fredag, maj 09, 2008

Europa koncerterne

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og danmark står ikk på;(

Anonym sagde ...

Hvorfor står Danmark ike på :/?
Synes sgu snart skandinavien er det eneste område de ikke har besøgt..

Anonym sagde ...

ja, de er ligeglade. så kan i sige hvad i vil! men altså, hvorfor er det så vi ikke står iblandt? Nogen god undskyldning for DET jer, der aldrig brokker jer over en skid?!!

Anonym sagde ...

Helt ærligt! Det er uretfærdigt! De er helt sikkert ligeglade med os i Danmark og de har været næsten alle steder i Evropa undtagen i Danmark!!

Anonym sagde ...

det jo ik dem der bestemmer hvor de skal hen, det kan li så godt være managerne for TH og for hallerne der ik har kunnet finde en dato

Anonym sagde ...

fortsættes: så tænk li på det før i brogger jer i er virklig ynklige at høre på

Anonym sagde ...

Mange af de datoer er festiveller også. Det er ikke fordi at vi ligefrem har prøvet at få dem til skanderborg festival eller roskilde festival vel?, De kan ikke bare invitere sig selv.

Jeg venter bare på at vi begynder med endnu en underskriftsindsamling, ligesom f.eks Finland er i gang med for at få dem hertil.

Anonym sagde ...

De har slet ikke meldt noget ud omkring DK? :O

Anonym sagde ...

Hvorfor skal de have underskrifter på at de må komme? Altså.. Det må da tænke sig lidt om; De to koncerter i DK i marts-april, hvornår det nu var, blev solgt ud på no time - i hvert fald den i Valby Hallen. Den vil nok blive udsolgt igen, hvis de kommer.
Men på den anden side, de kan jo også kun komme, hvis koncerthallerne her i DK har en pladss til dem, og de også kan der. Det skal ligesom mache sammen.