lørdag, maj 24, 2008

Sådan fejrer Tokio Hotel sine 4 Cometer

Drengene fra Tokio Hotel havde en grund til at fejrer i går: Tom (18), hans bror Bill (18), Gustav (19) og Georg (21) vandt 4 af de mest eftertragtede ''Comet''-troféer. Efter ceremonien gav drengene den virkelig gas.

Deres 4-sejrede aften blev fejret med alkohol og cigaretter - selv Bill tog en smøg og en lang drink. Et usædvanligt syn, siden hans tvillingebror, Tom, altid har været kendt som ''Bad-Boyen'', som han sagde til sig selv efter en druktur i New York. Tom går ud fra, at især hans dreadlocks-frisure giver ham dette image.

Pludselig, ser Bill mere udskyldig ud end Tom - især efter hans vilde hårs forsvinden. Forsvinden er ofte afspejlning, som du kan se.


Direkte oversat fra: Bild.de

14 kommentarer:

sophie sagde ...

who cares om de røyker eller ikke? Okey det er ikke sundt men det er deres liv. La dem gjøre som de vil! så lenge de ikke røyker 24/7 så er det greit for meg.. :P

og bill er jævlig deilig med det nye håret!! <3

Anonym sagde ...

Nemlig, Sophie! Det er deres eget valg. Men jeg tror sgu ikk jeg kan klare det hvis de dør af det. *til Bill*: Nuurh skat, hvor er du bare sød med det hår! Vil kneppe dig!

sophie sagde ...

anonym: haha nei ikke jeg heller! men det skal mye til for at noen dør av røyking! du må røyke leeenge før det skjer! :P

Anonym sagde ...

Bill hvor er du fin med de nye hår 8D
Men drop smøgen, det er til dit eget bedste ;]

tom s girl sagde ...

Jeg er lidt ligeglad med om de ryger eller ej men jeg syndes at det er dumt! De drikker det er fint..... men jeg syndes også at bill er fin på de der billeder. OG TOM ER SUK DA FÅ HOT!!! I LOVE YOU FUR IMMER TOM KAULITZ<3 miin lille skath<3 ;P

Turenz sagde ...

Jeg kan godt lide Bills nye frisure, dels fordi den klæder ham - men også lidt fordi den ligner min XD
Men han ligner en tøs når han ryger >.<

Anonym sagde ...

jeg syntes det er mærkeligt at se Bill med helt sort og fladt hår :D .. men jeg skal nok bare vænne mig til det og hvad mener de med at "selv Bill tog en smøg og en lang drink. Et usædvanligt syn."
Det har han sku da gjort før :P

Cille

Anonym sagde ...

de bestemmer da selv om de vil drikke og ryge. men det er jo bare mega dumt og ryge. men alligevel det er deres liv, og de bestemmer hvad de vil.. d:

Anonym sagde ...

Jeg gad godt prøve at feste med Bill og Tom :D Kunne være sjovt.

Anonym sagde ...

jeg kan ik rigtig forstå hvad teksten mener?..

cille sagde ...

Hvor er jeg glad for at jeg har fået pandehår, for ellers ville Bill og jeg være hår-veninder xD
Synes ikke det klæder ham at være så bleg, han ser helt syg ud o.O

Og so what, hvis de ryger? Næsten hele verdensbefolkningen (plus mig selv) gør det! Er bare glad for at de ikke ryger pot xD

Anonym sagde ...

Cille 15.46: Helt enig, bare de ryger det der er værre.. :P
Det rører mig ikke at de ryger, honestly. Jeg gør det selv, og ved godt det er dumt, men det tænker jeg bare slet ikke over. Og det tror jeg heller ikke de gør. Synes det er helt fint, hvis det kan hjælpe dem til at blive mindre stressede - det virker jo beroligende.

Anonym sagde ...

DE BESTEMMER SELV OM DE VIL RYGE MEN JEG SIGER BARE FØJ!! JEG SYS BILL SKULLE STOPPE LIGE NU, DET ER JO FOR HANS EGET BEDSTE OG AT RYGE ER BARE FOR KLAMT (SYS JEG)

Anonym sagde ...

Anonym 20.26: Jo jeg tror at de tænker 100% over hvor dumt det er at ryge (specielt Bill), men de er jo desvære blevet afhængie af skidtet.
Bill leger jo med sin stemme og derved også med sin karriere, og det er ikke bare noget man lige overser :-/

Cille