tirsdag, maj 13, 2008

Interview med Bill & Tom

Tysklands mest succesfulde rock band, Tokio Hotel, er stadig på øvelsesturné gennem USA, hvor de fremviser deres engelsk-sprogede album ''Scream''. I weekenden, efter de havde optrådt i et TV show i New York, fløj de videre til Los Angeles (se billeder fra flyet), hvor de vil spille en koncert i aften. BILD talte med tvillingerne, Tom (18) og Bill (18) Kaulitz, om deres succes i Amerika.

BILD: I er lige ankommet til Los Angeles. Hvad er forskellen for jer mellem LA og New York?
Bill: For mig er disse to steder, helt forskellige verdener. New York er meget mere som Europa. LA er mere som en europæer forstiller sig Amerika.

BILD: I morgen skal i spille jeres første hele koncert, efter Bills operation, i Hollywood. Er i nervøse?
Bill: Ja, selvfølgelig. Shit, vi går bersærk af spænding. Yderligere er det den eneste US-koncert. Vi er normalt nervøse, men denne gang er det endnu værre.

BILD: Hvordan har i det, nu hvor i også er succesfulde i USA?
Tom: Vi er totalt glade for den fede fan-genlyd her i USA. Men jeg ser stadig alt dette her, mere som en nutidig succes.

BILD: Du kalder det en nutidig succes. Du er ikke normalt så beskeden.
Tom: Bare rolig, når vi snakker om piger næste gang igen, bliver jeg helt sikkert ubeskeden (griner). Nej, seriøst: Jeg tror, at den virkelig store succes i USA kommer med helt nye og uoffentlige sange. Vores mål er, at offentliggøre vores tredje album på samme tid over det hele.
Bill: Men vi er selvfølgelig stadig rigtig glade for, hvad der sker i USA lige nu. Vi forventede ikke dette for nogle måneder siden. Vi vil bare ikke overvudere US-succesen endnu.

(Under billedet stod følgende: Udsovet? Bill, usminket, og sin tvillingebror, Tom, på flyet fra New York til Los Angeles.)

Kilde: Bild.de

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

årh!! herligt billede <3

sagde ...

Elsker det billede :) <3

Anonym sagde ...

rigtig sødt billede!<33

ICH LIEBE BILL<33

Lou sagde ...

ja elsker oz dét billede. gad godt vide hvad tom har sagt siden bill er ved at dø af grin :D

Anonym sagde ...

årh et sødt billed!!!!!! Gad vide hvad Tom har sagt? Sikke et sødt billed (:

Fed kommentar med det med pigerne d: Hahah, "når vi snakker om piger næste gang igen, bliver jeg helt sikkert ubeskeden" HAhahaha :D

Anonym sagde ...

Mega sødt billed<33

men hvad mener Tom med nutidig succes, betyder det at han tror på at deres succu ikke varer ret længe eller?? o__________X

Anonym sagde ...

succe* sorry

Anonym sagde ...

.. Jeg ville gerne sidde på Toms plads lige dér! (;(;

Anonym sagde ...

ih, elsk på det billed. det er simpelthen så ... elsker det bare!
Ja, jeg er og så lidt i tvivl med det der med nutidgt succes - bras? d;

^jeg vil heller sidde PÅ Tom. ;D

carolinexbill sagde ...

Hahah , jeg vil sidde imellem bill og tom ;b tag den , det er fandme det bedste af det bedste..elsker det billede , det er mit kommende baggrundsbillede;b

Anonym sagde ...

Jeg havde oversat anderledes. Jeg oversatte 'ubeskeden' til 'respekt'.

At Tom føler, de får respekt lige nu og endnu ikke er succesfulde i USA. Som han siger, så kommer den rigtige succes med 3. album.

Anonym sagde ...

ej nice billede jeg ville godt side der ved siden af Bill, FUCK HVOR ER BILL SØD OG KÆR! det er mit baggrundsbillede nu :D

Anonym sagde ...

anonym 10.15 - Det er rigtig oversat, for han siger "vores nutidige succes" og så siger BILD at han plejer at være ubeskeden, for det er da at være beskeden, når han siger "nutidige" - I hvert fald for ham. Og han mener selv han er beskeden her, men ubeskeden når det kommer til piger - der mener han jo at han er den bedste d:

Anonym sagde ...

hah... Tom. Det er ikke engang løgn, han plejer sku ikke ligefrem at være beskeden. Nok nærmere det modsatte. Tilen anden der skrev her: Synes tit Bill griner af sin storebror... Han lukker også temlig tit noget være noget ud.. Fnis

Anonym sagde ...

Tom har virkelig bare den bedste humor nogensinde :D Han kan gøre alt sjovt.

Anonym sagde ...

kæft, man hvor ser bill sød ud! i;'

- ville være godt hvis jeg lige sad der. (:'
- men kæft man, bill ser sød ud!

tom s girl sagde ...

jeg ville side ved bill plads såå kunne jeg side sammen med miiin lille tom :P <3. og nice billede :P