torsdag, juni 26, 2008

Tokio Hotel til Amerika d. 7. august!Tokio Hotel er tilbage til Amerika i New Jersey d. 7. august!
Se HER

59 kommentarer:

sagde ...

Allerede??

Anonym sagde ...

Kommer de ikk' snart til Danmark xD

Anonym sagde ...

Allerede der??
- mmmmh ..

Anonym sagde ...

omg, jeg bliver snart sindssyg!
de kan jo ligeså godt bo derhenne man?

Anonym sagde ...

fuck af amerika .

Anonym sagde ...

Lige mine ord alle sammen.
Helt ærlig.
Hvad med Danmark ?
Det for tavligt drenge.

-Kroelleh-

Anonym sagde ...

Neeej nu var jeg lige blevet i godt humør af at se episode 32 og så kommer det her. Er superglad for at de har fået succes, men de glemmer os som er langt mere trofaste og loyale. snøft :'(

br_in_a sagde ...

Hold kæft man, jeg bliver snart sur. Det der gør mig bare lidt glad, er at de forhåbentlige er glade. men se det i øjnene. Vi vidste det jo på en måde. Ingen kan tage så meget succes, uden at nogle bliver efterladt. Og det er ikke en gang i Asien, så de turnere ikke en gang på verdensplan. De må i grunden selv om det, men i takt med at de for nye fans, mister de gamle. Og nogle af dem har de ikke en gang spillet for endnu. Man burde skrive til Boogie, for at få dem ud og snakke med dem

Anonym sagde ...

Lige mine ord Br_i_na
Sååh skal der skrives lidt.
Jeeg har tænkt miig sætte miig ned og skrive til alverdens danske ting og sager. Jeeg synes vi har ret til at rykke lidt nuuh.
De lovede en erstaningskoncert(Eller hvordan man nuuh staver det) Og de sagde for ikk sååh lang tid siden, at de snart ville komme til Skandinavien, men det ser ikke lige sådan ud.

-Kroelleh-

Anne:b sagde ...

total enig med dig brina.
virkelig.
men nu de der brothers kender dem ikke så godt blevet helt vildt kendte.
gavide om de så overgår tokio og så tokio indser de må tilbage til de gamle fans og så vupti.
eller så må man drømme det.
:)

Lou sagde ...

tag det med ro alle sammen.. selvfølgelig er det ikk fair de næsten kun er der... men de skal da have lov at nyde deres succes... jeg vil blive ved med at være fan om de så spiller i dk eller ej...

Anonym sagde ...

Jeg er 100% sikker på, de nok skal komme! Slap nu af!
I kan heller ikke blame Tokio Hotel for det hele.

Har I måske tænkt over, om der er nogle steder, de kan spille i Danmark forløbig? Et sted som ikke er for lille, men heller ikke for stort!
Det hele skal jo passe sammen, og det gør det åbenbart ikke lige nu.

Jeg tror, de er ved at planlægge en slags Skandinavisk tour eller en tour i de lande, koncerterne blev aflyst.

- Beck

Zezzen sagde ...

Nu er jeg virkelig træt af, at folk lyder som om de ejer Tokio Hotel! Jeg synes det er 100% fint det de har gang i lige nu... og en meget klog person fra tokiohotelfanclub.dk under navnet Sacha skrev dette:

Hmm .. for at forstå det jeg vil skrive nu , skal man lige have en lille indsigt i min tankegang, så der kommer lige en meget kort forklaring her :) ..
.. Drengene er små drenge (på 7-8 år ) .. De forskellige lande er forskellige stykker legetøj .. (nu siger vi lige at USA er et stort hangarskib , og Europa er et sørøverskib, Danmark er masten , haha , men det har ingen betydning .. )
Okeej , Sørøverskibet kom før hangarskibet , drengene står i en legetøjsbutik , og skal have det nyeste af det nyeste ! .. SØRØVERSKIBET ! . . De køber sørøverskibet .. Drengene bruger nu AL deres tid på sørøverskibet , og er ikke til at hive væk fra det .. Sørøverskibet elsker at bliver leget med ..

men efter et stykke tid , begynder sørøverskibet at kede drengene lidt , og de vil gerne have det endnu nyere at det nyeste ! ..
Deres hensigt var ikke at droppe sørøverskibet , men bare prøve noget nyt , i stedet for det samme igen og igen ..
De går ned i legetøjsbutikken og finder det nyeste , HANGARSKIBET ! .. De kommer hjem med det , og kan ikke rives væk fra det ! ..
Som tiden går bliver sørøverskibet skubbet længere og længere væk .. Og til sidst skubbet helt ind under sengen ..
Drengene 'glemmer' sørøverskibet . Og har det rigtig rigtig sjovt med hangarskibet .. De nyder det rigtig meget ..
Men når der er gået noget tid ,.. Begynder de at savne sørøverskibet lidt .. Og begynder at lede efter det .. Og til sidst finder de det frem igen , og kan igen ikke rives væk fra det ..

Sådan vil det foregå med alt drengenes nye legetøj .. Om det så er en ubåd, en UFO eller en Buzz lightyear .. Så vil drengene altid vende tilbage til sørøverskibet , for sørøverskibet var deres første legetøj , og det sidder dybt i hjertet på dem .. Og drengene ved , at sørøverskibet altid vil være der for dem , klar til at blive leget med , fordi sørøverskibet elsker drengene så højt , og kun vil drengene det bedste ! , og har været med drengene hele vejen igennem ..

Drengene vil ALDRIG glemme sørøverskibet, da sørøverskibet er det grundlæggende i deres 'legetøjskarriere' ! ..

Jeg håber I har taget jer tid til at læse og forstå det!

Anonym sagde ...

Fantastisk zezzen! Er SÅ enig!

- Beck

tom s girl sagde ...

Plz..... kom til Danmark!....


vil se th + tom!!!

Emil sagde ...

Helt fint med mig...
Men må også gerne snart komme til DK.

Anonym sagde ...

nu vil jeg ikke lyde som om jeg 'ejer' TH, for det gør vi ikke xP
men ja, nu igen allerede til Usa, det er uretfærdigt! de har ikke været fans længe der, også bliver det lige netop dem der får lov til at få koncerter hele tiden, det er altid usa. altid.. Usa er det land hvor man er kendt i ikke ret lang tid, man bliver glemt og kommer frem et år efter man er glemt! det er ikke loyalt. Nej, tyske fans har været der gennem tre år.. loyale fans... resten af europa er også loyale fans.. de vil hurtig opdage at succen der vil glemmes ligeså hurtigt som den kom.. Så kan det godt være den kommer tilbage, men så har drengene sikkert lært noget og vil være mere forsigtet med hvad de gør, og også spille mere i europa.. Jeg forstår da fuldt ud de gerne vil spille i usa, jeg synes bare de skal være forsigtige for berømmelsen der (eller andre steder) vare ikke evigt.. men det er tit usa at musikken hurtig skifter, de kan være in i dag og yt i morgen, hvem ved? Skæbnen har meget at byde på!

Anonym sagde ...

så slapper i lige af TOKIO HOTEL vil komme til skandinavien for de har sagt at de vil det så gør de det og jaa alle tingene skal passe sammen nu tager i det med ro og jeg vil være fan om de så kommer eller ikke<33333<33333

Anonym sagde ...

så tag jer dog lige sammen fans i er tarvelige overfor Tokio hotel

Anonym sagde ...

jeg er virkelig glad på deres vegne med al den succes i USA, men nu har de altså vist sig, der alle ved de er til, nu skal de ikke være bange for at blive glemt.
så det jeg vil sige er at nu kan de godt tag at give os en koncert FORHELVED MANN.VI HAR VENTET, VI HAR GLÆDET OS OG VI HAR SGU KÆMPET FOR DE!!!!!!!!!!!man kan ikke lade vær med at føle sig lidt glemt eller tænke at usa succesen er steget dem lidt til hovedt eller kommer til det.
!!!!!!
men vi er ægte fans i danmark så vi blir ved med at være der for dem og vi blir ved med at KÆMPE for at de KOMMER TIL DANMARK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!men jeg TROR PÅ AT DE KOMMER!!! OG JEG KAN GODT FORSTÅ DE ER GLADE OVER USA.

Anonym sagde ...

jeg vil også være fan lige meget HVAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lou sagde ...

Zezzen: det er virkelig godt formuleret :D og det helt rigtigt... de skal nok komme bare gi det tid...

Anonym sagde ...

zezzen: det er fandeme genialt skrevet.
JA! Selvfølgelig er man irriteret over at de ikke lige er i DK, men vi kan altså ikke få vores vilje ALL THE TIME. vi er faktisk ikke det eneste land der ikke har fået en koncert - endnu.
slap nu af alle sammen, og vis lidt respekt.
desuden tror jeg drengene gerne vil besøge de lande de ikke har besøgt, men menneskerne BAG Tokio Hotel er MEGET ivrige efter at skovle så mange penge ind så muligt, så derfor går de til det sted, hvor man kan få størst succes, men altså også flere penge i pungen.

SÅ, TAKE IT EASY PEOPLE, OG HAV' NOGET TÅLMODIGHED.

Anonym sagde ...

jeg har fødselsdag d. 8 august xD såå kan th altså godt liige ta og komme til dk d. 8 xD

Anonym sagde ...

oki lige en lille undersøgelse..!
ALLE bedes svare på den!
I skal skrive hvor længe i har været fans og hvad i syntes om Tokio Hotel nu og deres succes i USA.

"Jeg har været fan i 2 år til august år.

Min mening om Tokio Hotel og deres succes i USA:
Jeg er irriterede over at de bare glemmer os. Bereømmelsen ER steget dem til hovedet. Ja de siger de kommer herover (EU) men hvem siger at lille Danmark er inde i billedet?"

(forhold jer i korthed, ellers vil denne undersøgelse tage livet af mig ;) ..)

Cille

Anonym sagde ...

zezzen 10.31 - Hold kæft hvor er det godt skrevet af sacha, præcis hvad jeg mener! og så er det jo rigtigt (: !

Zezzen sagde ...

Cille -

Jeg har været fan i 1½ år, men det synes jeg nu ikke kommer sagen ved.

Min mening om Tokio Hotel og deres succes i USA:
Jeg synes det er rigtig fedt, at de opnår en næsten umulig succes. Jeg synes det er fint at berømmelsen måske stiger dem lidt til hovedet, det er svært ikke, men jeg bliver i troen på, at de ikke ændrer sig.
Jeg synes USA har nogle dejlige fans som her i DK, jeg har snakket med masser, og de er virkelig også glade for at snakke med Europæiske fans. Jeg synes ikke man skal dømme en fan fordi hun/han er fra et vist land, men lade berømmelsen flyde vidt omkring og acceptere amerikanske fans som danske fans!

Anonym sagde ...

uh du er hellig nu .. ?

Anonym sagde ...

enig med dig Zezzen!!!

Zezzen sagde ...

anonym 20:08 - Hvem er hellig? Jeg ser ingen hellige i dette, kun folk der udtrykker sin mening. Hviss ikke du kan snakke pænt eller deltage ordentligt i diskutionen, er der ingen grund til at du skriver hér!

Anonym sagde ...

anonym 20.08 - hvorfor ikke bare acceptere folks mening(er)?

hej sagde ...

WUHU! .. ingen koncerter i sommerferien! .. så kan jeg tage det roligt d:

Anonym sagde ...

zezzen: slap da lige af mand! Omg, hun skrev bare: uh, er du helig nu? og så skrev du: Hvem er hellig? Jeg ser ingen hellige i dette, kun folk der udtrykker sin mening. Hviss ikke du kan snakke pænt eller deltage ordentligt i diskutionen, er der ingen grund til at du skriver hér!...... Slap lige lidt af ikke? Kunne jo være at hendes mening var at du ikke skulle spille så hellig og dig som skrev at hun bare sagde sin mening.. måske gjorde hun det også bare? zezzen, du spiller utrolig hellig og for at være ærlig - du er så pisse nedern og irriterende og høre på. kan du ikk bare shhh... ok, tak :)

Anonym sagde ...

anonym 27. juni 2008 22.22: hvis du syntes hun er 'så pisse nedern og irriterende og høre på' hvorfor læser du så hvad hun skriver? kunne du ikke bare overse det ene indlæg og gå videre til det næste?
jeg kan bestemt ikke se at zezzen spiller hellig?

Anonym sagde ...

anonym 22:22
ENDELIG EN DER KAN SIGE SIN MENING.
giver dig ret Shh HAHAH :D.
seriøst i tror bare i ved så meget mere om th end os andre. det tilgrin..
lad folk skrive hvad de ville de en fri blog eller hvad det hedder.
så ja jeg ved der kommer kommentare til det her men det sån JEG føler.

Anonym sagde ...

anonym, 22:58: fordi hun er OVERALT?? hvor end jeg kigger på denne side er der lige en pisse irriterende kommentar fra zezzen af. det pisser mig fucking meget af at hun spiller så hellig og laver undskyldninger for ALT TH gør, det er så irriterende!!! man har åbenbart ikke ret til at være sure på dem i følge dem, for de har jo altid en undskyldning ik zezzen? synes seriøst du skal overveje at klappe i. hvis jeg nogensinde møder dig til en koncert her i Danmark, for du sådan en overhaling med alt det lort du har lukket ud på denne side. Hader folk der skal undskylde for alle hele tiden, så luk dog røven!!!

Anonym sagde ...

okay alle, tag en slapper! Dette er ikke en hjemmeside, hvor folk kan svine hinanden til. Dette skulle gerne være en hjemmeside, hvor man måske kan møde nye mennesker og være søde mod hinanden. Ja ja, man skal tage konsekvenserne for sine handlinger og bla bla bla, men vær dog rare, når i skriver til folk, at i synes, de tager fejl osv..
Tænk på, om i gerne ville behandles sådan, som i nu behandler andre. Zezzen skrev bare, at hun ikke vil have folk til at svine hinanden til, og lige pludselig får hun alt lortet i hovedet? People, behandel andre med respekt. Folk mener, hvad de nu mener. Lad dem det.

Anonym sagde ...

Okay alle sammen. Siden I ignorerer min "undersøgelse", vil jeg gerne forklare hvad den gik ud på.
Jeg har på fornemmelsen at dem der hele tiden støtter TH og siger de nok skal komme til DK, er dem der har været fan i ca. 1 år eller under.
Og dem der siger at TH er højrøvede og ignorere deres gamle fans, er dem som har været fan i ca. 1 år eller over. Det er også dem som efterhånden har opgivet håbet og føler sig snydt af TH...

HÅBET AT I DENNE GANG GIDER GLO PÅ ALLE INDLÆGENE OG IKK KUN INTERESERRE JER FOR JERES EGEN LILLE (åndsvage) DISKUSSION!!!

Tak for nu :)

Cille

Anonym sagde ...

Jeg er så fucking træt af at de ikke bare kan lette deres røve til Danmark!!!! - nu har i fandme ventet og ventet og ventet endnu mere altså! - de havde planlagt 2 koncerter her .. ja, bill blev syg, så det klart de måtte aflyse!
men at de ikke planlægger koncerter her igen, synes jeg er pisse urætfærdigt! - vi har fandme fortjent det! jeg tror ikke selv at de ved hvor stor en skuffelse det var at få afvide at de ikke kom alligevel. og at de nu bare ikke kan se at lette deres røve ud af Amerika, og komme her synes jeg er noget fucking pis!
og ja, jeg er en af de gamle højrøvede fans! og jeg har sku min ret til at være sur når de brænder os af på den måde, til fordel for USA! - men jeg vil godt se dem i hovedet når de finder ud af at de er ved at miste størstedelen af deres fans her i DK!

Anonym sagde ...

13:15damn jeg så meget ening !:D

Anonym sagde ...

er enig med "amok - tøsen" ..zezzen er pisse irriterende at høre på. tydeligt du ikke har været fan ret længe.. tiden er inde til ACTION BABY, SÅ FAT DET DOG!!

Anonym sagde ...

lad nu være med at sidde og disse hinanden...!Det er godt at have sine egne holdninger og diskutere dem. Men lad da lige være med at sidde at hakke ned på hinanden..TAK!

Anonym sagde ...

SÅDAN ANONYM 14:22
ZEZZEN DU RØV IRRITERENDE TROR DU VED ALT.
har været fan af det band i 2 et halvt år OG JO JEG HAR VENET I MANGE ÅR NU!!
så Alle der skriver mod det zezzen skriver :)
endelig!
jeg syntes du irritrende og jeg er så ligeglad med kommentare til mit indlæg giver bare anonym 14:22 SÅ FUCKING MEGET RET..

Anonym sagde ...

thank you darling :D<3 endelig en med en mening der sparker røv.

Emma sagde ...

Cille:

jeg har været fan af Tokio Hotel i snart 3 år og har egtenlig ikke så travlt med at få dem til DK..
jeg vil hellere have en koncert på et senere tidspunkt end at vide at Bill eller en af de andre har stress..
selvfølgelig ville det jo være dejligt hvis der kommer en koncert om ikke særlig lang tid, men som sagt hellere senere end at de får stress!

Emma

Rikke sagde ...

ZEZZEN!
stop med og tro du hellig fordi det er du IKKE!!!!

Anonym sagde ...

28. juni 2008 01:47

Årh.. "Jeg har bare været fan af dem i 2 og et kvart år så du skal ikke komme og tro du er noget, dig der kun har været fan i 1 år" - sikke noget bullshit!

Ærligt talt alle dem der synes Zezzen er ÅRH så træls, bla bla bla, overvej at skifte blog side hvis i simpelthen ikke kan klare synet af hendes navn foran jer. Jeg kan godt se at det er giga problem at nogen ber jer om at tale pænt ( ment så sarcastisk som overhovedet muligt!) Zezzen er skribent på den her side så måske skulle i bare tilpasse jer? - det kan dyr trodsalt finde ud af? :b

Det er meget nemt at fyre en masse lort af mod andre når man sidder bag en computerskærm O__O

Anonym sagde ...

De skal være i usa hele august måned . De skal spille næsten alle dage til den 28. Håber de kommer til DK i september :D

- Og til jer der skændes om hvem der har været th fan i længest tid, styr jer. Det er ikke hvem der har været i længest tid. Altså jeg synes vi alle skal være venner og ikke skændes! Hold nu op og jeg ved at hvis i mødte hinanden irl (jer der skændes) ville i slette ikke være sådan over for hinanden!

Anonym sagde ...

Eeeeej man!! Det er min fødselsdag d. 7!, og så kan jeg bare sidde og tænke. "Så, nu er de så i USA igen igen.." xD
Håber sgu snart de kunne tage deres røv og flytte den til DK!! xD

Anonym sagde ...

tænk over det du skriver anonym 28 juni 19:04??
hvis folk ikke kan lig zezzen thats not your damn problem!
og hun er irriterende og høre på..
virkelig.

Nanna b.t

Anonym sagde ...

okay nu er i mærkelige gælder det om hvem der har været fan i længst tid eller hva? og det med tokio hotel er noget pjat, selvfølgelig kommer de til Danmark og de andre aflyste koncert datoer!! så TAKE IT EASY!!!

Anonym sagde ...

giver diig så meget ret ANONYM selfølgelig kommer de til Danmark.

Anonym sagde ...

13.15 - SÅ ENIG :D

Anonym sagde ...

ARG!! Er det meningen at folk skal blive sindsyg af at læse jeres, undkyld mig, ÅNDSVAGE diskussion? Altså helt ærligt, tror ikke i ville opføre jer sådan over for hinanden i virkeligheden..
Men anyway, man bliver næsten bange for at skrive sin mening, da dem der er uenige med en, straks kommer og disser en, fordi man ganske enkelt bruer den ytringsfrihed man nu engang har.. Og helt ærligt, kan man kalde det ytringsfrihed, hvis man er bange for at sige sin mening, fordi folk disser en?! NÆPPE!

Zezzen sagde ...

Puha, det var da noget af en diskussion. Jeg er ked af, at jeg har været så længe om at svare, men jeg har været på ferie de sidste 2 dage :-) Men jeg vil da prøve at svare de fleste af jer, der har et problem med nogle af mine holdninger :-)

Jeg starter fra en ende af:

anonym - 27. juni 22:22 : Først vil jeg bede dig om at definerer ordet hellig ;) Jeg ser intet helligt i det jeg skriver, og hvis du har set noget, vil jeg da meget gerne have du skriver det, og så kan vi tage den derfra.
Det er da klart jeg slår sådan ud, da dette er en blok der forener TH-fans og ikke skal splitte dem, derfor er det da klart, at hvis ikke man kan tale pænt, skal det have en konsekvens.

Anonym 28. juni 01:47 : Nu vil jeg bede dig kigge på ovenstående, da du også bruger ordet hellig. Nu du siger jeg er overalt, er det måske fordi jeg er skribent og kommer med nyheder? ;) Du skriver derefter at jeg undskylder for TH, men det er 100% forkert. Jeg har aldrig sagt, at jeg ikke synes det er ærgeligt de ikke har været her endnu. Men helt ærligt, hvad er det så TH skal undskylde for? Hvis de skal undskylde til hvert land de ikke har været i, så for de godt nok travlt ;) Jeg skriver bare mine holdninger på en optimistisk måde, istedet for en pessimistisk.

Hvis der er nogle andre der gerne vil have jeg kommenterer deres problemer til mig, så bare lige skriv til mig så jeg er opmærksom på det :-) Det er nemlig lidt svært at overkomme alle de her ''disse''-kommentarer ;-)

Lige en sidste kommentar til jer der skriver alt det med at det er irriterende at TH hele tiden er i USA og ikke kommer til DK:
Jeg kan sagtens se jeres synspunkter, og jeg synes ikke alt er forkert... nu kan jeg se på alle ''disse''-kommentarerne at mange misforstår mig :-) Jeg har ikke sagt, at jeg IKKE synes det er irriterende at de ikke er kommet til DK, og at jeg IKKE synes det er irriterende de er så meget i USA - for det synes jeg. Men jeg vælger bare at kigge lidt fra nogle andre, måske mere optimistiske, synspunkter. Jeg håber i kan forstå, at mine kommentarer jo ikke er skrevet fordi jeg ikke synes det er irriterende, for det gør jeg også :-)

sagde ...

Lad dem være hvor de vil siger jeg...

Anonym sagde ...

det er fordi du er så fremme i skoen med at undskylde for dem Zezzen, det er det der er vores problem med dig/jer. Det pisser en af til sidst, kun at høre på undskyldning efter undskyldning. virkelig.

Zezzen sagde ...

Anonym 18:34 - Vil du ikke give sådan en underskrift med dit navn, altså f.eks. - Katrine, eller hvad du hedder. Det gør det nemlig lidt nemmere at holde styr på :-)
Jeg tror ikke du har læst min besked ordentlig... jeg har aldrig skrevet ''Jeg undskylder på TH's vejne.'' Jeg har blot givet udtryk for, at jeg ikke synes der kræves en undskyldning ;-) Det er jo MIN holdning, så er det jo helt fint i har jeres, for kan da godt se der er hold i noget af jeres også :-)

Anonym sagde ...

Hej zezzen. Respeskt til dig man. Jeg ville være fløjet i kødet på de andre og havde splittet dem fra hinanden hvis de havde skrevet sådan til mig -også selvom jeg er enig i nogle af deres holdninger ;) du er sku den mest voksne her på siden haha

nå for at være lidt lalleglad som jeg ofte er...
PEASE PEASE PEASE
LOVE TO THE WORLD
KISS TOKIO HOTEL KISS
er verden ikke bare skøn. tænk at vi har noget så fantastisk som musik og lækre drenge. hvordan sku vi piger kunne leve uden <33

nå tilbage til zezzen hihi <3
hvis man har nogel forbedringer til siden hvordan kan man så foreslå dem?? <3

Cille