søndag, maj 11, 2008

Fan skriver om autograf-skrivningen d. 10. maj.

Tokio Hotel skrev autografer i Philadelphia d. 10. maj. Her skriver en amerikansk fan hvordan det forløb:

Virkelig sjovt! Drengene smilede alle sammen og var meget afslappede. De så virkelig, virkelig glade ud for at være der... selv Tom. :D Jeg ville sige der var omkring 200 mennesker, så der var ikke for mange af os, men vi var MEGET, MEGET, MEGET højtråbende og vi fik endda Saki til at smile. Han vinkede også farvel til os ud af passager-vinduet da drengene gik. Vi måtte tage billeder af drengene ved bordet denne gang også. Jeg tror de var i så godt humør og tingene var så afslappede, var fordi der var færre mennesker med ingen stress: Kun bandet og fansene. Intet pres eller stort internationalt publikum eller noget. Intet pres.

Kennedys far sagde han hørte os hele vejen ned af gaden. Vi var forrest og OMG de piger var skøre på en god måde. Så sjovt! De viste CD'en til alle der kom forbi. Råbte efter biler, cyklister og fodgængere og fortalte dem at de skulle købe CD'en og at bandet var virkelig cool. xD Tobi kom op og spurgte hvad alt råberiet gik ud på, og så fortalte vi ham det, han gav os en tommelop og vandrede væk. Pigerne bag os, var også ultra-cool. Vi havde det RIGTIG sjovt og jeg tror jeg tilbragte det meste af min dag med at grine. LOL.

Alle drengene havde øjenkontakt når jeg talte med dem (Jeg synes det var rigtig sjovt at give dem en masse ting fra adskillige mennesker - Bill fik en flaske neglelak i en gaveæske og et postkort med en besked fra Keyana, Kennedy og jeg og to ting der skulle signeres, en fra min ven Kim), og de var virkelig venlige og glade. Jeg er glad for, at Philly gav et godt indtryk på dem, og de så alle ud til, virkelig at nyde dem selv.

Det var stadig et mærkeligt sted de havde valgt. Ligesom de bare havde gået gennem telefonbogen og valgt et tilfældigt sted eller sådan noget. Men det lykkedes meget godt.

Billeder (klik for større format):

18 kommentarer:

Blondhe sagde ...

Årh Mann, hvor du dejlig lækker Tom!! Love you 4-ever... '<33

Anonym sagde ...

hvor har i fået det fra? Tokio Hotel america måske? Hvis det er, så husk at skrive at det er fra dem og takke dem, (hvis det altså er derfra) :)

Lou sagde ...

OMG! det vildt gode billeder, er det ikk første gang man ser Tom med langærmede? det det i hvert fald ved mig.. anyways... hvem er det der fortæller til sidst det lidt forvirende??

Lou sagde ...

Forrsættes; altså jeg mener SÅDAN en langærmet sådan en ikke hætte trøje.

tom s girl sagde ...

tom miin skath han er da få lækker. i love you 4ever søde<3
:P :D :P :D

tom s girl sagde ...

tom smile såå sødt i love that boy 4ever <3 :P

Anonym sagde ...

Ej ja, tom har en langærmet trøje på d:

Gustav er herre kær på det første billed :D
Og hold kæft hvor ser Bill lidt sløset ud på nr. 5 billed og Georg ser lidt ehm ud d: Elsker det hvor Bill smiler og hold kæft hvor har han egentlig nogle lange øjenvipper. Det snyd.

Zezzen sagde ...

anonym 19:14 - Nej, nyheden er ikke fra Tokio Hotel America. Den er fra en bruger på MySpace (AyanEva) som havde skrevet at man bare kunne poste det. - det er der desuden takket for :) billederne er taget fra en tjekisk nyhedsside, hvor jeg også har givet dem kredit for billederne :)

Anonym sagde ...

Tom's T-Shirt's er ikke t'shirts i hvert fald ikke de fleste. det er trøjer han folder op så det ligner lig mærke til det på jeres plakater hvor tykke ærmerne er :)
min bror har og¨å sådan en stil og køber tit sådan nogle bluser :)
som man også kan folde ned

Anonym sagde ...

Når okay, hehe godt så.. Ikke fordi jeg vil være en slags politimand, men hvor har du givet dem kredit? ( jeg kan ikke se det) :)

Anonym sagde ...

Synes teksten er lidt forvirrende, er det en skiftende fortæller eller den samme? Billederne er gode :D

Anonym sagde ...

hey - du er dejlig Bill. Tom - synes det er sjældent man ser dig smile sådan. Fra øre til øre.
Lagde lige mærke til noget. Tvilingerne har fået hår på armene. det havde jeg ikke lagt mærke til før..

Zezzen sagde ...

11:16 - Inde på deres tjekkiske side ;D jeg har spurgt om lov til at tage dem, og spurgt om jeg skulle skrive hvor de var taget fra. Det behøvede jeg ikke, og så har jeg takket dem inde på deres side.

Zezzen sagde ...

11:42 - Ja, den kan godt være lidt forvirrende :) jeg har ikke oversat det hele, fordi det var meget langt. Jeg har bare taget det der var vigtigst. men det er samme fortæller.

Anonym sagde ...

F**k hvor er de søde! :D

håber bare snart at de kommer til EU <3

sagde ...

Dunja (eller hvad hun nu hedder) står i baggrunden på billed 5. Bill har hår på armene det har jeg aldrig set, men det gør ham ikke mindre lækker<3':b

Anonym sagde ...

øhh Helene<3'
alle har hår på armen, det har georg,gustav og tom da oss ::)

Anonym sagde ...

årrhh hvad bill og tom er meeeeega lækre på det sidste billed på højre række nedad hvis i forstår xD der hvor tom bare smiler helt vildt<3 og bill emd han smukke smukke øjne kikker ned xD