torsdag, juli 03, 2008

Bill skriver en ny sang næsten hver dag

Lige efter operationen af hans stemmebånd, startede frontmanden af Tysklands åbenbart mest succesfulde band, at arbejde på det nye Tokio Hotel-album.

Dagene før og efter hans stemmebåndsoperation har været én af de hårdeste tider i hans liv for Tokio Hotel vokalisten Bill Kaulitz (18).

Men nu, efter han er kommet sig over det, kommer det bagefter: Den påtvungne stilhed gjorde noget godt. Siden da, arbejder Bill næsten hvér dag på en nye sange. ''Bill konfronterede mig konstant med nye sangidéer.'' siger David Jost til B.Z. Åbenbart ser de mange rejser (USA, Frankrig, Spanien) ud til at inspirere ham.

''Når du er ude afslutter du ikke normalt sangene, men mange idéer kommer til dig. Du er nød til at afsætte til sådan en følelse det øjeblik den opstår.'' ved Jost.

Bill skriver hans linjer ned på Hotellets notepapir, i hans mobiltelefon eller hans bærbar. Så masser af materiale til det nye og tredje album er allerede samlet. Og en ting er sikker: Bill fortsætter med at synge på tysk! Det er intet problem for fansene i andre lande end Tyskland ved Jost. ''Hovedårsagen til dette er, at fansene vil komme så tæt som muligt på Bills identitet. Derfor vil de forstå teksterne på tysk og foretrækker at høre Bill til koncerter i hans modertunge.''

Men hvornår de begynder at producere albummet, er ikke fastlagt endnu.
Direkte oversat fra: bz-berlin.de

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

EJ HVOR FEDT! :D
nu skal de bare komme til danmark så de kan få mere
god inspiration <3 (;

Anonym sagde ...

weeeeeee.. hvor godt de fortsætter på tysk :D det mest fornuftige david længe har sagt, lol

Anonym sagde ...

Fedt!
Eiii, er mega glad for de ikke begynder at lave det hele på engelsk eller sådan noget xD :):):) Happppyyyyy xD

Dimssen (cecilie) sagde ...

Super fedt ;-)
Glæder mig allerede , håber da det bliver nogle gode sange ::)
Men sf bliver det da det det er jo TH vi snakker om XD
Bill er hot på det billede <'3

Anonym sagde ...

nogen der ved hvad spontan betyder?

Anonym sagde ...

Fantastisk Bill o:

Anonym sagde ...

Spontan betyder, når noget sker pludseligt af sig selv og uden synlig ydre årsag. el. når man handler følelsesbetonet og uden overlæg - altså at man bare gør noget man pludseligt får i tankerne og ikke tænker over det.

Sofie sagde ...

Ja for helvede - selvfølgelig skal sangene være på tysk. Alt andet ville være en forbrydelse! :D