onsdag, april 23, 2008

Tokio Hotel til Hollywood igen

Tokio Hotel skal optræde i Hollywood (Amerika) igen på ''The Avalon'' d. 13. maj.

Kilde: http://www.avalonhollywood.com/concerts.html (billetterne er til salg her fra d. 25. april)

24 kommentarer:

Anonym sagde ...

Doooh.

Anonym sagde ...

ih altså!
VI VIL OGSÅ SE JER TOKIO HOTEL!

Anonym sagde ...

kom nu til danmark ellers gider jeg være fan hvis de bare overser oss !!!!!! :(:(:(:(

Anonym sagde ...

hvis de kan tage til usa nu og optræde, behøver bill da ikke mere tid til at komme på rette kant igen, så HVORFOR kommer de ikke til danmark nu?! hvad med at tage erstatningskoncerter først?!

Anonym sagde ...

Jeg tror snart at de dropper eurpa.

Zezzen sagde ...

Anonym 19:07 - Selvfølgelig dropper de da ikke Europa.

Jeg synes i er alt for meget efter dem. Det er da klart, det er nyt og spændende at udforske. Jeg kan altså sagtens forstå dem. Desuden spiller de kun knap 1 time her til at starte med i Amerika, så det er vel også taget i betragting til Bills stemme. Så han ikke går for hårdt til den fra start.

Rolig tøser, bare vent og se :) De skal nok gemme en masse energi til os!

Anonym sagde ...

Ja men de mangler at udforske danmark!!!

Anonym sagde ...

Enig med "zezzen"
Det er da også bare fedt at de har fået så stor succes, det ville jo ikke have været fedt hvis de var blevet et totalt flop derovre, jeg er rigtig glad på deres vejne :D

Lou sagde ...

lige mine ord anonym 20:00

Lou sagde ...

lige mine ord anonym 20:00

Anonym sagde ...

jeg er sur på dem, så kan i sige hvad i vil. det er ligesom når man møder nye venner - de gamle skal også plejes hvis man vil beholde dem, selvom de nye nok er mere interessante.

Anonym sagde ...

Jeg er mest enig med anonym 21.31..
Jeg forstår dem sgu ikke på det punkt.

Anonym sagde ...

tak skal du ha, for jeg ER nemlig træt af al deres amerikanske promotion, jeg gider ikke hele tiden være tvunget til at sidde foran denne her skide skærm for at høre hvor de er, når jeg meget hellere vil til koncerter med dem her i landet, men nej nej. Jeg skal blive siddende foran denne skærm ..
"Jamen de kommer snart, de har ikke glemt Europa, hold nu op"
HAHA! Man er godt dum OG blind hvis man ikke kan forstå at de priotere usa højere end europa, helt ærligt folkens? kan i ikke se det? vi er blevet sat på et sidespor og hvis vi ikke gør noget ved det her inden længe, får de et mega hit derovre med et eller andet pop band og så er dagene med koncerter i danmark og resten af europa forbi. prøv nu lige at se realiteterne i øjnene for en gangs skyld og lad vær med at trøste jer selv, med at undskylde for det, for det her er ikke okay.

Anonym sagde ...

*med at undskylde for dem

Anonym sagde ...

ENIG med anonym 16.15!!!!

Anonym sagde ...

Jeg er ikke enig i alt det der 'Anonym 16:15' siger. Jo, de er nok mere intereserede i USA lige i øjeblikket, men det behøver jo ikke betyde, at de aldrig kommer til europa eller Danmark igen. Der er da rimelig mange verdensstjerner, som har været eller kommer her.
Jeg kan godt forstå, at de gerne vil blive store i USA - det er ligesom toppen af toppen, hvis man også er kendt derover, og jeg tror berømthed er lige som stoffer. Man bliver afhængig af det og vil have mere og mere.
Og så må vi, som er ægte fans, acceptere og støtte Tokio Hotel i deres valg. Uden at prøve at bestemme over dem.

Anonym sagde ...

øhhh det er da en selvfølge at lige i øjeblikket sætter de meget fokus på USA? DE HAR FÅET SUCCES I AMERIKA, STØRRE BLIVER DET DA IKKE! vær dog lidt glade på deres vegne i stedet for at blive så pisset mobset bare fordi de ikke har koncentreret sig om europa i nogle måneder. hvis i ellers lagde mærke til det holder de gud ved hvor mange festivels koncerter i eu til sommer. så der er ikke noget at komme efter der. det I er sure over er at de ikke kommer til Dk, - ikk eu. hvis de ikke kommer ud med en udtagelse om de kommer til Dk snart eller ikke, begynder jeg også snart at blive mobset,fordi jeg vil gerne vide hvad jeg skal forvente, men de kunne gå og planlægge hvornår de kommer her lige nu hvis det skulle være. deres maneger fortæller dem garenteret også at de skal lave promotion i USA , fordi det er vildt stort at slå sig igennem der over.
Jeg tror ærligt talt at det her er noget vi skal vænne os til, at de ikke kun koncentrere sig om eu, men også Amerika. men jeg håber så også at de vender lidt tilbage til EU igen for lige i øjeblikket handler det meget om Amerika. Men lad os nu bare vente og se hvad der sker, inden vi hisser os for meget op?

Anonym sagde ...

Giver dig ret ^ SLAP AF FOLKENS! Få jer et liv også ;D

Zezzen sagde ...

Jeg synes det er utroligt så egoistisk man kan opføre sig!

Drengene er glade for USA, og vil gerne få stor succes derovre.

De kæmper virkelig, og indtil videre synes jeg det er rigtig flot!

Anonym sagde ...

Jamen hvis i gerne vil glemmes i DK, så bare hold jeres kæft børn, men INGENTING bliver foræret her i livet. Så SPEAK OUT! enig med 16:15, dumt at tro at tingene kommer af sig selv. Ja, vi skal jo ikke glemme at det krævede en underskrift indsamling at få dem hertil? så egoisme handler det vidst ikke om. så zezzen du skal altid spille så klog, men du fatter jo keine, du er jo ikke ægte fan hvis du ikke kan blive sur på dem. det er ligesom hvis man har en søster der gør noget man ikke bryder sig om, så taler man hende da heller ikke efter mundene? som man siger, dem du skælder mest på når de skuffer dig, er dem du virkelig care about. Så flet lige med "egoisme" pis zezzen!

Anonym sagde ...

^^ du skriver som om at de ikke har lavet andet end at være i Amerika i et helt år. Det har drejet sig om måneder!!!! Første gang de var i USA var i Februar og vi er kun i April nu, så tag det dog roligt! Hvis de var ligeglade med EU, vil de nok ikke presse en europa tour ind vel, selvom de tydligvis trænger til en pause, og efter de lige har spillet et par koncerter i USA kommer de TILBAGE til eu og spiller hele sommeren i EU til festivals. Det er pisse ærgeligt at Bill blev syg og ikke nåede at komme til Dk (og så mange andre lande) men de har opdaget os og ved at der er mange fans her, så om de ikk nok kommer hertil så snart som muligheden tilbyder sig??!! *give them a break- i stedet for at være utilfreds.

Zezzen sagde ...

anonym 19:19 - Først og fremmest, gider jeg ikke svare dig igen hvis det ikke kan foregå i en ordentlig tone - tak!

En ægte fan STØTTER sit band! Ikke går imod dem.
Jeg støtter DERES beslutninger, og ikke modarbejder deres drøm?
Vi kan jo ikke gå og bestemme over DERES beslutninger, DERES liv.

Egoisme handler det om fordi i ikke vil have at de skal blive store i USA, bare for at i kan få så meget at se til dem som muligt! Så jo, det handler om egoisme.

Jeg tænkte da også først på det i dit perspektiv. Men hvis bandet hellere vil til USA og udleve en af deres store drømme, vil jeg da ikke være den der står i vejen for det.

Anonym sagde ...

zezzen, giver 19:19 ret, det handler jo om at vise at man er skuffet over deres priotering? de har jo lige været i usa i februar og så til usa igen i maj, hmm, tror du selv på at de bare kommer hvis vi bare lader dem tage til usa og europa? det tror jeg ikke liiiii' du skal regne med søde skat. som Tom sagde, bliv ved med at protestere, det er det vi elsker jer for!

Zezzen sagde ...

Ja, skuffet. Men så skal man vise det på en ordentlig måde.
Der er ingen der for noget godt ud af at sige: ''De glemmer Europa'', ''De er ligeglade med DK''.

Ja, jeg tror sagtens du kan regne med de kommer til DK.
Men vi har vel bare forskellige holdninger. Jeg kan mene hvad jeg vil, i kan mene hvad i vil :)
Derfor er der slet ingen grund til at sidde og svine mig til.