søndag, april 06, 2008

Vanity Fair - Interview med Bill - 03-04-08

Bill Kaulitz, sanger i bandet Tokio Hotel, fortæller om sin stemme, stoffet der hedder popularitet og hans begravelse. "Sex med gropies er klamt"

En journalist-regel siger, at når man kan interview'e en 18-årige, er det lige så let, som at malke en sten. Men anderledes er det med Bill Kaulitz. Hans første kys eller popularitet: teenage-stjernen, som ofte bliver kaldt bøsse, taler mere velformuleret end nogen anden tysk kendt. VANITY FAIR snakkede med Bill lidt før operationen og lidt efter mødte vi ham over e-mail.

Hr. Kaulitz, hvordan har du det efter operationen?

Bill: Hmm... Hvordan man har det, efter at nogen har proppet en metal ting gennem din hals, mens du er dopet med anæstesi, fordi de skal skære i dit stemmebånd... Alle kender denne følelse. Jeg er virkelig glad for, det er overstået. Men jeg har stadig angst om min stemme og er ked af de aflyste koncerter.

Hvor lang tid skal du slappe af?

Bill: Jeg må ikke snakke i 12 dage efter operationen. Efter dette skal jeg 4 uger i træning. Jeg glæder mig!

Lad os snakke om begyndelsen. Man siger, at man har mange sårede minder. Hvilke er dine?

Bill: Det, der har såret mig mest var, da mine forældre blev skilt. Jeg var 7 år og forstod det ikke. Der er en sang om det på vores første album. Den hedder "Gegen Meinen Willen".

Vi ved, at din stedfar, Gordon Trümper, er guitarlærer. Men hvad laver din biologiske far?

Bill: Han er truck-fører og bor i Hannover.

Da du var 8 flyttede I fra Madgeburg til Loitsche, hvor der kun bor 700 mennesker. Hvordan var flytningen?

Bill: Det var forfærdeligt, fordi jeg ikke er noget land-menneske overhovedet! I kan vel forestille jer, hvordan Tom og jeg var udenfor. De kiggede på os som om, vi var aliens, der var mega skøre! Skolen var også forfærdelig. Jeg måtte stå op halv fem hver dag for at nå bussen til Wolmirstedt, og jeg var ikke hjemme før halv fire. Ihh, hvor jeg hadede det! Og altid de samme ansigter i skolen. Det var den værste tid i mit liv.

Hvordan reagerede lærerne på Brødrene Kaulitz?

Bill: Tom og jeg var altid sammen til 7. klasse. Dér blev vi skilt i straffelse. Det var et stort smæk i ansigtet, som gav stor inflydelse. Indtil da, gjorde vi alt sammen. Vi er jo enæggede tvillinger og meget tætte. Selvfølgelig skændtes vi, men lærerne sagde, at de ikke kunne klare os, da vi begge er stormundede. Jeg var ikke typen, der rækkede hånden op og snakkede i et pænt sprog. Jeg råbte altid. Min mor blev kaldt til skolen hver anden dag.

Det var din specialitet at bede om klasse-tester, hvis du ikke lige havde fået dem tilbage. Hvor får du det fra?

Bill: Jeg har altid vidst, at jeg ikke behøvede skolen, da jeg ville være sanger. Fordi at lærerne irriterede mig grænseløst, lavede jeg mine ting ordentligt. Jeg vidste, hvad de måtte og hvad de ikke måtte. Jeg havde engang en lærer, som var virkelig forfærdelig. Nogle ville ikke sige 'hej' til mig, fordi mit hår var stylet og mine negle sorte. De sagde, jeg ikke kunne gå i skolen sådan. Én ville ikke undervise mig, fordi jeg så ud, som jeg gør. Han sagde ting som: "Dit hovede er ikke kun til for flot hår!" Jeg var en anti-elev, som var ligeglad.

Hvordan var dine karaktere?

Bill: Fantastiske. Jeg havde altid et gennemsnit på 1, 8. Det irriterede virkelig lærerne.

Kunne lærerne såre dig?

Bill: Nej, slet ikke. Jeg var ikke en freak, som bed mine negle. Jeg havde meget selvtillid. Jeg gik i skole sådan, fordi jeg vidste alle ville kigge, og at lærerne ville snakke om det. Jeg nød det. Jeg ville skabe opmærksomhed med min stil. Det var meningen, de skulle snakke om mig.

For lidt siden afsluttede du skolen. Hvor vigtigt er det at kende forskel på en omelet og Hamlet?

Bill: Hmm, man burde nok kende forskel. Men skolen er forkert lavet invidiuelt. Hvorfor skal jeg lære matematik, når jeg ved, jeg aldrig skal bruge det mere? I 8. klasse droppede jeg musik. Alle dumpede. Vi lærte kun CV'et fra nogle mennesker ved hjerte - ingen inspiration. Jeg fik altid dårlige karaktere i sang, da vi skulle synge folkesange. Det var skørt!

Den gamle cliché, om at musik er billetten til at stikke af fra provinsen, passer den på dig?

Bill: Ja. Jeg tænkte altid: "Jeg må ud af denne idiot-by, hvor alle kender hinanden"! Det værste for mig er hverdagslivet. Derfor er Tokio Hotel det rigtige for mig. Hver dag er anderledes: Ny by, nye mennesker.

Takket være papparazzi og de såkaldte reportere er I under konstant overvågning. Er det næsvist eller iorden?

Bill: Da jeg var en lille dreng tænkte jeg altid over, hvordan det ville være at blive forfulgt at kamaraer, og at det ville komme ud i Verden. Jeg ønskede bundløs opmærksomhed. Nu har jeg det, så hvordan kan det irriterere mig?

Vil nogen nogensinde være lige så vigtig for dig som Tom?

Bill: Nej. Han topper det hele. Jeg kan ikke forestille mig et liv uden Tom. Man kan ikke beskrive, hvor tætte vi er. Det er ekstraordinært. Vi tænker ofte det samme og drømmer det samme. Vi behøver faktisk ikke at snakke sammen mere.

Mange enæggede tvillinger laver morderiske scener med deres følelser...

Bill: Selvfølgelig skændtes vi. Og når det sker, er det et stort skænderi. Vi overfalder og slår hinanden. For et år siden overfaldt vi hinanden med stole i et hotelværelse. Men vi bærer ikke nag. Vi smækker med dørene, en af os går, og vedkommende kommer tilbage 10 minutter efter, hvor alt er godt igen.

Hvem er tættest på dig: Den naturlige Bill eller den malede Bill?

Bill: Helt sikkert den malede. Den naturlige er en maskade for mig. Jeg ville også se sådan her ud, hvis jeg ikke var kendt. Det er lige mig.

Hvem ser den naturlige Bill?

Bill: Min familie. Og det er det.

Kendte børn er den mest korrupte art af artister, fordi de ødelægger dem selv jo ældre de bliver. Kunne du finde på at lave et fald bare for at forblive interessant?

Bill: Det er i hvert fald godt at vise, man ikke er perfekt. Men det tænker jeg ikke på. At planlægge sådan noget for at sikre, at fansene bliver, er dumt. Jeg hadede starten, hvor ældre band eller folk fra pladeselskabet ville fortælle mig, hvordan det hele fungerede. Der findes ikke sådan noget som råd! Til et af vores først møder, ville de give os en stylist, som skulle fortælle, hvordan vi skulle se ud. Jeg har stadig ikke en stylist, som fortæller, hvad jeg skal gå i. Det ville ødelægge mig. Vi bestemmer også selv vores koncerter og kontrakter, for jeg synes det er vigtig at bevare lidt bestemmelse.

Hvem må sige nej til dig?

Bill: Job-relateret: Ingen. Hverken vores management eller pladeselskabet. De eneste, jeg stadig lytter til, er mine bedste venner og familien. Hvis min mor siger: "Bill, det stinker!", ville jeg tænke over det.

Prøver dine forældre stadig at opdrage på dig?

Bill: Jeg må sige, at vores mor aldrig rigtig har gjort det. Lektier ville være optimal. Hun gav os luft, men holdte øje med os. Der er en stor selvsikkerhed imellem os. Vi er som venner. Der er faktisk ikke noget, jeg ikke vil fortælle min mor. Og hun kender alle mine hemmeligheder. Da jeg kom fuld hjem for første gang, fortalte hun, hvad hun synes om det, men jeg behøvede aldrig at være bange for hende.

Beder din mor dig nogengange fx. til jul om at lade dit hår være?

Bill: Nej. Hun er faktisk ligeglad. Jeg farvede hår første gang, da jeg var 9 år. Det var en blanding af grøn, blå, hvid og sort. Fik piercing i øjenbrynet, da jeg var 13. Hun er meget tilbagelænet.

Omkring 200 kvindelige teenagere kollapser til jeres koncerter af ekstase, mens de holder bannere med sloganet "Fuck me through the monsoon" op. Hvordan har I det med, at millioner af piger har seksuelle fantasier om jer?

Bill: Ærligt, tænker jeg ikke meget over det. Nogengange kigger vi på hinanden og griner, for vi kan ikke forestille os, at nogen har plakater hængene på væggen med os. Men jeg har altid syntes, det var cool at hænge på nogens væg. I fortiden sad jeg tit på mit værelse og tænkte på, hvad mit idol Nena lavede, hvor hun var, og hvad hun tænkte. Det er mærkeligt at tænke på, at nogen sidder på sit værelse og tænker på mig. For mig, er jeg bare så normal og uspeciel for hinanden.

Hvor ofte tænker du på dig selv som tredje person?

Bill: Nogengange. Ved uheld. Når jeg er umotiveret til at gøre noget, tænker jeg: "Bill burde gøre det, for det er godt for bandet!"

Er der forskel på Bill og den rigtige Bill?

Bill: Du holder noget for dig selv. Udover det, er der ikke rigtig nogen forskel. I de sidste tre år har der været fart på uden pause. Når du kom et sted, var der ikke rigtig tid til privaten. Selv på tour var der kamera med hele tiden, 24 timer. Hvordan kan vi opleve noget, alle ikke ved få timer efter? Men det har jeg altid ønsket. Det må jeg leve med.

Dem vi misunder er uopnåelige. Hvad er mest irriterende ved at være Bill?

Bill: Det største problem er at stole på folk. Det er svært for mig at tro på nogen og løse mig op. I de sidste par år har jeg ikke fået noget venner eller er blevet forelsket. Når jeg møder nogen, passer jeg meget på, er skeptisk og tænker: "Hvad gemmer sig bag?". Desværre møder man ofte nogen, som er mærkelige eller går til pressen. Hvis jeg ikke var kendt, havde jeg sikkert forelsket mig i en, jeg mødte for lang tid siden.

Hvem har bedraget din tillid mest?

Bill: Jeg har ikke ladet det køre så langt til, at nogen har kunnet gøre det. Jeg bruger skjold. At gå ud og møde nogle uden at fortælle det, er det største. Men stadig, det liv jeg har nu, er det, jeg ønsker!

Er problemet med tilliden grunden til at stjerner kommer sammen med stjerner?

Bill: Ja. Angelina Jolie skal ikke være bange for, at Brad Pitt kun er sammen med hende for populariteten. En celebrity foretrækker én, som har samme liv som demselv og samme livsstil. Mine kærester forstod aldrig, hvorfor jeg tog i øverummet efter skole og foretrak at bruge weekenderne på at spille i clubber i stedet for at se TV med dem. Men det er meget sværrere idag. Hvem vil leve dette liv med dig? Og denne person må selvfølgelig også forstå, at man ikke bare kan komme ud af dette liv igen.

Hvornår var du sidst forelsket?

Bill: 3½ år siden. Jeg har ikke fundet den eneste ene. Jeg tror ikke, alle finder den. Og hvis det sker, så kun en gang. I min situation kræver det held at finde den.

Du er jo 18, så kunne du ikke tænke dig bare at snave hele tiden?

Bill: Det ved jeg ikke. Præcist i dette liv foretrækker jeg at finde den eneste ene i stedet for at snave. Jeg vil dele min tid med den, jeg kender: Den eneste ene.

Har du sagt 'jeg elsker dig' til en pige?

Bill: Ja. Men jeg mente det ikke. Jeg skulle have sagt 'jeg kan lide dig'. Jo ældre jeg bliver, des mere tænker jeg over forskellen. Tom siger nok altid 'jeg elsker dig' til en pige for at få hende med i seng.

Konkurrerer I om de samme piger?

Bill: Vi kan lide den samme type. Og vores kærester var altid gode venner. Det var forfærdeligt, for de lagde altid på. Vores første kys var med samme pige. Tom først. Dagen efter kyssede hun mig. Bagefter var vi begge færdige med det. Åhh Gud.. Første kys var dårligt.

Hvor gamle var I?

Bill: 11. Hun var tre år ældre og erfaren.

Hvornår havde Tom sex for første gang?

Bill: Da han var 14, hvis jeg husker rigtigt.

De siger, at Tom skynder sig igennem pigerne, som om der ingen er imorgen...

Bill: Jeg lader ham gøre, hvad han vil. At han har nerverne til at gøre det hver nat. Jeg ville ikke gøre det. Men vi har altid været forskellige på det punkt.

Jeres kollega, Robbie Williams, har før sagt, at der er to slags groupies i Tyskland. Nogle vil tage et billede under sex for at bevise det til vennerne. Andre vil spørge: "Robbie, er du sikker på dine følelser for mig er ægte?" under sex.

Bill: Det har Tom også sagt. Når vi er så meget på farten, tager jeg aldrig nogen med i seng. Det er væmmeligt at tænke på at have en, man ikke rigtig kender ved siden af sig i sengen. Jeg kan endnu ikke se pointen. Jeg har heller ikke selvtillid til at tage en pige med i seng for en nat. Og at lade en sove der for en nat - nej, jeg ville være skeptisk!

Men har du haft sex?

Bill: Det skal forblive min hemmelighed.

Overrasker det dig, at nogen tror, du er bøsse?

Bill: Overhovedet ikke. Kliché-agtigt tænker de sådan: make-up plus stylet hår er lig med bøsse. Jeg har dog villet fastslå, at det ikke er tilfældet. Alle kan gør, hvad de vil. Én ting har ikke nødvendigvis med andet at gøre.

Hvad ville du lave, hvis du var pige for en dag?

Bill: Jeg ville i hvert fald ikke fjante med min bror!

Men?

Bill: Åhh Gud, hvad ville jeg gøre? Nok bare det samme som nu.

Hvad vil du gerne forbyde piger?

Bill: At de ikke må være jaloux, for jalousi er vigtigt. Når jeg er forelsket klamre jeg alt og giver ikke lige slip. Det gør mig irriteret, hvis min kæreste siger: "Bill, jeg er ligeglad med alle de skrigende piger. Jeg stoler på dig".

Har noget forrådt dig?

Bill: Nej, og jeg har heller ikke forrådt andre. Tro er det vigtigste for mig.

Hvordan irriterede du dine kærester?

Bill: Jeg snakker meget højt. Hele dagen. Og altid med hænder og fødder. Jeg lader aldrig andre snakke. Alle er irriteret over det.

Hvad er sværest: At elsker en anden eller at elske sig selv?

Bill: Sig selv. Det er virkelig svært at stå inde for alt, du er. Der er utrolig mange øjeblikke, hvor jeg er usikker og vil grave mig et hul at kravle ind i, proppe et tæppe om mig selv og blive der et år. Ofte er jeg glad for, vi har så travlt med en koncert efter den anden, for så når man ikke at tænke ret meget. Du er ikke alene.

Kan du stadig leve uden en celeb-barnepige?

Bill: Jeg kan ikke bare gå til bageren. Så klart er der en anden, der gør det. Men jeg er stadig klar hele dagen, da mit problem jo er, at jeg er perfektionist. Jeg kan ikke lade andre gøre ting. Det er unormalt og bliver værre. Alt skal være i detaljer, da jeg skal vide præcis, hvad der sker. Eller bliver jeg skør. Sådan er Tom også. Dog betaler vi nogle mennesker, så vi kan få lidt luft. Men vi skabte dette, så det er svært at få andre til at lægge hånd om Tokio Hotel.

Kontrollere I selv jeres penge?

Bill: Ja. Har jeg gjort, siden jeg var 13. Jeg har adgang til det hele og kontrollere dette, som jeg kontrollere min karriere.

Ved du, hvor mange millioner I har?

En kvinde fra pladeselskabet råber fra baggrunden: "Ingen snak om penge!"

Hvornår køber du en villa til dine forældre?

Bill: Lige når jeg får råd. Jeg vil helt sikker gerne bo sammen med mine forældre. Vi er så tætte, jeg synes ikke, det er mærkeligt. Jeg tænker aldrig: "Åhh nej, så gå dog".

Hvis vi forestiller os, du bliver kidnappet. Hvad vil så være passende løsesum?

Bill: Så meget som mine venner kunne samle. Selvfølgelig skulle de få deres penge tilbage til sidst.

Hvad synes du om Britney Spears' fald?

Bill: Jeg kan godt forstå, at det kan ske, for jeg lever samme liv. Nogen tænker sikkert: "Hun har penge, hun har opnået alt, hvorfor slapper hun ikke af?". Jeg kan ikke forestille mig at være solo artist og være på tour alene. Jeg stoler ikke på mig selv til at kunne klare sådan et stort pres.

Madonna sagde i 1991: "Jeg bliver først rigtig glad, når jeg er lige så populær som Gud". Er det det samme med dig?

Bill: Selvfølgelig er det et sjovt mål. Men jeg kan klart forstå det, der er ikke noget stoppested. Du siger ikke bare: "Nå, nu er jeg kendt i Tyskland, og det er nok". Du vil være så kendt som muligt overalt. Selv hvis jeg var meget velhavende og havde min egen ø, ville jeg blive ved. Det passer: popularitet er vanedannene! Det bliver næsten svært at styre.

Hvis stoffer ikke var ulovlige, hvilke ville du så prøve?

Bill: Noget afslappende, som gør, jeg ikke skal kontrollere alt hele tiden.

Er du en stjerne i dine drømme?

Bill: Jeg havde en gang et mareridt: Jeg ligger i sengen i et rum af glas, hvor en masse fotogafer tager tonsvis af billeder. Jeg siger til teamet: "Shit, shit, kan I ikke lige få dem ud?". Men en siger: "Nej, det kan jeg ikke. Du havde en aftale, men du sov over dig". Men jeg har aldrig misset en aftale. Jeg har altid tre vækkeur, så jeg aldrig sover over mig. Jeg er aldrig upunktlig.

Hvorfor ser vi dig aldrig danse?

Bill: Jeg danser aldrig. Jeg sidder altid i hjørnet - hvis ikke jeg er fuld. Så gør jeg. Men jeg synes, at dans er en pige-ting. Måske lyder det dumt, men kun piger kan danse alle steder.

Tænker du nogensinde på din egen begravelse?

Bill: Her må jeg sige ja. Mine venner, som er jævnaldrene, tænker også på det. Du tænker på, hvem der ville være der, og hvem der virkelig ville græde.

Hvilket musik skulle spilles?

Bill: "Magic dance" af david Bowie fra filmen "Labyrinth". Det er en rigtig sjov sang, og "Labyrinth" er en film fra min barndom, som jeg stadig elsker.

Hvad har du på i kisten?

Bill: Alt i sort og en læderjakke. Mit sidste ønske ville helt klart være, at mit hår var stylet. Forhåbentlig har jeg hår nok. Hvis ikke, skulle en eller anden helt sikkert proppe en paryk på mit hovede!

38 kommentarer:

kleo sagde ...

Helt vildt godt interview. Det er virkelig personligt. Elsker det!!:D

Anonym sagde ...

Elsker det.....det er et godt interview.
håbet snart der kommer flere.

Anonym sagde ...

1,8 i gennemsnit. hvad svare det til i vores karakter.

sagde ...

Virkelig godt interview, & meget personligt (; <3

Anonym sagde ...

Han er da cute!
Han er bare sin egen!<3

Anonym sagde ...

Puh det det lang tid at læse S;
Det var da fint nok

Chiic sagde ...

Weee det var lige det jeg ventede på :D
At nogen oversatte det og lagde det herind xD

Christine (BillsFreak) sagde ...

til Anonym 9.38 - et gennemsnit på 1.8 vil ligge i nærheden af 9 tror jeg.

meen ja godt interview, havde læst det på engelsk, orkede bare ikke at oversætte det til dansk (x

Lou sagde ...

Shit det var langt! men ret godt, rigtig peronligt...

Anonym sagde ...

Vil han bo med sine forældre? Synes altså snart han burde overveje at flytte hjemmefra... Han kan vel bo med Tom.


Men ja, et pisse godt interview. Mega personligt. Føler virkelig at jeg kender ham.

Anonym sagde ...

aninym 09:38 - hvis du tænker på at 1 er det højste og 5 er det lavste så tror jeg at det ligger omkrig 10, ereller andet..

Teori
12 = 1
10 = 2
7 = 3
4+2 = 4
0+-3 = 5


Godt interview :D

http://tokio-hotel-sladder.blogspot.com/ sagde ...

http://tokio-hotel-sladder.blogspot.com/

Håber ik det gør noget at jeg har sat interveiwet ind på min hjemmeside:P

Anonym sagde ...

Hold kæft et godt interview! Virkelig personligt.

Anonym sagde ...

Elsker det! kjempe personlig! <3 <3

Anonym sagde ...

jeg tror han er jomfru, dybt seriøst.

Anonym sagde ...

begynder jeg også at tro, men alligevel, hvis jeg var kendt, ville jeg da heller ikke gå og fortælle alle og enhver om mit sexliv.

Anonym sagde ...

hvor er det sødt, at han snakker så meget :D

capri sagde ...

Hold kæft den dreng er velformuleret o_O

Men altså, bo sammen med sine forældre? Bill, helt ærligt...

Jeg synes han holdning til kærlighed har ændret sig en lille smule. Er han ved at frygte, aldrig at finde nogen?

Anonym sagde ...

det tror jeg, det er jo ret svært i hans position s:
synes også det der at bo sammen med sine forældre? Øøøh lille bill altså? d:

Anonym sagde ...

Åhh dette er et af de bedste interviews jeg nogensinde har læst bortset fra at jeg ikke har læst det færdigt endnu xD

der er godt nok mange ting jeg ikke vidste om Bill og Tom såsom, at de slår og overfalder hinanden når de virkelig skændes!

syret!

Anonym sagde ...

Aldrig danse?
Bill er sq da en rigtig dansemester!
Har i aldrig set videoerne på youtube hvor Bill går amok, med sit danse-haløj? :P

Anonym sagde ...

Øhm.. bo der hjemme??
Øhm.. er detkun mig der glæder mig til at flytte hjemme fra?

Anonym sagde ...

ja, hvis han får en kæreste, skal han nok ikke regne med at hun gider at bo med ham og hans mor, hahah ;D .. desuden tror jeg også han er jomfru. ikk fordi han skal fortælle om sit sexliv, men han kan vel bare sige ja eller nej til spørgsmålet. jeg er selv jomfru og når nogen spørger siger jeg da også bare at det er min lille hemmelighed.

Anonym sagde ...

Jeg ville også svare som ham, om jeg så var jomfru eller ej. Men kun hvis jeg var kendt, pga. alt omtalen og det..
Ellers er jeg ret ligeglad, det er jo ikke en skam at være jomfru ;D

By the way tror jeg også at Bill er jomfru.

Anonym sagde ...

Hvad mener i med jomfru?

Cille sagde ...

Anonym 19:57 - at han ikke har været i seng med nogen ^^

Rigtig godt interview, kan virkelig relatere til alt det han snakker om. Bl.a. med skolen. Min gamle lærer hadede mig, indtil jeg fik 10 i en stil xD Muahaha!

Turenz sagde ...

Tror ikke han er jomfru. Mener at have læst, at Bill var i seng for første gang med sin kæreste, som han holdt rigtig meget af, som 15 årig.
Anyway, det er et superfedt interview! Godt at vide at min søster og jeg ikke er de eneste der går i flæsket på hinanden på den måde som Bill beskrev ind imellem :P
Ej, det er lidt syret at Bill er så perfektionistisk. Det er jo præcis ligesom mig .___.
Mega elskeligt interview! Godt at Bill snart er rask - er sikkert ikke den eneste der er mega spændt på at høre, om hans stemme har ændret sig.

Anonym sagde ...

Ærligt, tror jeg ikke, Bill er jomfru. Det kan selvfølgelig godt virke sådan, men han har jo haft kærester før, og mon ikke han var lidt sex-lysten dengang? Man behøver klart ikke at gå i seng med sine kærester, men da det alle var lange forhold, kan jeg ikke forestille mig, at han ikke tog springet. Især, da han jo selv siger, at han var forelsket.

Nå, men det er også lige meget. Uanset hvad er han mega nuttet:D

Det der med at bo hjemme, tror jeg også, han laver om på. Normalt bor han jo ikke ret meget hjemme, da han laver alt muligt andet job-relateret. Men han flytter nok sammen med Tom, hvilket de begge har udtalt før.

Anonym sagde ...

Åårh, hvor sødt.

Anonym sagde ...

Tror også Bill er jomfru (:
Mht. hans sidste kæreste, var der et interview med hende engang hvor de spurgte om de havde haft sex, og hun svarede nej.

Anonym sagde ...

Det der med jomfru så tror jeg også han er det.. Måske venter han bare på den eneste ene, som han hele tiden snakker om...?

Anonym sagde ...

Læg mærke til;

Men har du haft sex?

Bill: Det skal forblive min hemmelighed.

Hvis han havde, ville pigen han havde haft det med nok også vide det ^_^

Anonym sagde ...

Elsker bar Bill SÅÅH meget han er så skøn <3

og jeg tror ik han er jomfru har hørt noget med han gjor det da han var ca 15 år gammel tror bar ik han gider snakke om sit (døde) sexliv :D

Elsker ham og Tokio Hotel! de f*cking dejlige!!

capri sagde ...

Jeg læste interviewet igen, og det bliver altså bare bedre og bedre ^^

Synes dog stadig at, Bill helt ærligt; bo sammen med dine forældre?
Hvis jeg var hans kæreste, ville jeg for alt i verden ikke have hans forældre liggende inde ved siden af hver eneste nat o_O
Men lidt sødt er det alligevel.. at han elsker sine forældre så meget XD

Anonym sagde ...

Syret at Bill og Tom gør så meget amok på hinanden, når de skændes d:

Anonym sagde ...

Nåhh hvor er han sød<3<3<3

Anonym sagde ...

Nåhh hvor er han sød<3<3<3

Anonym sagde ...

den film kender jeg og jeg synes at den er mega cute