tirsdag, april 01, 2008

Tokio Hotel feat. OneRepublic?

I sidste udgave af Bravo fortalte OneRepublic-forsanger Ryan Tedder dette om Tokio Hotel:
"Jeg vil skrive en sang med Tokio Hotel," siger Ryan. "Disse drenge har stor succes over hele Europa! Jeg har hørt nogle af deres sange, og de er rigtig gode! Bill har en god stemme. Deres image og stil er fascinerende! Det vil ikke blive let, men med et engelsk hit vil de få stor succes i USA!"

Har i skrevet en sang? Eller arbejdet med dem indtil videre?
"Indtil videre nej. Jeg har så mange ting i hovedet med mit band OneRepublic. Men at arbejde med Tokio Hotel, ville være godt!"

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

oooh! yay! dette kan bli interesant! looking forward to it ! ; )

JoseJoseJose sagde ...

har læst det i bravo
det ville være vildt fedt
og er sikker på, at det ville blive et mega hit

Anonym sagde ...

ej! jeg hader oneRepublic men det er ret cool

Anonym sagde ...

neaj de er squ da forfærdeligt!!..1 hva hvis Bill mister sin sang stemme(hallo ingen ved det endnu) 2 så laver de en engelsk sang og den blir helt sikkert et kæmpe hit (det jo Tokio Hotel) også går de over til forevigt at lave musik på engelsk 3 de glemmer alt om os andre og kun vil ha succes i USA ..eller noget..ja jeg er negativ men det jo engelsk.. og tilsidst ender det med Tokio Hotel blir fuldstændig ligesom alle de andre..sjovt var!?..-det sys jeg i hvert fald ikke!

Anonym sagde ...

anonym kl. 18:36 han mister jo ikke hans stemme. var det ikke noget med at oprationen gik helt fint, og at Bill bare skal være stille i 10 dage, det tror jeg nu godt han kan, når det gælder hans karriere.
og selvfølgelig kan jeg godt følge dig i, at du tror de så bliver FOR store, men kig på dem nu! de ER allerede ved at være store, og der er jo ikke nogle der klager mere. man har jo nærmest vænnet sig til det. tro mig, det kommer du også til, hvis de bliver mega store.
jeg tror det kunne være fedt, med en sang med TH og OR!

Anonym sagde ...

jeg tror nu ikke at TH bliver ligesom alle de andre. Der er jo noget specielt ved dem, og det specielle tror jeg på, stadig bliver der!
det er jo det der har skabt de fleste fans.

Anonym sagde ...

Tokio Hotel i samarbejde med OneRepublic? Uhhh, lyder som noget jeg ikke vil se frem til. Er bestemt ikke fan af OneRepublic og deres musik, og hvis Tokio Hotel først kommer ind i den bane, kan de også ende med at støde på Timbaland. Det vil nok være fint for deres salgstal i USA, men jeg tror virkelig det vil skade den musik vi kender og elsker.

Anonym sagde ...

puha, neej! Tokio hotel+OneRepublic?! det må ikke ske! Jeg tror hvis de gør det vil det hele blive anderledes..Og jeg er enig med anonym kl. 18:58
Hvis de nu møde Timberland,ville det selvfølgelig være stort for dem, MEN det ville ALDRIG blive den samme musik som det de laver nu.. Jeg er heller ikk vild med OneRepublic i det hele taget..
Men seriøst ham der Ryan virker lidt selvglad, om han og sit band..
TÆNK OVER DET:
han siger:
"Disser drenge har fået stor succes over hele Europa"
Og der tænker amn bare:
Hallo! total selvgald! Det er som om han siger diskret:
" De har fået stor succes, så hvis vi laver musik med dem, så bliver VI jo mere populærer...
jeg syntes det er LATTERLIGT!
LOVE BILL<3

Anonym sagde ...

NEJ NEJ det må ikke ske! Er enig med anonym kl. 19:16 !

Anonym sagde ...

det egentlig rigtig nok anonym 19.16

Anonym sagde ...

det klare tokio hotel godt selv! at få succes det behøver de ikke hjælp af fra onerepublic!

Turenz sagde ...

Hvis det der overhovedet bliver til noget, er det nok kun en sang eller to. Ligesom bare for at prøve det. Hvem ved, måske bliver det mega fedt, men jeg tror at Tokio Hotel bliver ved med at være Tokio Hotel uanset.

Anonym sagde ...

Fuck af ryan tedder, taber!

Anonym sagde ...

One Republic er for fede, kunne være skide fedt, og NEJ tror fan'me ikk at de blev ved med samme genre så, de er jo TOTALT glade for deres første fans, de ville ALDRIG svigte dem! Kunne være totalt fedt hvis de lavede noget med Timbaland også! Seriøst, vi kender dem jo.. De ville ALDRIG svigte os, og elsker at give koncerter i Europa, det er nu vi skal støtte dem, de har fået en KÆMPE chance for at blive mega hit!

sagde ...

Fu*k noget LOR* hvis det sker!!! hader one republic og jeg er enig med dig 19:16... er bare så sur hvis det sker... og han er mega selvglad!!!