torsdag, maj 15, 2008

Rumænske presse: Tokio Hotel skyld i selvmord!

Ifølge den rumænske presse, skulle Tokio Hotel være skyld i, at en pige på 12 år i Rumænien begik selvmord. Den rumænske presse beskylder Tokio Hotel for selvmordet pga. sangen ''Don't Jump''. De tager også fat i at de er skyld i 2 andre pigers død (også selvmord). De bruger mange kritiske ord mod Tokio Hotel og deres lyttere. Siger de er emoer og skærer i sig selv. Også pigen der begik selvmord, bliver karakteriseret som emo.
Kilde til ovenstående: Video

Det står i mange af Rumæniens medier, som overskrifter i aviser, blade osv.
Jeg vil ikke tage fat i alle artiklerne, men her er en oversat:

''Du er fortabt i din smerte / din drøm om enden / for at starte forfra igen.'' Det er sådan teksten lyder fra Tokio Hotel. Andra, pigen der begik selvmord i en alder af 12 år, ved at hoppe fra 10. etage fra den bygning hun boede i. Hendes instinkt ser ud til at være kopieret fra hendes yndlingsband, Tokio Hotel, og drengen der hoppede ned fra bygningen i ''Don't Jump''.

En dreng der står på toppen af taget, så tæt på kanten, som tænker over om han skal hoppe eller ej. I nogle minutter går nogle billeder af hans smerte gennem hans hovede, og slutter med, at han hopper. Han hopper med ryggen først, mens han hænder er helt ude. Det er beskrivelsen på pigens yndlingsvideo. Og en dag sprang hun ud fra taget, præcis som i beskrivelsen af sangeren.

Pigen var en emo-pige. Og enhver fyr eller pige der er emo, og alle andre, skændes over hvordan pigen kunne dø.

De fleste af dem vedtager, at hendes yndlingsvideo inspirerede hende, musikken som hun elskede og beundrede, musikken der skabte hendes sidste depression.

Se artiklen her

Hvad mener I?

Tak til Dydiana fra TokioHotelAmerica's forum for oversættelserne og kilderne!

46 kommentarer:

Zezzen sagde ...

Det er vigtig i husker at det hele er PÅSTANDE fra den rumænske presse! :)

Anonym sagde ...

CRAZY. hvis det er sandt vel at mærke

Anonym sagde ...

omg!
forfærdeligt hvis det ægte.
seriøst-

Zezzen sagde ...

Nu får jeg lige lyst til at skrive min mening ;D :

Altså jeg synes det er noget pjat at fyre af!
For det første er deres fakta IKKE i orden, Bill springer IKKE i ''Don't Jump'' men i ''Spring Nicht''.
For det andet, går sangen ikke ud på selvmord, MEN tværtimod: At man ikke skal give op!
Sangen hedder jo også: DON'T Jump og ikke Jump ;D

Så alt i alt er det en omgang lort at fyre af, at det er sangens skyld! :D

Bare min mening.

Lou sagde ...

ja jeg er enig med dig zezzen.
men virkelig sygt hvis det rigtigt. men tror jeg ikk det er, sådan noget er blevet sagt førog det er ikke bevist.

Anonym sagde ...

Jeg er helt enig med dig han gør det ik i don´t jump.
men i spring nicht.....og det er ritigt at sangen handler om at man ik skal give op på noget. jeg har feks ik haft et særligt godt til min ven og den sang hjalp mig med ik at give op så den hjælper mere vil jeg sige.

betina sagde ...

Det er noget lort at beskylde et band, som Tokio Hotel for at være skyld i selvmord..
Man kunne bebrejde Nirvana for det, efter Kurt Cobain begik selvmord og det forsvundne medlem af Manic Street Preachers var heller ikke et skoleeksempel for hvordan man opføre sig, men Tokio Hotel har ALDRIG opfordret til selvmord eller lignende adfærd...

Tværtimod handler sangen, som "zezzen" påpeger, jo om IKKE at give op..

Hvis en 12-årig begår selvmord er der noget galt, men undersøg lige omstændighederne (og dette er ment til den rumænske presse) inden I beskylder den første, bedste og nemmeste..

En af mine yndlingssange med D-A-D hedder "A good day (to give it up)"... Skulle den så også give mig lyst til at begå selvmord??

Anonym sagde ...

det er ikke muligt at de (tokio Hotel) er skyld i en skid. med mindre at de sagde at pigen skulle hoppe så har de jo ikke kunne gøre noget.
jeg synes at det er noget dydt latterligt at skrive.
og det er jo ikke engang sikkert at hun hoppede begrund af at Bill gjorde det.
det er dybt godnat -_-'
men det er da fandeme for meget at de beskylder dem (TH) for at få en pige til at begå selvmord, det er hårde sager der bare over hovedet ikke burde skrives ....

Anonym sagde ...

Tokio Hotel ELLER deres musik har intet med det her at gøre, det er i hvert fald noget pis.

Anonym sagde ...

det er rigtig, og det er ikke første gang at pressen lader selvmord gå ud over et band der var også en episode MCR fornylig,,, og det er rigtig de siger det er th skyld

Anonym sagde ...

Jeg selv er så måske et af de mennesker der muligvis bekræfter teorien . jeg er udemærket klar over at sangenes titel er :: "DON'T Jump" samt "Spring NICHT" og at i videoen til "Don't Jump" er slutningen anderledes og Bill vælger IKK at springe . men jeg skriver med personlig erfaring :: nogle mennesker deriblandt mig selv blir seriøst deprimerede samt involveret i deriblandt andre forskellige phykiske problemer pga. den åbenbart "typiske" men ubeskriveligt hengivne forelskelse I Bill og jeg selv plejede at være en devoted Tokio Hotel fan osse . ord ka ikk bekrive hvordan TH's tekster og musik stadig fuldstændig påvirker mig emotionelt selvom jeg nu er i behandling . så en sang omhandlende selvmord hvor følelserne er beskrevet så speziallt og man relaterer til dem så man næsten ikk ka kapere emnet og så blir man alvorligt negativt påvirket i stedet # ganske forvirrende kommentar men jeg håber I forstår #

Anonym sagde ...

§ fortsættelse § folk i disse tilstande og situationer beskylder bestemt heller IKK tokio Hotel for deres tilstand . til et vist punkt nærmest tværtimod .

Anonym sagde ...

Jeg mener bar det er relevant at huske i sine overvejelser at disse mennesker er mentalt ustabile så man ka heller ikk bebrejde dem deres såkaldt "unormale" adfærd fordi de så muligvis er skyld i at Tokio Hotel danner sig et alvorligt negativt ry . disse bestemte mennesker har sandsynligvis i ganske bestemt forhol til Tokio Hotel når man tar konsekvenserne i betragtning men muligvis osse andre problemer som overhovedet ikk er relaterede til Tokio Hotel # eller Bill eller andre bandmedlemmer for den sags skyld # det bar ikk tilfældet hos mig selv .

Anonym sagde ...

Latterligt kan jeeg kun sige.
Flere af jer har jooh ret fx. Zezzen.

Det er jooh det samme med en eller anden 13 årig der lige har begået selvmord i England der giver de MCR skylden. Latterligt.

Anonym sagde ...

Jeg mener ikke det er TH-drengenes ansvar - de er jo stadig kun drenge - men TH´s rådgivere og pladeselskabet har helt klart svigtet drengene ved at lade dem lave den første Video. Jeg er en mega gammel tøs, men selv jeg kan få den der frygtelige følelse af "uhelbredelig ulykkelig kærlighed" til Bill - som i en anden tidsalder- kunne have fået mig til at gøre noget desperat for at slippe for smerten. Jeg ved at Videoen blev ændret som følge af den kritik der kom af "dødstemaet" og Bill blev sendt på TV for at forklare at budskabet netop var "spring nicht" men jeg husker stadig den følelse jeg fik, første gang jeg så ham springe- "jeg vil også dø- hvis du dør" Det kom sådan helt spontant. Tokio Hotel og folkene omkring dem skal tænke sig bedre om med det de laver- de er blevet fokus for millioner af teenagere verden over- og det bliver helt sikkert værre endnu efter USA turen.
En gammel TØS.

Anonym sagde ...

Præcis.
Sangen hedder DON*T jump, og Bill har selv sagt at han aldrig nogen sinde ville finde på at skrive en sang der ville hedde Jump.
Jeg synes simpelthen det er for dårligt af pressen at skrive sådan noget, og jeg er meget sur på dem!

Anonym sagde ...

Tokio Hotel er IKKE skyld i noget!

Emma sagde ...

det ville sådan set være det samme som hvis jeg sagde at det er Chris Browns (?) skyld at en af mine veninder prøvede at lave selvmord for et par uger siden!
hvilket jo er rimlig åndsvagt, da man jo skal huske på at de er ligesom anonym 08:47 siger, mentalt ustabile.

MakeLoveNotWar sagde ...

Åndsvagt at de giver th skylden :S

Måske havde pigen det bare svært, og prøvede at lytte til sangen for at få det bedre.. men at der så skete et eller andet....
eller så noget...jeg ved ikke helt...
men alså
det er ihvertfald ikke th's skyld...

tom s girl sagde ...

undskyld hvorfor er tokio hotel skyld i det? og hende der pigen er hun fan af dem ??

Sara sagde ...

det er altid nemmere at skylde skylden på en kunster, sådan har det altid være og sådan vil det altid være

Anonym sagde ...

woo , jeg synes det er fuld stændigt vildt at give Tokio Hotel skylden, for at pigen ikke synes hendes live var vær at leve!
ved ikke om de overhoved kan tænke? sangen hedder jo Don´t jump/spring Nicht , og hvorfor mon den gør det?? , efter min mening er det fuldstændigt ude i hampen, det giver ingen mening!

Kali sagde ...

Altså, man kan jo ikke skylde på Tokio Hotel for dette. Det var jo
hele tiden jentas skyld, og det kan jo være at hun hadde det vondt og at hun antakeligvis hadde tatt selvmord uansett, men siden hun var fan av TH så ville hun liksom gjøre det på den måten Bill gjør i SPRING NICHT. Og han hopper jo ikke i Dont Jump, så det er jo helt feil xD

Uansett, man kan ikke skylde på Tokio Hotel for dette!

Anonym sagde ...

Jah, jeg var i rumænien sidste sommer, og ærlig talt kan jeg godt forstå hende.. det hele er noget lort dernede, jeg ville selv begå selvmord hvis jeg boede dernede

Anonym sagde ...

hahaah anonym 17:09

hvor er det humor skrevet :D (ved godt det er et seriøst emne) - men den kommentar der? :D hahahahhaha. hvor er det fantastisk sagt! det kunne bla. være en af grundene?

Men hvis i spørger mig NEJ man kan ikke give drengene skylden. det eneste der ikk er så smart er den sidste linie - "then i jump for you". jeg ved ikk om hun har haft Bill - eller en anden fra bandet med i sine sidste tanker.
men før og fremmest er det vel hendes forældre, som ikk har opfattet de alvorlige tegn der kommer i sådan en adfærd? dér kunne man evt ligge skylden. at kører den over på drengene er forkert! hvis man ikke kan tåle at høre sådanne sange, skal man simpelthen lade vær. at springe ud fra et højhus, tror jeg ikk' lige er løsning på problemerne.

fred være med hende!
-Chanie

Anonym sagde ...

ej helt ærligt er lige kommet fra en skolelejer og hvad fuck er det jeg ser th bliver oversvømmet af lort fuck up! det gider jeg bare ikke finde mig i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! og enig med dig -Chanie

16. maj 2008 18:36

Anonym sagde ...

det er selvfølgelig forfærdeligt... hmm... jeg skærer i mig selv, men kunne ikke finde på at dø på den måde... hmm... men stadig forfærdeligt...

Anonym sagde ...

Hvor ondt!!! det sq ikk dejlige ths skyld at den pige skulle springe!! min y-sang er HELT KLART ogs spring nicht.. men jeg hopper ikk ud fra en bygning..

ICH LIEBE BILL FÜR IMMER!!<33

Anonym sagde ...

Det er noget lort at sige hvis der er en eller anden tøs der har begået selvmord er det sgu ikke Tokio Hotel skyld!

Anonym sagde ...

Jeg er 100% enig med zezzen!

' Don't Jump ' handler om at man IKKE skal springe, men at man skal prøve at komme over det.
Det er jo ikke Tokio Hotel's skyld at en eller anden 12-årig begår selvmord!
Der kan jo være tonsvis af andre grunde til at hun begik selvmord o.0
Det ville svare til at man beskyldte Rihanna for at være skyld i utroskab, fordi hun lavede den sang 'Unfaithful' ?!
Det er langt ude at beskylde TH
for det!
De har nok ikke hørt om det overhovedet o.0


Men det er forfærdeligt. Det kan man ikke komme udenom.

Anonym sagde ...

det er sgu da for letterligt altså det er ikke tokio hotels skyld det er hendes egen skyld
SÅ GIV IKKE TOKIO HOTEL SKYLDEN ELSKER JER GUYS.

carolinexbill sagde ...

Årh fuck da af Rumænien .. ej undskyld men de er da fucked , især når det går ud over tokio hotel .

Anonym sagde ...

110% enig med zezzen!
come on, man er sgu da mental syg, når/hvis man begår selvmord. Helt ærligt.
Det er ikke drengenes skyld.

tom s girl sagde ...

Jeg syndes også det er fucking langt ude. Tokio hotel er ikke skyld i at bare fordi at en emo pige er dø!. Jaa miin yngliges sang er også spring nich! men også alle th sangen selvfølige! men det er skide mærkligt at dø på sådan en måde! :/

Anonym sagde ...

jeg syntes det er helt absurd jeg er selv meget fan af tokio hotel og tror også jeg vil ende mit liv sådan fordi man vil huske mig på en anden måde men bill skal ikke have skyld for det den handler jo om ham selv hvis nogle skulle have glemt det. den handler jo om da han selv prøvede at begå selvmord men han blev bragt tilbage til livet i denne vidio er det bare sådan AT BILLS TANKER HOPPER I STEDET FOR AT BLIVE

Tom's Pige sagde ...

TH er ik skyld i noget.
det land hun kommer fra har hverken tysk eler engelsk i sklen, så hun kunne alligevel ikke forstå hvad Bill sang.
hun kunne have været fan, og så giver folk bare det skylden.
Bil springer jo ik engeng!

Anonym sagde ...

I needed some information and was searching on Yahoo.com for it. I visited each of the top five pages that came up but didn’t get any relevant result... I then luckily found your diamond message board in the dirt and thought to check it out. This is what I wanted!

Cheers people at tokiohot.blogspot.com and keep this great effort up.

[color=#3d81ee][URL=http://www.iron-science.co.uk/]bodybuilding supplements[/URL] [URL=http://www.iron-science.co.uk/]Sports Nutrition[/URL] [URL=http://www.iron-science.co.uk/]Sports Supplements[/URL] [URL=http://www.iron-science.co.uk/]bodybuilding[/URL] [/color]

Anonym sagde ...

Hi there,

I have a inquiry for the webmaster/admin here at www.blogger.com.

May I use part of the information from your post above if I give a link back to your website?

Thanks,
Jack

Anonym sagde ...

[url=http://www.kamagrashop.pl]viagra[/url], confirm my site. If you are interested in escort, get the drift [url=http://www.4uescort.de]huren[/url] or [url=http://www.escort4u.pl]ogloszenia towarzyskie[/url]

Anonym sagde ...

Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you helped me.
Feel free to surf my website ; kohls Department Store

Anonym sagde ...

[url=http://orderamoxicillin.webs.com/]amoxicillin mg uti
[/url] amoxicillin 250 mg used
can you buy amoxicillin over the counter in uk
why 875 mg amoxicillin

Anonym sagde ...

[url=http://longchampsacsa.artician.com/blog/]longchamp soldes[/url] Choose a vacation destination. There are plenty of vacation hotspots that you can visit all year round. Go on the Internet and choose from the different vacation destinations that are available. Luckily, the time consumed within checking the number of shops for genre as well as the cost may well be avoided. All Mulberry Antony Natural Leather Messenger Bag Black for Men,Cheap Mulberry Bags On Sale, Mulberry Bags Outlet, fast delivery. that alive takes just a few mins additionally the net. As compared to the variety of shops the thing indicated a person can go to Whilst on a shopping spree the buying websites visited for online wedge shoes is great as well as this particular too within a matter seize seconds.
[url=http://longchampsoldesa.snappages.com/blog.htm]sacs longchamp pas cher[/url] On a warm Online shop offers the widest selection of Highly Appreciated Mulberry Women's Standard Bayswater Leather Shoulder Black Bag at competitive prices while providing a safe and personalized service to each customer. day in the sun, you will experience levels of fatigue you never knew were possible. You can throw the bag to either side as well, or pull it to your chest then explosively press it away from you. It should not be used as a substitute for professional medical advice, diagnosis or treatment.
[url=http://longchamppliagea.simpleblog.org/]sac longchamp moins cher[/url] The bottom of this bag is adopted with the fold design. The side of this bag, there is a belt buckle to adjust it. The buckle is made of bronze hardware. Nevertheless, being a wise customer, you need to make sure that you aren't being ripped off and that the pre-owned handbag that you're going after is indeed an authentic piece since the market is often flooded with fake handbags that are convincing imitations of the original. Thankfully, this step isn't quite a problem as most genuine designer handbags come with Buy soft leather Mulberry Women's Bayswater Leather Satchel Black Bag at auction has come to the stage of a pack a serial number that is unique to that handbag. Some even require the owner to sign their names on an international registry that tracks the owners of that particular brand of designer handbags. However, the most sought after are the Kelly and the Birkin. These bags are sported by Hollywood stars and big celebrities, which is one of the reasons why these are so famous. But unlike the celebrities who have obtained their Hermes bag for thousands of dollars, you can have one or two of your own without spending huge amounts of cash.

Anonym sagde ...

[url=http://www.freewebs.com/biaxinclarithromycin/]clarithromycin online
[/url][url=http://www.freewebs.com/online-biaxin/]buy biaxin online no prescription
[/url][url=http://www.freewebs.com/buy-sustiva-efavirenz/]order Efavirenz
[/url][url=http://www.freewebs.com/buy-asacol-mesalamine/]asacol 400 mg buy
[/url]

Anonym sagde ...

First of all I would like to say wonderful blog!
I had a quick question which I'd like to ask if you don't
mind. I was interested to know how you center yourself and clear your mind before writing.
I've had a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas out there. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips? Cheers!

Feel free to surf to my homepage; Code Psn Gratuit

Anonym sagde ...

I like the valuable information you provide in your articles.
I'll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I'll learn lots of new stuff right here!
Good luck for the next!

Feel free to visit my website ... Dragon City Cheat Engine

Anonym sagde ...

I read this paragraph completely on the topic of the comparison of newest and
earlier technologies, it's amazing article.

my homepage Psn Code Generator []