Nej nej nej, han udmyger totaaaalt sig selv ved at rappe sådan en omgang LORT, og svine drengene til!
Go kill yourselv Peter!

Anonym sagde ...

yeah!!

Tensoe sagde ...

Jeg vil sige det på den måde her, han skal ikke møde hverken mig eller min datter på en mørk vej for så ku det godt være han ikke så helt ud som han gør nu.

Anonym sagde ...

Han må sku få sig et liv. ham der tingen.

Cupcake sagde ...

Hans had rører mig ikke.
Andres had rører mig ikke, så, hvorfor skulle hans?
Han har ret til sine egne meninger og bare fordi han ønsker nogen døde, skal vi ikke ønske ham død. Jeg ønsker tit Paris Hilton og Rihanna døde, men det betyder ikke at andre mennesker skal ønske mig død af den grund.
Ja, han har lavet en hadesang, men han er musikker og sådan kommer musikkere af med deres følelser. Hvor mange hadesange om andre kunstre er der ikke der ude? Skal vi så også ønske de hadesanges skabere døde?
Kom over det had i har. Livet er for kort til sådan noget.

Anonym sagde ...

Hvad sker der for sådan en mand? Han må være sindsyg. Helt ærligt, gå så vidt som at skrive en hadesag, jeg ved ikke hvad han tænker på? Had er et meget stort ord, som man skal bruge med omhu, jeg er så mundlam. Tænk nogen kan hade dem. Jeg tror heller ikke han ville synes det var særlig fedt, hvis nogen skrev en hadesang,om hans yndlingsband/rapper. Eller hvad det hedder. Hvor er ens selvrespekt blevet af? Og respekten for andre mennesker, han må have levet for sig selv, i rimelig mange år(jeg ved ikke)siden istiden, hvor vi ikke kunne finde ud af respektere hinanden, hvor v bare gik til angreb? Hmm, lige min mening.

- Andrea

Anonym sagde ...

Jeg synes virkelig det er for langt ude!
Det sårer mig groft, at han sviner mit Ynglings band sådan til!
Det er fair nok at der er nogle der ikke kan li dem - men at skrive en hadesang? Idiot!
Han har da virkelig lavt selværd!
Jeg er fuldstændig enig med dig Andrea!

// Tine - Den der er ckokeret!

Anonym sagde ...

FORHELVED EN NAR!?

pain in the ass, man!

Elsker min Tom <'3

Anonym sagde ...

Alle sammen her er min email! : saaabruna@hotmail.com <-- send et billede af jer hvor der står FUCK PETER ONE <-- Og jeg vil mixe en film sammen med det! :D han skal lærer sin engen medicin ;)

Anonym sagde ...

Bar fordi jeg syns det svinger, skal jeg nu også lige pludselig svines til - yees! I har seriøst et problem nogle af jer, at i lader jeg provokere sårn' over det - come on,! XD

Anonym sagde ...

IDIOT!!!
En sang kan sgu da ikke gøre det?!

Anonym sagde ...

jeg er enig med jer alle alle har deres musik smag men han burde hvirklig vide hvad han gør th fans er flipper helt ud når de ser tokio hotel fek,s på et hotel men hvis de er så vilde når de ser dem hvad tror du så de kan gøre hved en der hader dem så meget. tokio hotel er det bedste band noget sinde i dares sange er der altid et budskab som kan hjælpe os fans gennem hvedagen tokio hotel har altid været der for mg deres musik hjalp mig da mine forældre blev skilt og når jeg er ked af det er deres musik det eneste der kan gøre mig glad

Anonym sagde ...

fuck dig din fucking luder svin du skal ikke komme med sådan noget lort bare fordi du ikke kan lide dem det er der andre der kan

Anonym sagde ...

OH GOD, hvilken psykopat-mand ville dog gøre dette?

Anonym sagde ...

selvom om at jeg synes at det er fejt gjort af ham, som jeg har skrevet ( 26. april 20:58 ) synes jeg at det er barnligt og umodent at lave en sang om ham. Hvorfor skal vi gå til angreb på ham, når det virker som om at TH drengene egentlig er ligeglade?? Så er vi også ligeså dårlig som ham, og det vil forresten IKKE give dk's fans et specielt godt ry. Rapperen kommer ikke engang fra Danmark. Hvis der var nogen der skulle gøre oprør er det tyskerne. Sangen har fandtes længe og det er åndsvagt efter min mening at gøre modstand til ham, det er jo barnigt at svare igen, og vi giver ham mere opmærksomhed. Mit råd er at lade det være, og lad os opføre os som fans der ved bedre! :)

Anonym sagde ...

Jeg synes det er fint han ikke kan lide dem, men at skrive sådan en sang, er simpelthen for langt ude..

Mystisk, jeg troede ellers det var Kool Savas, eller hvad han nu hedder, som havde skrevet den..

Anonym sagde ...

Jeg synes det er fint han ikke kan lide dem, men at skrive sådan en sang, er simpelthen for langt ude..

Mystisk, jeg troede ellers det var Kool Savas, eller hvad han nu hedder, som havde skrevet den..

Anonym sagde ...

jeg sys fandme ikk man kan gøre sådan. det kan da godt være der er et band jeg oss hader mega meget.. men derfor skriver jeg ikk en hadesang og planlægger sq da heller ikk at få dem til at dø.. det er sq noget lort at der er nogen der gør sådan noget.. han skulle næsten prøve at sætte sig selv i samme sted.. hvis nu han fik at vide at der er nogen der ikke kan li hans musik og at de prøver på at få ham til at forsvind.. eller ønsker det.. hvorda fanden ville han så ikk lii selv ha det.. det er da ikk særlig rart at få at vide sådan noget.. jeg har selv prøvet det.. og det var ikk såå sjovt igen.. jeg synes det er fint nok man hader et band. men derfor giver det ikke en retten til at ønske de ikke eksisterede.. undskyld mit sprog men jeg siger bare min mening..

Anonym sagde ...

den eneste grund jeg kan se hvorfor at han ville lave sådan en sang er fordi han ikke har noget liv eller simpelhen bare mangler en fritidsinteresse, for der er sku da ingen ved sinde fulde fem der gider at bruge så meget tid og energi på at hade nogen så meget!!!

Anonym sagde ...

Nej nej nej! det kan jeg ikke holde ud! åhhh hvor har jeg bare HAD til ham rapperen nu!! åhh jeg ved fandme slet ikke hvad jeg skal svare!

Anonym sagde ...

Jeg bliver ikke såret. Man kan ikke tage ham alvorligt, så han rammer ikke mig på nogen måde. Han siger, at det der er det 'modsatte' af hvad han laver er en omgang lort. Et tydeligt tegn på en umoden tankegang. Selvfølgelig har han lov til at sige sin mening, men det der bærer jo ikke. Jeg vil snarere sige at det han står for er noget lort. Både sangen og hans udtalelser. Han er sikkert bare misundelig over at andre klarer sig så godt. Det kommer aldrig til at ske for ham, hvis han bliver ved med at have de holdninger.

Anonym sagde ...

Og lad venligst være med at kritisere navnet Peter XD Det hedder min fætter

Anonym sagde ...

Men jeg har da lige fundet ud af at der også er nogle tabere der har lagt kommentare her. Nogen flipper ud bare fordi andre kan lide sangen. TSK TSK

Diana sagde ...

Muhammedkrise!, tænker jeg så bare!

Anonym sagde ...

I starten var der nogen der snakkede om at lave en hadesang mod ham Peter. DON'T!!!
Han vil jo bare have opmærksomhed. Og det skal han ikke få på grund af at han disser Tokio Hotel. Har nogen overhovedet været inde og tjekke ham? Måske laver han nedgørende sange om alt og alle.

Jeg føler mig ikke specielt stødt. Eller jo, det gør lidt ondt i brystet, men det fordi det nok gør mere ondt på TH end på os. Men de har self. lært at lukke af for det. Og det har jeg også.
Det er af af grundene til at jeg altid har set op til Tokio Hotel <33
(og hvis nogen har lyst, prøv og oversæt sangen så nogle af os tysk-sprogede spassere (= mig) kan forstå det :D)

Cille

tom s girl sagde ...

ej nu må han sku da fucking stoppe. hvorfor fuck skal han svine tokio hotel til. TOKIO HOTEL ER DE BEDSTE... han er en nar!!! ham Peter one"""!!!!

Anonym sagde ...

lol.

Anonym sagde ...

tænk... kan i ikk se hvor ham fuckeren har ført jer hen??? nu snakker i mer om ham end om TH og som man siger:dårli omtale er bedre end ingen omtale!

Anonym sagde ...

luder so svanse røvhul prøv lige at se hvor meget make up de bruger det er værre end de der klamme kællinger med 5 cm make up på, HOMO MAN

Anonym sagde ...

SKAL JEG ÅBNE DIN RINGMUSKEL SVANS!?

Anonym sagde ...

Hold da kæft en idiot mand!

Jeg fatter ikke at nogen (selv ikke engang sådan et røvhul som Peter One) kan få sig selv til at gøre sådan noget mod andre? Jeg mener, hvor lavt kan man lige synke?! Han må satme have haft dårlig opvækst! Ha' lad os da håbe det! xD
Jeg forstår virkelig ikke hvad det er han prøver på? Penge? Berømmelse? I så fald er det eneste han opnår, at han får OS Tokio Hotel fans på nakken, lige til den dag han undskylder! Og ikke engang da, vil vi tilgive ham (I hvert fald ikke mig!)
He's just a jacksass, there's nothing more to say!
Tokio Hotel rocks og jeg elsker dem af hele mig hjerte <3

- Anne-Mette