fredag, juni 06, 2008

Hitzonly: Tokio Hotel tilbage til USA til August

Tokio Hotel stormede Billboard album hitlisten med SCREAM, bandets første U.S.-udgivelse i fuld længde til dato. Da de landede på #5 og #6, på Alternative Albums- og Rock Albums-listerne utrolig hurtigt, og kom på Top 40 listen indenfor Billboards Top 200, er det sikkert at sige, at Tokio Hotel er mere end ankommet.

Deres næste trin til at dominere U.S., vil Bill, Tom, Georg og Gustav finde sig selv i millioner af dagligstuer, som deres sang, ''Monsoon'', gjorde da det blev muligt at downloade.

Hvis alt går som planlagt, vil de være tilbage i staterne til August, og rocke liveshows med gamle som nye fans.


Kilde: Hitzonly.com

63 kommentarer:

Anonym sagde ...

NO!!! Bliver i tvivl om, om der overhovedet kommer en koncertdato i DK ):

Anonym sagde ...

Ja, må indrømme det her er en del skuffende.
grunden til nogle lande IKKE fik erstatningskoncert, var det ikke fordi Bills stemme ikke kunne holde til det? - Det ser da ikke sådan ud når det gælder Amerika?

Skuffende, de er ikke specielt gode til at dele sol og vind lige.

Anonym sagde ...

det er for DÅRLIGT!!!

Anonym sagde ...

det deres egen skyld, hvis europæiske fans bliver sure.

Anonym sagde ...

nu må DK sku snart gøre noget? helt ærligt!

Anonym sagde ...

JEG HADER JER TOKIO HOTEL :'(

cille

Anonym sagde ...

Mon ikk de burde give erstatnings koncerter i Europa, før de tager til USA igen..?
Fansne i Europa bliver jo pænt sure..

Bare min mening..

Caroline sagde ...

Jeg bliver mere og mere irreteret på drengene.
Selvf. er det dejligt for dem at de er kendt derover, men nu glemmer de helt dem der kendte til dem inden de kom til U.S.A ?
Jeg er faktisk begyndt ikke at høre dem så meget mere.
Jeg ved ikke hvorfor?
Måske fordi jeg er skuffet over dem /:
De har ikke været i Danmark endnu og har lovet det i næsten 2 år!
For fanden drenge!
U.S.A kan da ikke være så meget bedre end os?óO

tom s girl sagde ...

Nu må de ta sig sammen.... hvornår er det danmark s tyr til at se tokio hotel live!
jeg dør snart!! det er næsten altid u.s.a !

Anonym sagde ...

nu må det stoppe! nu er jeg ikk i tvivl! vi skal lave et KLAGE BREV! om jeg så skal miste alt! de skal vide de ikk behandler deres fans ordenligt!

Anonym sagde ...

Jeg er fulstændig enig med dig 'Caroline'
- jeg hører dem heller ikke så meget mere.
bare de ville komme til Dk.
de mister jo flere og flere europæiske fans på det der USA halløj!

Anonym sagde ...

Jeg er enig! Hvad har de gang i? De aflyser en masse datoer, siger at de ikke kan spille så meget pga.
Bills stemme og vupti, lige pludselig spiller de i USA. De er fandme en dårlig måde at behandle deres fans der har fulgt dem i medgang og modgang på! Arrgh, hvor gør det mig irriteret. Det er skuffende. Hvor er der blevet af de 4 søde drenge fra Magdeburg, der ikke var verdensberømte, og ikke røvrendte deres fans? Dem savner jeg.
Jeg ved det lyder som et meget surt indlæg, og at de ikke kan være overalt på en gang. Men hvad kommer der til at ske med de europæiske fans?

br_in_a sagde ...

Okaaaaay... hvorfor USA???? Læg mærke til at de har givet erstatnings koncerter i alle de lande som de HAR været i. Norge, danmark, sverige og finland er de eneste som ikke har fået. Og så tager de til USA igen. Jeg er også begyndt at høre mindre af deres musik, og jeg gider ikke en gang stemme på dem i boogie mere. Jeg er faktisk holdt op med at se boogie. Hvis i vil, så er min underskrift indsamling om at få dem til DK stadig åbent og da jeg kun har 41 navne, vil den være åben et stykke tid. Jeg ved at der er flere fans. Skriv en mail til mig med jeres fulde navn, så sender jeg to mails og to breve til Tokio Hotel og spørger PÆNT om de ikke nok vil give deres erstatnings koncerter først, inden de plandlægger andet. brina_bj@hotmail.com

Anonym sagde ...

Jeg bliver også i tvivl om vi nogensinde får en koncert med dem. Jeg er sur og irriteret, men mest af alt skuffet.

Anonym sagde ...

Tror TH har været i Sverige faktisk?

Caroline sagde ...

Anonym17:11:
Det har de også x3

Anonym sagde ...

Bliver sq fucking depri!! Fuck jer! det er ligesom ulykkelig kærlighed. Og specielt dig Tom! Hvorfor elsker jeg dig så meget?? <3 ville sq ønske de kom til DK! <3 :*

Anonym sagde ...

ja, jeg vil vildt gerne lave klage breve!

Amanda sagde ...

Har de ikk kun været i Sverige til noget autograf halløj??
Jeg tror ikk at de har givet koncert der, vel??

Anne:b sagde ...

MY FUCKIN GOD.
GIVER JER ALLE SÅ MEGET RET ALLE!!
JEG GIDER SNART IKKE DET HER MERE.
DE GLEMMER FULDSTÆNDIG EU OG IKKE MINDST LILLE DANMARK.
DET IKKE FEAR OVERHOVED..
TOKIO HOTEL HVAD FANDEN GÅR DER ER JER FAT NU I HAR FÅET GENNEMBRUD DEROVRE
OVERVEJ TYSKLAND DE SER JER ALDRIG MERE. JEG HØRE IKKE ENGANG JERES MUSIK SÅ MEGET MERE. DET TRÆLS DET HER VIRKEOLIG UNDSKYLD MIN LANGE BESKED

- ANNE

Anonym sagde ...

de har over hovedet ikke givet koncert i norge eller sverige eller dk eller noget!

Anonym sagde ...

iiih man!
det er altså virkelig skuffende.
vi savner jer drenge!
helt ærligt, kan de ikke bare lette røven og komme til DK.
SÅ langt væk er det sgu heller ikke.

Anonym sagde ...

ja netop! ;O

Sophie sagde ...

Helvette heller! kan de ikke kommer til Norden snart!! Blir lei av å vente, når de lover at de skal komme! Ok, jeg skjønner at de vil til usa, det er et hvert bands store drøm, men europa er like viktig! og spessielt siden de har lovet å komme etter at de måtte avlyse 1000 hotels touren! *aaarg!!* blir så skuffet!

Anonym sagde ...

Ej, det er fanme for dårligt! De burde da tage bare lidt hensyn til de første fans de rent faktisk fik osm hjalp dem med at blive kendte istedet for bare at rende til USA hele tiden!
Det er jo skønt at deres karriere udvikler sig sådan men det betyder ikke at de bare kan rende os! De kunne idet meste afstatte de aflyste koncerter inden de tager til USA IGEN!

Anonym sagde ...

jeg boykotter dem snart, vores tålmodighed troede vi ville hjælpe.. men nej nej, de tror bare det er ok at de tager til usa hele tiden? jeg er så ked af det. er ked af det folkens, men tror ikke de kommer til danmark nogensinde, er selv grædefærdig over at indrømme det.
love christina.

sagde ...

Jeg tror egentlig ikke, at drengene selv ved, hvor skuffet de europæiske fans i virkeligheden er.
Eller jo, måske gør de, men så er de nok ikke klar over hvor mange fans de mister.
Men omvendt, har drengene jo brugt alt deres tid, på europæiske fans de sidste tre år, så de amerikanske fans fortjener også at få lidt opmærksomhed fra dem. Tænk på de rigtige fans i USA, der har ventet i 3 år, for at få dem til at giver koncerter. Misforstå mig nu ikke, jeg holder overhovedet ikke med de amerikanske fans. Jeg syntes også at det er for dårligt, at de hele tiden tager hen til USA, i stedet for at lave erstatnings koncerter i Skandinavien!
Egentlig tror jeg bare at det er blevet populært at høre Tokio Hotel i øjeblikket i USA og man gør det kun for at være med på moden. Det er da også fedt for drengene at de har fået så meget succes i USA.
Jeg er vildt stolt over dem, men jeg syntes bare at de glemmer os.

Miriam sagde ...

aaaargh, jeg ved kke snart hvad man skal sige til det her lort? :S
syntes fandeme ogs at det er skide nederen og ondt, at de glemmer os på den måde, og især Danmark som ALDRIG har set drengene i virkeligheden eller hørt dem live!! det er for dårligt, og jeg syntes at de burde vide det nu! man skule skrive til Universal, eller hvor man nu skriver ind. - og hvis man kan det? jaer, også sige at nu har vi fået nok, og sende verdens længste klagebreve. også skal ALLE de danske fans sku ogs tage sig sammen, og skrive under!! og hvis man var smart nok, så ville man slå det sammen med Norge & Sverige, og få alle til at skrive under, og lade TH vide at det her bare ikke er okay længere! man kan jo bare arbejde sammen med en norsk og svensk fanhjemmeside om TH, også indsamle underskriftter derfra, så vi får så mange som muligt, så de ved at det er alvor nu, og vi ikke finder ogs i at de glemmer ogs på den måde?!
- sorry mit foredrag, men det er altså nok nu, syntes jeg!

MirmaKaulitz sagde ...

TAG JER DOG FORHELVED SAMMEN!
Drengene kan ikke selv bestemme, om de vil til DK eller ej. Det er deres manager, og han siger at de skal tage meget til usa nu, for at de kan tjene mange penge! Vi må bare vente. Fordi de ikke spiller i DK, så bliver de jo ikke klamme, og så bliver deres musik ikke noget lort? Hvis man er sådan en stor fan, og helt vildt godt vil se dem, så tag dog forhelved til en koncert i et andet land.
Drengene skal nok komme på et tidspunkt, og vi er heller ikke det eneste land, der ikke har fået sin koncert! Der er mange, der gør alt, for at drengene skal komme herop. Og vi ved, at Bill har set det danske flag forskellige steder i DE.
Tag det roligt, de skal nok komme herop!

Anonym sagde ...

Det er virkelig skuffende, at de tager der over for TREDJE gang på et år.. Men det er ikke drengenes skyld, for det er ikke dem der bestemmer det, det er deres management... Og de går højest sandsynlig efter de store penge, som de sikkert får i USA..

Men de kommer forhåbentlig til DK på et eller andet tidspunkt snart..

Anonym sagde ...

for helved drenge.. så kom dog igang med nogle koncerter i europa... vi savner jer sq herovre.. og hva med de koncerter der skulle have været i DK?? de er bare ligemeget?? det mister de mange fans ved.. skriver sq snart endnu et klagebrev til dem.. det sidste virkede vist ikk helt.. desværre.. savner dem sq.. kom dog tilbage til Tyskland.. og spil nogen koncerter.. det er ikk USA det hele skal handle om.. de er da fint nok de er blevet kendte derver men synes godt nok de skal slappe lidt af med USA.. hmm

Anonym sagde ...

Vi skal lade være med at stemme på dem alle mulige steder, for det er sådan de bliver store! I ved godt hvad der sker med dem hvis de bliver for store, så rejser de til USA og giver koncerter, måske spiller de sange med andre bands :S Ved godt jeg er led nu, men deres næste album er der igen der skal købe, så kan de lære det! Ej er virkelig så sur på dem, de er blevet alt for store, og jeg var også fan af dem fordi de ikke var så store og ikke alle kendte dem! Men usa har ødelagt det hele! Og havde regnet med at man kunne møde dem, snakke med dem måske. Men det virker det ikke til mere også pga deres sikkerhedsmænd! Jeg kan ikke nå dem mere, og jeg er så ked af det! Det jo drømmefyrene og nu forsvinder de :( <3

Anonym sagde ...

HALLO TAG JER SAMMEN hvis man er en ordentlig fan skriver man sq ikke et klagebrev det er sq ondt OG det tager nok lidt tid at få booget en hal og alt det der de bruger til koncertenrne OG desuden tjener de penge der ovre så der har de ret til at være hvis de vil det er fandme også et fedt sted at være kendt selvom jeg ville ønske de kom hertil så er jeg da ikke sure på dem elsker dem overalt på jorden og de har brugt langtid på at være her nu vil de et andet sted hen så hvis I VIRKELIGE er rigtige fans så støt dem og være stolte af de drenge de har gjort alt for os nu er det nogle andres tur p.s. de glemmer ikke deres fans det er nærmest det vigtigste i deres liv så være glade over dem i stedet for at sende et klagebrev RELAX OKAY!!!!!!!!!! elsk dem og bare rolig de kommer hertil på et tidspunkt.

Anonym sagde ...

styr jer fans man i er lede over for de drenge okay

Anonym sagde ...

De kommer muligvis til Finland d. 20. september (tror jeg, det var), man kan i hvert fald næsten købe billetter der til. Hvis de tager til Helsinki dér, kommer de nok også til Danmark ved samme lejlighed!

Og lad nu være, hvis de tager til Amerika, kan vi jo alligevel ikke gøre noget!

tom s girl sagde ...

du anonym 11:00 slap dog lige af!

vi andren fans ville bare have th til Dk ikke også!
og vi er ikke onde mod dem... vi skriver det nok bare så du skulle prøve at tag dig sammen! ;-) okey!

Anonym sagde ...

Giver dig ret over mig!!!

Anonym sagde ...

hallo anonym fan der ikke giver os andre ret.
HAHA evt tilgrin ..??

Anonym sagde ...

Splittet o.O
Jeg HADER deres maneger.. Altså, han kan da se, at koncerterne, edr skulle have været i Danmark, blev udsolgt, eller så godt som. Så kan man da regne ud, at det ville være en idé at give koncert her?! Ihh

Men er selvfølgelig stolt over at drengene har så meget succes i USA, men vil så gerne have, at de snart kommer til Danmark. Jeg savner sgu lidt, at de engang ikke var så kendte. Den gang var der ikke så meget rift om dem.

Synes ogs', at de er blevet mere "stjerne-snobbet" - de smiler ikke så meget mere, når de giver autografer.. Så et gammelt interview med dem, hvor de grinte hele tiden, savner dengang .

Anonym sagde ...

dem der siger at vi bare skal være stolte og ikke sende klage breve? øhh, siden HVORNÅR HAR DET HJULPET AT SIDDE MED HÆNDERNE I SKØDET, SIDEN HVORNÅR? Siden aldrig!!! vi skal sende et klage breve and do something about it. det der med bare at håbe, har aldrig hjulpet en SKID! så jer der siger SLAP DOG af, ellers er du ikk rigtig fan! ØHH, EN ÆGTE FAN VIL SGU DA HA' DEM TIL DK!???!!! fordi min mor skælder mig ud, er hun så ligepludselig heller ikke min mor og ikke elsker mig mere? tror jeg ikke nej. sådan hænger det ikke sammen jer små patteunger, der fyrer sådan noget lort af. ÆGTE FANS giver den gas med klage breve og siger til TH når de fucker det hele op eller glemmer os, for jo, det har de gjort. det er jo så tydeligt nu, at der ingen mod argumenter kan være længere :s prøv lige at brug den øverste etage.. - christina.

kita sagde ...

alle er bare anonym
haha grimt at man ik tør skrive sit navnxD

Anonym sagde ...

Du ved jo ikke om man tør eller ej, har du snakket med dem?!
Hvor skal man ogs' absolut skrive sit navn? Hvad fordele og ulemper giver det? spørger bare.. Man kan jo ikke opsøge personen bare af et navn, som man ikke engang ved er rigtigt.

Anonym sagde ...

Men altså, jeg har selv brokket mig voer alt det her med at de bare tager til Usa. og sårer de danske fans. men så efter overvejer man det også lige, hvis de ikke kommer til os, så kommer jeg til dem! så jeg tog til Oberhausen og skal se dem igen på fredag i Dortmund, snak med jeres forældre seriøst om det! (; og, jeg er så glad på satans lækre Bills vegne! at han har opnået så meget (: <3 .
- Christine ( kun Bils ) <3 .

Anonym sagde ...

** over .

** ( kun Bills ) <3.

- Christine

kita sagde ...

anonym
23:23
det bare grimt
og det synds jeg så
er da fucking lige glad med din mening xD

Anonym sagde ...

hvorfor flytter de ikke bare til U.S.A?

Anonym sagde ...

godt spørgsmål anonym 13.18

Anonym sagde ...

kita hallo hvis man er anonym er man fuckin anonym`?
i don't give a shit for your damn name.
virkelig lad dog folk være. ANONYM:D23:23
GENIAl du er :)
så kitte kita hvad fanden du hedder back off.
DET HER HANDLER OMM TH OG FANS IKKE OM FUCKIN NAVNE DUMM ASS

Mirma Kaulitz sagde ...

Hvis I vil droppe dem, kun pga nogle koncerter, SÅ GØR DET! Så ved man da, at I ikke er rigtige fans, og at I er fucking egocentrerede! Jeg vil støtte drengene, ligemeget hvor de er, og hvis I var rigtige fans, så gjorde I det også. Synes, at I er rimelig latterlige, fordi i vil droppe dem. Bare en smule til grin.
Men selvfølgelig er det jeres eget valg, om I bare sådan vil droppe dem. Synes dog bare, at I skal støtte dem, og hvis de ser, at vi støtter dem, så kommer de også herop.! Think about it.

Anonym sagde ...

du har ret miriam.
men kan du ikke se det.
de kommer aldrig til danmark som de siger de ville siden 2006.
det jo ikke så fedt vel. !derfor er vi syre.

Anonym sagde ...

sure*

Anonym sagde ...

Miriam - selvom vi er sure, kan vi jo godt stadig støtte dem? .

Bill,s girl sagde ...

ikke igen, de mangler jo en bu i U.S.A men de glemmer Denmark og vi vil slf godt støtte dem men vi savner dem i Dk..

kiat sagde ...

anonym 14:44


du skal bare luk røven
so jeg synds det mærkeligt min mening og hvis du ik kan lide den så fuck dog af

Lou sagde ...

det kan godt være det din mening "kiat" men det her handler faktist om TH og usa og ikk om de f*cking navne, det gør sguda lige meget?!

Anonym sagde ...

EJJJJJJ! nu tager i jer sammen FANS i er kraftedme latterlige, i er man er lidt duum hvis man er så sure på dem. det er en koncert tag det roligt de kommer hertil for de glemmer os altså ikke fat det ind i jeres hoveder og nej i skal ikke sende klagebreve til dem og do something about it som i siger latterligt.

Anonym sagde ...

i er lede i fans imod tokio hotel fat det

Anonym sagde ...

anonym 19:33

men behøver jo ik røv slikke tokio hotel og tilbede dem ligsom jer ''engle fans''

uhuh i må ik sig sån noget om th
øhh jo vi må alle har ders mening
hvornår fatter i det Alle
har ders mening så luk røven hvis i ik kan tag vi siger hvors mening

twin sagde ...

1. anonym 19.32: Har du hørt om punktum og komma? Gud hvor irriterende, man kan jo ikke læse det.
2. Fååååck' hvor er i nederen at høre på, altså jer der siger vi ikke er rigtige fans. Måske skulle den vendes en gang? Rigtige fans prøver da at gøre noget ved det, alt andet er da åndssvagt. Med jeres holdning viser I jo, at I er ligeglade med om TH kommer eller ej, så længe de har det sjovt! Stik den skråt op.

I er naive. I tror de kommer hvis vi bare er tålmodige... not. Der skulle en underskriftindsamling til første gang, og tro mig, det skal der også denne gang. Eller et eller andet andet.

Anonym sagde ...

Twin luk dog lige!

Annemette sagde ...

Synes baatvi sulle skrive det der med at Danmark har mange smukke piger, til dem ;D

sagde ...

SLAP LIGE AF ALLE ?!

Det er jo ikke fedt der bliver splid mellem fansene ?
Jo, jeg forstå godt det er trælst at drengene de tager over til USA når du virkelig gerne vil have den her til. Men sådan er livet, vi må bare lærer at være tålmodlige og vente til det bliver os! De kommer nok næste år og hvis ikke.. så kommer de året efter! De kommer bare vær tålmodlig! Det er ret latterlig at sige i vil droppe Tokio Hotel bare fordi de ikke har været DK?! Så tag til Tyskland eller andre steder hvor de spiller ? Og hvis I ikke må, jamen så må I bare vente på drengene de kommer?.. De har jo fattet de har fans i DK men det er jo ikke TH der bestemmer hvor de skal hen.. So take it easy xD

Anonym sagde ...

VI VILLE HAVE TH TIL DANMARK SÅ HURTIGT SÅ MUGLIGT THATS THE FUCKING POINT.
RIGTIGE FANS VILLE HAVE DEM TIL DERES LAND !
OG JER DER SIGER EJ LUK RØVEN SO OSV ! DET VORES MENINGER VI JO FAN AF DET SAMME BAND FOR FANDEN.