lørdag, juni 28, 2008

Cool billed med de sejeste drenge (G's)

Jeg fandt det her fede billed til jer inde på Rock In Rio's infoside.

Der er to artikler - på forsiden kan i se det her billed og i kan også gå indunder bandas (lidt længere nede på siden), trykke 28 juno og så trykke Tokio Hotel under billedet

Link: http://www.rockinriomadrid.terra.es/
- Ved ikke hvad artiklerne handler om, men vil tro det er en slags forsmag på koncerten, mens hvis der er nogle der vil oversætte, så er i velkommene og så kan i sende det til mig XD

11 kommentarer:

Rossa x3 sagde ...

Fuuck et hipt billede x3

Anonym sagde ...

haha, hvis Georg også havde solbriller på, kunne de være gangsters 8D

miriam sagde ...

omg, hvor ser Bill bare gangster ud agtig d;
Go Bill, Go Bill, Go Bill :D!

Anonym sagde ...

Haha xD Det ser sgu ret sjovt ud:D
De ser bare total gangster agtig ud xD Georg skulle bare have haft et par på også, han må føle sig lidt udenfor xD HAHA

Sortheden sagde ...

hehe :p jeg ved hvad der står inde på hjemme siden xP

Sortheden sagde ...

okay i får oversættelsen her, det er den hvor der står en lang artikel, det er i hvert fald noget i den her stil:
20.00 på pressekonferencen begyndte med Tokio Hotel, banda tysk rock, der fejer på tværs af Europa. Der er en meget lille gruppe af journalister, vi er på vej mod holderen »backstage«, hvor dette møde ville finde sted, og punktlig, de fire drenge syntes i Magdeburg.
Klædt i sin sædvanlige sort-farvet beklædningsgenstande og impontente ser mørk og afslappet, Bill, Tom, Georg og Gustav begyndte at besvare spørgsmål fra medierne akkrediteret.

Jeg vil gerne ændre verden, og mener, at en festival som denne er et godt første skridt, og derfor er glade for at spille i et miljø som dette, og det samme gjorde et par uger siden i Lissabon udgave.

Blandt andre af hans udtalelser, vi fremhæve sin påstand om, at langsomt fordøje den succes, vi nås så hurtigt han fordi nu er intet normalt for dem. Trods dette, har ikke træt af at gentage, at nyde de rasende livsform, der nu bærer, som anses for nogle "afhængig af at arbejde," to-tre år uden at stoppe med at spille og komponere, idet kun 2 ugers ferie til år, og de nyder fuld visning til deres fans på hvert levende og flyttede dem til at vide, at mange af dem havde timer i kø ved indgangen til det sammensatte.

Skifter tema, Bill talte om hans helbred: perfekt. Han har været meget tilfredse med resultatet af sin drift-en, der tvang dem til at udsætte flere datoer for deres europæiske tour, har bekræftet, at det er rigtigt, at der var lang tid "lav moral", der har brugt et par øjeblikke "temmelig vanskeligt", men det er allerede er fuldt tilbagebetalt. Efter denne tid, kom "spørgsmålet", med store bogstaver, som gør hundredvis af fans: "I går var jeg i Barcelona, i Madrid i dag og i morgen i Portugal ...: Mener du virkelig elsker denne livsrytme eller foretrukket at have mere tid til at slappe af mellem en koncert og en anden? ". Oversætteren skete spørgsmål på tysk, og efter et par sekunder vi returnerede den store reaktion: "vi beslutter der vi er og sætte alle vores datoer: ingen gør det for os." De er ikke "knækkede legetøj" føres af en manager operatør: selv om nogle har nogle vanskeligheder, nyder hans koncerter, og handle mange gange før så mange forskellige mennesker er noget, der ikke ville blive ændret ved noget.

Endelig har informeret alle fans endnu en gang, at de fire er stadig uden en partner, at Bill har kørt i tre år nyder deres "ugift", og har indgået pressekonferencen svare til de mere vanskelige spørgsmål af alle: "Kunne vi gøre en forudsigelse om resultatet af morgendagens afsluttende match mellem Spanien og Tyskland?", Som Gustav, trommeslager, har besvaret højlydt: "3-2: Tyskland vinder." Så vil vi se.

Anonym sagde ...

Elsker det billed - georg mangler bare sine solbriller :D

tom s girl sagde ...

jaa jeg elzker også det billede! det er sexy! tom er hot!

Anonym sagde ...

den oversættelse "stinker" er det goggle-translate? du har brugt - man skal altså også bruge hovedet bare lidt.

Anonym sagde ...

Bill, jeg ved ikke hvorfor - normalt var jeg aldrig faldet for en dreng der bruger længere tid på at sætte sit hår end jeg gør og går med make-up, men du kan et eller andet!

Anonym sagde ...

fuck hvor ser de hård kogte ud! -undtagen lille uskyldige Georg..
med det gang-rock-*-look (gang-rock- star) har de sku ikke brug for bodygards! ....Bill ligner en pusher.. og bandeleder...Tom render rundt med op til flere skydere og Gustav er den der skal banke dem der står i vejen for dem...og de tre skal så passe på Georg..hehe Bill og Tom er fanme sexy sexy sexy...de må godt være mine bodygards..haha


- Reetii