lørdag, juni 14, 2008

En fan fortæller...

En fan fortæller om forløbet til Dortmund koncerten:

Hej, jeg tænkte i lige ville have et hurtigt referat af koncerten. Jeg vil ikke kun fortælle jer de gode dele...
Så først og fremmest skrigende: Dette er en lyd som du ikke, jeg gentager, du simpelthen ikke kan beskrive til nogen der ikke har været til en TH koncert. Jeg har aldrig nogensinde hørt noget lignende i hele mit liv. De skreg så højt at jeg troede mine trommehinder ville sprænge hvert minut det kunne være. Jeg overdriver ikke. Du kunne knapt nok høre musikken eller Bill synge. Det var en fantastisk koncert og Bill var i topform, hans stemme er 100% tilbage, og jeg var så lettet over at høre ham synge de høje toner perfekt, så drengene gjorde et fantastisk stykke arbejde. Det er bare det, at skrigende overdøvede alt. De måtte sætte lyden på maximal, og det gjorde det næsten umuligt at nyde.

Det helt klart sødeste øjeblik var, da Bill introducerede de andre. Jeg håber der vil komme videoer frem på storskærmen hvor du kan se ansigtsudtryk, for han var simpelthen uimodståelig.
Og ja, de fuckede Vergessene Kinder op. Jeg tror der var nogle problemer med bassen, den var så høj, at hele området bogstavelig talt rystede. Pluds at jeg er rimelig sikker på, at Tom fuckede det op med hans intro. Og et øjeblik var Bill, Tom og Georg total ude af rytme, det opdagede folk også. Det stoppede med at skrige og synge. Men så fandt de på en eller anden måde hinanden igen. Men virkelig, denne sang var forfærdelig... alt du kunne høre var bum-lyden. Og det var ikke playback.
Gustavs solo og den måde han heppede publikum op var fantastisk.

Og nu til den rigtig rigtig dårlige del. Jeg ved en masse mennesker ikke vil være enig med mig, men udover drillerierne mellem Bill og de andre, var der et eller andet der ikke fungerede dér. Jeg savnede intensiteten i In Die Nacht. Tom ignorerede nærmest Bill. Og i An Deiner Seite da glitteret blev skudt ned, kom Tom ikke ud som han plejer. Først omkring 30 sekunder senere, hvilket er meget mærkeligt. Efter An Deiner Seite kom drengene ikke frem og bukkede sammen. Bill forlod bare scenen, han var væk i sådan ca. 5 sekunder... Dette er små ting, men de gjorde hele oplevelsen mærkelig for mig. Pluds, at jeg savnede Bill tage en fan med op på scenen. Generelt snakkede han ikke meget med publikum. Det var hurtig én sang efter en anden. Oh, og du kunne ikke høre de første to linjer i Ich Brech Aus fordi Bills mikrofon ikke var tændt.

Men jeg havde en utrolig god aften, og det vil være en aften jeg aldrig glemmer. Men jeg kunne have nydt det meget mere uden alt det skrigeri.

Skrevet af: Chayenne

65 kommentarer:

Anonym sagde ...

hun lyder godt nok ikke glad for koncerten, men jeg synes da at det lyder som en ret dårlig koncert. og hun nævnte jo at Tom nærmest ignorede Bill, måske er de uvenner..?

cille larsen sagde ...

oh, det lyder ikke godt -__-'
underligt, at de ikke længere tager en fan op? men kan nok godt forstå det - når man bliver så kendt, er det måske ikke rart. nogle fans er jo helet syge.

miriam sagde ...

omg, det lyder som om at det var en total fuck't koncert s;
det lyder som om at tom og bill måske er blevet for kendte til at komme ud og bukke sammen, tage en fan op & at Tom ikke kommer til publikum.. det lyder som om de er ligeglade! s; og bare det at bill forlader scenen sådan uden videre?!
helt ærligt, jeg fatter dem ikke længere. de laver skod koncerter, er ligeglade med deres europæriske fans og tror at de er så gode?
JEG SAVNER GAMLE TOKIO HOTEL! :(

Anonym sagde ...

Håber ikke at det er fordi de er ved at køre fast i det, at deres koncerter bliver noget som bare skal overståes for dem, som man hører om nogen bands når det hele bare bliver for meget.

enig med Miriam : savner lidt gamle TH :S

+ Især lige dén koncert kunne de godt gøre noget mere ud af (fx tage en fan op på scenen), da det jo er den eneste i Tyskland..

Turenz sagde ...

Jeg har længe tænkt på at tage mine plakater med ned, og jeg gør det i morgen... De skal ikke hænge der mere hvis de ikke betyder noget mere. Det er hårdt, for TH har virkelig haft så meget indflydelse på mit liv... Men jeg er bange for de har mistet endnu en fan her i Europa... :(

Er enig med dig, Miriam

Anonym sagde ...

PS: Jeg overragerer ikke fordi jeg lige læste hvad hun skrev, men TH er bare ikke de samme mere... De er blevet helt anderledes og ja, Ich habe ihn totgeliebt...

Miriam sagde ...

turenz:
nej det må du ikke gøre!
- jeg har ogs mistet en DEL for dem, men det som om jeg ikke vil høre alle de dårlige ting som de gør!
jeg savner så meget gamle TH, som elskede sine fans, gjorde alt for dem, lavede ubeskrivelige koncerter, var søde & helt nede på jorden, og vidste at de var ligesom alle os andre & aldrig nogensinde ville glemme sine eueopæriske fans!! jeg troede ALDRIG NOGENSINDE at det ville blive sådan her! aldrig.. men sådan er det jo, når man får for meget berømmelse, og en masse nye fans, også tror man lige pluselig at man kan glemme sine andre fans, og tro at de vil være der for en, selvom man har glemt dem på den måde?! jeg kan seriøst græde over det her! tænk på hvor længe vi fucking har ventet på dem til at komme til danmark, også den eneste koncert der var her, blev aflyst (som self ikke er Bills skyld), men de ved hvor meget vi elsker dem, og vil se dem, men næ nej, de er jo total ligeglade og iskolde, og vil hellere have de andre fans i USA, også glemme alt om de andre! vi burde gøre noget, så de ved at det bare ikke er fucking okay!!
- undskyld min mega lange besked, men er så ked & sur over hvordan de behandler os!!!!!!

Anonym sagde ...

Er helt enig med miriam.. Når jeg sidder og kigger på de gamle videoer på youtube kan man se at de er helt cool og nede på jorden. Jeg savner Tokio Hotel. De er ikke Tokio Hotel længere :( Det er super at de får succes osv, men de skal huske på hvor det hele startede og at de har de mest trofaste fans lige her. Synes ikke de skal tage det for givet.. Kom tilbage TH! Vi savner jer.

Anonym sagde ...

Nu må i sku tag en slapper!!!!!!.. ved i endelig hvor meget TH knokkler bare for at gøre fansene tilfredse og bare fordi det ikke lige passer jer at de ikke kommer til Danmark, bliver i sur/rasende på dem det syntes jeg helt ærligt ikke i kan være bekendt. Fans skal holde med dem, støtte dem og hjælpe dem, i gør det stik modsætte nøj hvor ville jeg skamme mig hvis det var mig der var sådan en dårlig fan. Og det kan godt være i syntes de er for meget i u.s.a men har i måske ikke lige tænkt over hvor hårdt det må være at slå igennem, desuden er det ikke selve TH der bestemmer hvor de skal hen og hvornår de skal spille koncerterne, det er deres Pladeselskab der gør det.. så tag en slapper og styr jer!. for nøj hvor må i være nogle dårlige fans at tænke sådan om dem!.. og det kan godt være i ikke er enige med mig, men det er sådan jeg ser på det fordi være gang de bare laver 1 lille bitte fejl så råber, skriger og skælder i ud over det.. Stakkels Bill,Tom,Georg og Gustav.

Mia Malene sagde ...

Tror lige jeg vil smide en kommentar.
Jeg har på fornemmelsen af at de godt kan se at der er nole fans der er sure - ret mange. Specielt fordi de har ændret hele setlisten. Ergo, de savner deres modersmål.
Men self. kunne de da godt have været mere afslappet, end som så.

Anonym sagde ...

hold nu kæft anonym 08.58...

Zezzen sagde ...

anonym 10:43 - Jeg slette tråden hvis I skal begynde at snakke i det sprog igen! Hun har SIN holdning du har DIN holdning! Du har ingen ret til at sige hun skal holde kæft!

Anonym sagde ...

Til anonym 08:58 :
Ja, jeg ved godt at det er svært at bryde igennem i USA - men derfor har jeg da lov til at være muggen. Jeg syntes de har fået stjernenykker så det siger spar to, og ja - det er jeg i min gode ret til at syntes er skuffende. Jeg syntes helt sikkert IKKE at jeg er en 'dårlig' fan, fordi jeg syntes det er urimeligt de ikke spiller i Europa. Jeg syntes jeg er en GOD fan.. Undskyld, fordi jeg gerne vil se mine idoler stå på en scene i Danmark på et tidspunkt. Undskyld, fordi jeg faktisk tænker at det her er gået helt kuk. Jeg syntes det er svineri at vi skal behandles som lort, og amerikanerne skal behandles som guld - Snak lige om specialbehandling, tak.
- M.

Anonym sagde ...

altså jeg syns tom SLET ikke ignorerede bill de var helt oppe og kører og smilte HELE tiden! :D det var nok den bedste koncert jeg har været til! ogvar pisse tæt på dem! og det blev jeg overrasket over! hehe! :D efter den koncert blev jeg lidt mere vilde med dem! :D

Anonym sagde ...

UNDSKYKD! MEGET MERE VILDE MED DEM! :D

Anonym sagde ...

Til anonym 08:58
JEG KAN IKKE BLIVE MERE ENIG! Du har så meget ret, jeg sad bare og kørte ned ad mens jeg læste alle de andre beskeder og tænkte nej nej nej, det er da det væste jeg længe har hørt. Godt der endelig var en RIGTIG fan, som skrev. En, som ikke bare tænker på sig selv. Nu har jeg været fan af TH i meget lang tid, næsten fra starten, og jeg savner ikke gamle TH, jeg ville ikke have undværet dem, men vi ændre os jo alle, og det ville da være kedeligt hvis bandet ikke rykkede sig og stadig var nøjagtig det samme som for 3 år siden. (de er blevet 3 år ældre!!!)
Jeg synes TH er ligeså fantastiske som de plejer at være... hvis ikke bedre. (Og den koncert som alt det her diskussion er bygget op om, var helt ubeskrivelig!! Den var sygt fantastisk, drengene kunne ikke have gjort det bedre! Jeg var der selv)
- S

Anonym sagde ...

seriøst jeg var der og det var en pisse go koncert og det med bill og tom sys jeg selt ikke,, jeg har også været med til hamburg koncerten og den her var meget meget bedre seriøst og det med skirgen er der jo til en th koncert og man kunne sagtens høre dem, men ja jeg vil give hende ret i at vergessene kinder fruckede i starten men den var overhovede ike så dårlig som hende der giver udtryk for

Anonym sagde ...

^^ og så sys jeg ikke folk kan sige de laver skod koncerter når de ikke var der så ved i jo ikke hvordan de var vel når i ikke selv så og hørte det ! for det var ikke en skod koncert det var det ikke de så, så glad ud for at være hjemme igen ,,

Anonym sagde ...

til anonym 8.58
Jeg er helt enig! Det er altså lidt for slapt at sige at man ikke vil være TH fan længere - bare fordi de ikke har givet en koncert i DK endnu! Det er et kendt faktum at jo større et band bliver jo mere travlt har det - se bare på Bon Jovi - de har ikke været i DK i 13 år - tror ikke vi kommer til at vente så længe på TH!
Vil dog godt give ret i at Bill og Tom havde mindre kemi på scenen end de plejer, men alle kan jo have en dårlig dag.

Anonym sagde ...

Jeg har lige set en video fra Dortmund med in die nacht, og den er da total god? Hvorfor skulle bill og tom dog være uvenner? Tom kigger da tit op på bill og smiler og griner enda også et par gange? det er da som det skal være! totally connected as always!

Anonym sagde ...

08.58 og 11.43 enig!

Laura sagde ...

ALtså jeg synes der bliver skrevet enormt meget lort om dem fortiden, istedet for at fokusere på det gode...de kan forhelvede ikke altid være perfekte!De kan fx have en dårlig dag til den koncert...Bill må ikke overanstrenge sin stemme, men de holder stadigvæk syggo mange koncerter, for at indhente det tabte, og alligevel bliver folk pisse sure på dem fordi de ikke holder alle koncerter osv. og det er da klart, det forståligt nok, og self. skal vi da ikke bare sidde og trille tommelfingre over det, men vil i hellere have at Bills stemme bliver smadret??! Og ja måske er de blevet mere "kolde"...men jeg synes mere at de er blevet som alle andre bands!..jeg elsker dem stadig, og tag lige en slapper med at hoppe fra!...

Simone sagde ...

Altså? .. Det er jo helt normalt at skrigeriget er så højt på nogle punkter, så man ikke kan høre Bill synge?

og hvad så hvis Bill og tom har været uvenner? .. altså de er jo for godsake brødre og når de er så meget sammen hele tiden kan man jo IKKE undgå at de bliver uvenner. Synes at det er flot af dem at de overhovedet holder koncerten så!

Synes ikke at man skal blive sure på TH over koncerten i Tyskland. For mange af de danske fans var der ikke selv og kan derfor ikke bedømme koncerten ud fra det her ene (og negative) referat.

af hvad jeg har set på youtube, så gør Bill da grin (på den gode måde) med georg med den der kærlighedserklæring.

tror at det er hende fanen der uheldigvis er kommet til at stå et forkert sted med de forkerte fans?

Anonym sagde ...

nu var jeg der ikke, så vil ikke sige "sikke en skod koncert". Det kan man ikke tillade sig. Dog vil jeg have lov til at sige, at jeg synes, der har ændret sig - nok mest Bill, der er bare ikke den samme "gnist" over ham, som der var før i tiden.
MEN MEN MEN! jeg synes stadig, at de er et godt band, og har en stærk kemi på scenen. Og til den nederste del af det, fanen skrev: Alle har vel nogle dårlige dage? - hvis det nu er rigtig.

Anonym sagde ...

Jeg kan stadig se den omtalte "gnist".. Den har altid været der, og er der stadig, den har bare ændret sig (og jeg mener ikke i en negativ retning, tvært imod)
Jeg kan virkelig slet ikke se nogen negativ forandring i TH!
- S

CelinexBill sagde ...

Ej helt ærligt. Stop nu med at klynke sådan !

Til selve emnet:
Jeg er enig i det med skrigeriet. Der bliver skreget heeeelt vildt meget. Men som Tom også har sagt i et interview, de har de højest skrigende fans. (Kan ikke huske hvad tallet var på en eller anden skala) Jeg har selv været til koncert med dem i Esen, og halvvejs under koncerten sagde mit øre "bang!" jeg ved ikke hvad der skete men det gjorde det altså.. Derefter måtte jeg ha' vat i ørene ;s Men det er altså noget der hører med til en Tokio Hotel koncert! Hvis man ikke kan klare det, så lad vær' med at komme !

Anonym sagde ...

det med at bill har mistet gnisten synes jeg ikke efter jeg så koncerten i dortmund der var han 100% sig selv som altid og han var glad og smiled hele tiden

Mayze sagde ...

Jeg var også til koncerten. Jeg stod LIGE foran scenen. og jeg vil være ganske enig med dig i forhold til skrigene!

Vergessende Kinder fuckede op ja! Og Bills mikro var flere gange ikke tændt.

Bill sang altså ikke altid rent :S
Og han havde heller ikke så meget energi som han plejede :/ Han kom ikke lige så godt ud til folk som i Hamburg (et år siden) Selvom jeg dengang stod oppe i siden og denne gang stod foran ham .. :/

Einlass (indlukning) var ikke ordenligt organiseret og vi stod og ventede en hel time længere (udskudt) og en time længere inde i hallen inden alle var inde!

Bill var liiidt for meget når han "lagde an" på både Tom og George :s Men Tom er også selv ved at spille med på det T.T

Lyden var ALT for høj nogle steder, og i forhold til Hamburg var det her lidt et chok for mig.

Folk slog hinanden her nede foran hvor jeg stod og var ubehøvlede, jeg fik revet noget hår af og tabte både min taske og bælte fordi vi stod så mast!

Men det hele VAR en total fed oplevelse! Der var også SÅ meget godt ved det :D

Stine sagde ...

Jeg er enig med jer andre.. Det der, kunne de fandeme har gjort bedre... Jeg savner sgu også det gamle Tokio Hotel, og de spiller Vergessene Kinder forkert? de er fandeme meget ligeglade når de gør det.. Og Tom ignorere bare Bill uden videre, det er fandeme ikke noget man skal gøre det er sgu deres sang!! jeg har også mistet en del for dem!! De ELSKER jo kun usa, og hader os andre!!! det er fandeme træls!! DE ER SÅ PISSE SELVGLADE!!! ligenu ville jeg ønske at de ikke var kendt!! De har hjulpet mig igennem virkelig svære tider, og nu... er de bare n flok selvglade tyske drenge!!! I WANT TOKIO HOTEL BACK :'(

Mayzw sagde ...

På et tidspunkt kastede folk SÅ meget op på scenen! især i In Die Nacht blev Toms guitar ramt to gange og han spillede lidt forkert! Det flyver med ting! og Bill ser helt ulykkelig ud!

(Jeg lægger det ind på youtube på min profil "Mayze")

Han tog ingen op nej, og han var ikke ude på knæ som han plejer i vergessende Kinder (sikkert af frygt for at blive ramt)

Ja sys det var træls de ikke bukkede., det virkede mere som en afskeds koncert end en "vi er tilbage" koncert., også nogle steder på den måde han sang .,

Anonym sagde ...

I er ikke rigtuge fans, hvorfår kan i ikke stodde dem ? Det er der fans er til !! Og det i siger passer ikke, det ver den bedste konsert ever, jeg var der ! I bare klynker og klynker, 'jeg vil ikke være fan længere' 'jeg vil ha' det gamle TH'???? Alså, come on, selfølig bliver de ikke det samme altid, de var børn, nu er de 'mænd' ! Tag jer sammen, og la' os arbejde med at få TH til DK :) Jeg har været fan i 2 år, og jeg er stadig totalt besat <3 :*

Anonym sagde ...

synes det i alle har skrevet er pænt forvirrende.
nogle siger at Tom ikke ignorrede Bill, imens andre siger han gjorde.
men, det ser ud til at denne her koncert har været lidt mislykket, MEN samtidig fin nok(jeg var ikke med til koncerten selv)
det med at de lige lavede nogle fejl, var jo slet ikke deres skyld. det er jo teknikerne, og undskyld mig, men også de fans der kaster ting op? det kan altså godt blive lidt for meget for dem - tror jeg.

Anonym sagde ...

her er vergessene kinder; http://www.youtube.com/watch?v=i53zV4P2lg0

ej, hvor er det bare synd i starten man! ved godt det lyder sådan lidt, men begyndte næsten at græde, og tør næsten ikke se det igen. fuck hvor får jeg bare medfølelse med dem.

Anonym sagde ...

ej, fordi de fucker op i starten er da fordi der er en eller anden der har sat sangen på, i omkvædet. altså at det ikke er Bill der synger forkert, eller er det bare mig?

Anonym sagde ...

Jeg får det total dårligt af at læse alt det her.. Er det virkelig en Tokio hotel fanside jeg er havnet på? Det lyder ærligtalt ikke sådan. Come on fans, det kan da være at TH har en lille dårlig periode, de skal være på HELE tiden,24/7.. kamera her og der, intet privatliv, jeg var sgu gået ned for længst man.! De har knoklet og knoklet og har endelig slået igennem i USA, det er det de vil nu, Om noget tid har de oplevet USA og så er det måske ikke så interessant mere, så vender de sikkert tilbage til Eurpoa. Giv dem lige en chance.

Anonym sagde ...

Enig 11.43.

Hvor er de fleste bare negative!!!

Hvordan beskriver i en fan? I mine øjne lyder det ikke som om at mange af jer herinde er RIGTIGE fans.
Tokio er glade og lykkelige, Burde vi så ikke også være det?

Jeg er i hvert fald glad når dem jeg elsker er glade. Kan det blive bedre end når dem man elsker har det godt? Ikke for mig.

Anonym sagde ...

til 10:43, jeg har MIN MENNING OM DET!! DU HAR DIN!!!!!

Anonym sagde ...

til dig der skriver vi ikke er rigtige fans:
Jo vi er rigtige fans! vi er bare træt af at blive behandlet som lort.. Vi vil virkelig gerne se vores band live, vi har været fans i to år forhelvede! er det ikke på tide!!!!??!!!? så undskyld for at vi gerne selv vil behandles som usa.. undskyld for at vi gerne vil se vores ynglings band live i Danmark!!! Det er sgu ikke godt fordi de tænker på usa, men de har sgu også forandret sig!!!

Anonym sagde ...

Her pååh det sidste har det jooh været lidt hektisk (Eller hvordan man nuuh staver det)for dem.
Måske er der bare lidt knuder, og de skal bare lige tilbage i kampen igen. De skal bare have lidt tid, også for vi ''Det Gamle Tokio Hotel'' Tilbage. :-)

Anonym sagde ...

Til dig oven over. Det kan jeg lide at hører..
Og til dig 15:29, der synes at du har så forfærdelig meget at undskylde for: du kan da ikke forvente at TH skal behandle lille bitte ubetydelige DK, (med ikke specielt mange th fans), på samme måde som de bahandler kæmpe USA på? (som har sygt mange fans)jeg forstår sgu udemærket de der folk bag tokio hotel som bestemmer hvor de skal optræde, de får jo meget mere ud af at optræde der.

Anonym sagde ...

..tilføjelse: og ja, de har forandret sig, men stadig ikke negativt!

Anonym sagde ...

til Miriam 15 juni 2008 01:27:

Du siger præcis de samme ord som jeg og min veninde plejer at diskutere.
De er kommet mere "Hollywood" over dem. U.S.A og Cananda og alt det der lort har virkelig fucket dem op...
De siger at de ikke har forandret sig noget som helst siden begyndelsen, og at de altid har været de samme drenge.
Yeah right... Bill er blevet en total snob, Tom er skideligeglad. Og Georg og Gustav, jah.. De er måske de samme drenge.

Så jeg savner fandeme også gamle Tokio Hotel!

Anonym sagde ...

Til anonym 08:58...

Nu skal du høre. Det har intet at gøre med, at man er en dårlig fan, fordi man mener TH ikke har "behandlet" sine europæiske fans ordentligt. Det er det, man kalder en skuffet fan. Vi reagerer sådan her, fordi vi ikke kunne blive bedre fans! Vi savner dem, og det gør ondt at se dem svinde længere og længere væk. De HAR ikke været sig selv her på det sidste - det tror jeg næsten alle kan skrive under på. De opholder sig meget i America og det bekymrer skam bare os "stor-fans". Jeg er ikke i tivl om, at en hver fan vil støtte sine idoler, men det kan også gå hen og blive for meget. Vi savner dem - det er DET det hele handler om. Derfor håber jeg også de snart hopper forbi Danmark og giver os den erstatningskoncert vi har til gode :)

- Christine F

Anonym sagde ...

Jeg er helt enig med jer der skriver, at TH har ændret sig osv. Men så forstår jeg bare IKKE hvordan det kan være, at der stortset var INGEN der gad skrive under på "klagebrevet" til dem. Det synes jeg er lidt komisk.. Der var folk netop for hellige til at sætte sin undrskrift. Jeg mener bare.. sådan et brev kunne faktisk hjælpe. Man behøver jo ikke direkte at fyrre af de er nogle idioter og jeg skal komme efter dig.. haha :D Det er bare at fortælle vi rent faktisk savner vores drenge. Men anyways.. det kan jo være vi bare skal give dem lidt tid. Håber på en koncert engang i år!

Anonym sagde ...

Bill er ikke blever snobbet!!!

Kan alle skrive under på at de har forandret sig? i så fald, det kan de jo have gjort i en positiv retning? forandring fryder..

Anonym sagde ...

til dig ovenover.. Ja, det kan du sådan set have ret i. Men synes du det er en positiv vending der er sket her på det sidste? Andet, end de har fået mere succes? Ellers så vil jeg sige det stik modsatte.

Turenz sagde ...

Tokio Hotel ændrer sig, fans ændrer sig. Sådan er det, og pludselig passer band og fan bare ikke sammen mere. Det sker... Også med TH... Kan ikke helt forklare hvad det er, men noget er ændret ved dem, og jeg kan ikke lide det.
Bare min mening, så lad være at svine mig til

Francisca sagde ...

Nu må det kraftedme være nok!
Jeg er enig med anonym 15:07. Hvis i selv skulle leve med kamera og presse i røven 24/7, så havde de fleste af jer sgu ligget på den lukkde nu.
Til jer, der taler om 'rigtige' og 'dårlige' fans: En fan er en fan, og jeg synes det er noget lort at lukke ud. Du er ikke en rigtig fan, hvis du synes Tokio Hotel glemmer Europa!
Det kan man sagtens være..
Men jeg synes I skal se på det sådan her: TH er så meget i USA for at vise cd'en live. Ikke fordi de bedre kan lide USA, eller at de hader os i Europa. Hvad er det også for noget lort at lukke ud? De hader os sgu da ikke, fordi de ikke er her hele tiden længere.
I takt med at TH bliver større og større er vi nødt til at dele dem med flere og flere, og hvis I ikke kan tage det, så må I springe fra eller blive siddende og græde i hjørnet som I gør nu.
JO, jeg har selv været pissesur over det i en periode, men jeg er ovre det nu, da jeg kan se hvor latterligt det er.
Drengene sidder jo ikke selv med et verdens kort og siger 'dur, dur ikke'! Det er deres management, der planlægger tourene efter, hvor de tror, der er flest penge i at holde en koncert.
'Se selv! De tænker kun på penge!'
.. Nej. Hvis du skulle holde en koncert, hvor ville du så helst holde den? I en halvfyldt hal eller i en hal, der er fyldt?
Jo flere solgte billetter, jo flere penge.
Ja, koncerterne i USA holdes i små clubs, hvor der ikke kan være så mange, men sådan startede de jo også i Tyskland.
Mht til Dortmund koncerten, så synes jeg det lyder som om, at den har været superfed efter hvad jeg har læst her i kommentarene.
Jeg synes det er synd, at det er en fan, der har haft en dårlig oplevelse med koncerten, hvis oplevelse kommer frem. Se selv, hvordan I alle sammen - næsten - flipper ud over det.. Det er sgu for meget. Hvis det istedet var en, der havde haft den fedeste aften længe, der fik lov at fortælle om det, havde denne her diskussion nok set en del anderledes ud!
- Min mening.

Anonym sagde ...

giver dig oven over helt ret i alt hvad du siger !!!! og jeg havde bla en pisse go dag i dortmund og jeg synes det var en pisse fed koncert, men man kan barfe ikke alle have samme mening, men jeg sys det er for meget at dem der ikke var der lige pludselig sys de holde lorte koncerter ... for det den bedste dag i mit liv - og det mener jeg 100 % kan ikke se noget dårligt i den koncert ?

Francisca sagde ...

Præcis!
Nu var jeg der ikke selv, så jeg vil ikke udtale mig om det, men mit indtryk er, at det var en god koncert :)
Efter at have set In Die Nacht videoen vil jeg sige, at jeg ikke kan se, hvad hun mener med, at Tom ignorerer Bill. Han vender da hovedet mod ham ind i mellem?
Jeg er i hvert fald glad for, at nogen i det mindste havde en god koncert (:

Anonym sagde ...

Jeg giver Francisca ret.
Jeg synes at det her er blevet til en latterlig diskussion, som er bygget op omkring EN eneste negativ fan som har været til en koncert som hun synes kunne have været bedre.. Altså helt ærlig, og så lukker i alt det ud? Jeg var der selv, og jeg kan skrive 1000 sider om denne koncert uden et eneste nagativt ord i! Jeg tror snart at jeg sætter mig ned og gør det, så kunne det være at jeg kunne få folk på andre tanker. Alle de positive tanker og minder der er om TH. Eller er det hele for sent at rede ud nu, når i allerede har læse lidt negativt om dem?

rirmaxtomkaulitz sagde ...

Tokio Hotel har muligvis forandret sig lidt. Men den indflydelse hun har fået af Koncerten, og alt det negativ **** hun skriver, mener jeg slet ikke. Jeg synes det har været den bedste koncert hidtil. Tom var ved at flække sammen under In die nacht, når Bill og ham kiggede på hinanden.. Jeg tror ikke Tom nåede at reagere på at glitteret kom ud, jeg tror virkelig ikke at drengene er sure, eller ligeglad for den sags skyld. Bill har næsten lige udtalt at efter USA, tager de skandinavien (staves).. Der stadig håb for lille DK. Drengene er de samme fantastiske drenge, vi alle elsker!
Og det med at Bill løb hurtigt væk fra scenen, jeg tror bare at han var så lykkelig, at han ikke kunne klare at koncerten skulle stoppe.. Han smillede igennem hele aften, har aldrig set så meget gang i den dejlig dreng!

-Det var MIN mening, og oplevelse ^^

Anonym sagde ...

Det er som om at vi tager det her meget mere seriøst fordi at det er skrevet af en fan (hvis man kan kalde hende det)
Det her kunne alle aviser da også skrive hvis de havde rapportere ude til koncerten. Ville vi tage det så seriøst? Jeg ville i hvert fald bare tænke, tja, der var EN ud af flere 1000 som var utilfreds. Det betyder da ikke at bandet var dårlige den aften, måske faldt det bare ikke lige i den ene persons smag, og så er det tilfældigvis hende vi hører fra. (lidt dårligt formuleret, men håber at i kan følge mig allievel)

Anonym sagde ...

Tom var måske bare så optaget af at spille at han glemte at gå ud i an deiner seite. Han har før glemt ting fordi han er konsentreret, (glemte at hoppe i der letze tag osv.)
i skal huske at tænke på at drnegene vil gøre ALT for at lave en god koncert til deres fans, hvis det ikke lykkedes, så er det ikke fordi de ikke prøvede..

Francisca sagde ...

Fantastisk :) Det er da rart, at der rent faktisk er nogen, der kan sige noget positivt omkring alt det her. Jeg ville godt selv have været der, men mine eksamener ville det anderledes xD

Folkens, tag jer sammen. Det er ikke verdens undergang, okay? Nu har vi ventet i to år på en koncert, og jeg kan sagtens vente længere endnu. Giv dem en chance, I snakker jo selv om, at nu går de helt sikkert ned med stress pga. det strenge program osv. men hvis alle fans i verden skal tilfredsstilles, så skulle de spille 3 koncerter pr. dag, og så ville de da først blive stressede.
Hvis I har brug for at se dem live i den nærmeste fremtid, så må I nok ofre pengene og tage til udlandet..

MirmaKaulitz sagde ...

Jeg er enig med Francisca .

Jeg var der så godt nok selv, og jeg oplevede intet negativt overhovedet. Det var lidt underligt, at Bill bare løb fra scenen, efter han havde smidt sit håndklæde, men måske skulle han virkelig skide? Hvem ved? Bill har altid sagt, at han elsker sine fans overalt. Han har også sagt, at de gerne vil nå at spille i skandinavien inden sommer, men det er mest sandsynligt, at det er efter, de har været i usa. DK er en del af skandinavien, så hvorfor skulle de ikke komme herop? Der er mega gode odds for, at de kommer herop i år.
Selvfølgelig er det det fedeste for drengene, at de er blevet kendte i USA, men det er stadigvæk deres manager, der bestemmer, hvor de skal spille. Lige nu er drengene et kæmpe hit i USA, og der har de virkelig mulighed for at tjene kassen, så selvfølgelig tager de den mulighed. Jeg synes, at folk burde slappe lidt af, for der er intet ændret ved vores drenge. De er stadig vidunderligt, og dortmund koncerten var en fed koncert. Der var mange danskere der mødtes, og når man kiggede rundt i hallen, så smilte alle!

Francisca sagde ...

^fuldstændig enig.
haha, tænkte også lidt derhen af med Bill, der løber ud.
Men så må vi alle sammen se frem til den koncert, DER KOMMER engang i fremtiden.

Anonym sagde ...

Ja, jeg var så overrasket da jeg kom hjem og læste alt det her. Det var min fjerde koncert med dem og på vejen hjem sad jeg og tænkte at det var den bedste kocert jeg har set. De drenge bliver bedre og bedre, de gjorde mig lykkelig igen igen..

Intet forandret nej.

tschuldigung sagde ...

UMG! Det lyder fedt!! Ville bare så meget ønske jeg havde været med!!

Anonym sagde ...

Alle sammen. Tag jer en slapper med at sige alle de negative ord. Tokio Hotel har selv valgt at de ville være kendte. Og når man er kendt, ved man hvad for et pres der ligger på ens skulder. Det er dem selv der vælger at spille de koncerter, det er ikke KUN deres pladeselskab.

- Jeg har en lille forståeæse for dem der er trætte af, at Tokio Hotel ikke har været i Danmark. Men vi må tage det som det kommer.

Anonym sagde ...

HVIS VI ALLE SIGER VI IK VIL VÆRE FAN MER BLIVER DER JO IKKE NOGEN FANS TILBAGE I dk.

Anonym sagde ...

Jeg er også pænt træt af al den her negativitet. De kommer jo når de kommer! Det kan godt være drengene har været anderledes, men alle folk ændrer sig jo! Prøv at overvej hvor meget i selv har ændret jer i løbet af 3-4 år ;). Pænt meget, ikke?
Tingen er: de kunne ikke engang få alle billetterne til Dortmund (den eneste tyske koncert!) udsolgt, så selvfølgelig prioriterer de ikke Tyskland ligeså højt som de lande de kan få udsolgt i..
Drengene skal nok komme til Danmark, men vent nu, og slap af. Hvis en koncert virkelig er så vigtig, så tag til udlandet? Drengene kommer hvor der er penge. Og ja, det er der i Danmark, men face it, USA er et kæmpestort land. Hvis de kunne få ligeså mange dedikerede fans som de har i Europa, tjener de jo bigtime på det. Det er kun et land, og i Europa er der en del.
Jeg siger ikke i skal være enige med mig, men overvej lige hele situationen inden i farer op og pisser fuldstændig af (x Vi andre fans kan jo ikke gøre noget, og det er os i brokker jer til.

Anonym sagde ...

Jeg tror på at Bill elsker sine fans ligeså meget som han siger han gør x)

Anonym sagde ...

Måske havde de bare en 'off day'?

Anonym sagde ...

koncerten var perfekt!
tro mig. var der. :') <3