mandag, juli 21, 2008

Tokio Hotel: ''Vi er ikke marionetdukker''Til dem der ikke kender jer endnu, hvordan mødtes I fire?
Tom: Bill og jeg startede med at lave musik da vi var 7. Vi har altid foretrækket det, i forhold til videospil. Vi har afsat dét al vores fritid, aftener og weekender. Bill spillede keyboarded, fordi vi ikke havde andre til, at være ansvarlige for trommer og bas. Jeg mødte Gustav da vi var på akademiet, og blev venner dér.
Gustav: Og så, en dag, så jeg en af deres optrædelser. Da jeg så Bill på scenen der spillede keyboarded, sagde jeg til mig selv, at vi virkelig måtte få gjort noget ved det (griner). Vi diskuterede det derfor, og jeg foreslå dem, at spille med dem. Det var på det tidspunkt vi blev et band.

Hvad vil I sige til de folk der siger, at I er et markedførings-produkt?

Bill: Oh my God! At sige sådan noget sludder, må være frustrerede folk! Stadig, er dét det klassiske bullshit som vi hører i musikbrancen. Især i Tyskland, for i de seneste år, som i England i 90'erne, er der mange penge i, at lave et drengeband eller pigeband. Der der endda TV-shows der går ud på, at finde DET næste band. Pludselig, er det meget svært for et band der ikke har været igennem TV-kredsløbet, at vise sig selv frem, og at lave en break through. I dag er det meget svært, at overbevise folk om, at vi er et rigtig band, og at ingen sagde vi skulle blive venner med Gustav og Georg. Lige meget hvad, tror folk ikke på os. Vi gør vores, uden at bekymre os om disse rygter.
Musik er en følelse; hvis du bare er en marionetdukke, hvordan kan du så lægge din sjæl i det du gør? For min del, tror jeg, at jeg lægger min sjæl i det. Så jeg bliver sur, når folk tror, at det vi gør er plastik. Men på en plan, må du lægge distance til sådanne rygter.

Hvilken relation har I med jeres fans?
Tom: Hvis vi kan, snakker vi med dem, skriver autografer... det er det mindste du kan gøre, for hvorend du går hen er de der! Nogengange venter de i timevis eller tilbringer endda natten på gaden. Ligemeget om det er koldt, regnvejr, snevejr er det der. Og så, giver de os gaver som de har lavet med hjerte og sjæl. Så, at give dem en smule af vores tid er det mindste vi kan gøre for at vise dem, at det de gør virkelig tæller. Vi vil gerne gengælde deres kærlighed.

Hvad er den mest bemærkelsesværdige gave I har modtaget af en fan?
Bill: Det er et svært spørgsmål. Fordi vi får tonsvis af gaver. Vi er meget rørt af brevene fra vores fans. Nogle af dem er meget lange. Der er ét der er 14km langt! Det er næsten en bog med 1000 A4-ark.
Georg: Hvis ikke, har vi fået en bil, en mini cooper udstyret med vores fotos og navne. Men det er virkelig umuligt, at vælge én speciel gave, for de betyder alle sammen noget for os.

Tager I jer tid til, at kigge på forum eller Myspace?
Bill: Man bliver nød til at være forsigtig, fordi i forummer er der mange folk, der udgiver sig for at være os. De chatter med vores fans og snyder dem. Hvis vi er på internettet, er det altid som gruppe og er offentliggjort først. Ellers, bruger vi meget tid på blogs der er dedikeret til os, eller i vores Myspace, fordi deres mening betyder meget for os.

Pigerne er vilde med jer, men hvad er jeres type?
Tom: Det er et svært spørgsmål, fordi jeg har ikke en bestemt type pige i hovedet. Der skal bare være en god følelse fra starten af. En forbindelse der starter forholdet naturligt. Hun kan være blond, brunette, rødhåret. Det er ligemeget. Men med den tid vi har, har vi ikke tid til en kærlighedsforhold. Ihvertfald et rigtig kærlighedsforhold. Samtidig, har jeg ikke interesse i, at være trofast, forpligte mig... Hovedsageligt vil jeg gerne bare nyde mig selv. Jeg har været vild med mange piger. Lidt for mange (griner). Jeg tror virkelig på, at vi kan forelske os mange gange i livet, og at, heldigvis, mange folk er skabt til os.
Georg: For mit vedkommende, vil jeg gerne finde en pige der ligner Angelina Jolie, Olsen-tvillingerne eller Eva Langoria.
Gustav: Så vi vil kæmpe om den masse pige Georg (griner).
Bill: Jeg elsker, at pigen ser flot ud. Flotte negle og en smuk hud. Og så, at de især er positive og legesyge. Jeg kan ikke lide one night stands. Jeg tror virkelig på ægte kærlighed. En kærlighed du kun finder én gang i livet... hvis du får chancen. For jeg tror, at mange folk aldrig finder den, hvilket er virkelig sørgeligt. Jeg har før mødt piger, før forelsket mig. Jeg ved hvad det er, at falde for nogen og have sommerfugle i maven. Men jeg har stadig ikke fundet kærlighed med stort K.

Bill, du har et unikt udseende. Har du altid gået med make-up og ordnet dine negle?
Bill: Jeg har gjort det i lang tid, ja. Gustav og Georg har ikke engang kendt mig med et andet look. Jeg begyndte at kunne lide make-up, da jeg var med til en Halloween-aften mange år siden. Jeg klædte mig selv ud som en vampyr. Og så beholdte jeg det look. Det er en del af min personlighed.

Hvor meget tid om morgenen bruger du på at gøre dig selv smuk?
Bill: Ikke meget. Omkring 40 minutter.

Har I nogle ritualer før i går på scenen?
Bill: Det er ikke rigtigt et ritual. Men Gustav kan lide at være alene, koncentrere sig, høre musik. Georg, Tom og jeg kan lide, at mødes backstage før et show starter og stresse (griner). Vi lukker os selv inde i det grønne rum i en halv time, og ingen kan komme ind. Selv ikke vores manager. Vi forestiller os de værste ting der kan ske, griner af det og det beroliger os.

Og når I ikke er på scenen, hvordan tilbringer I så jeres fritid?
Georg: Vi spiller ping-pong og fodbold!
Tom: Og når vi ikke er på tour, kan vi lide at sove til rigtig sent. Bortset fra Gustav, der er et morgenmenneske. Men Bill, Georg og jeg kan lide at spise, se TV og sove. Og når vi virkelig kan tage en pause, tager vi på ferie.

Og hvad er jeres favorit destination til ferien?
Tom: Alt jeg kan fortælle dig er, at vi elsker en lille isoleret ø et sted meget, meget, meget langt herfra (griner).

Under omstændighederne, bruger I meget tid sammen. Har I venskaber uden for bandet?
Tom: Ja, selvfølgelig! For det er vigtigt for os, at kunne snakke om andre ting end Tokio Hotel. Men fordi vi har samme venner, er vi altid os fire. Og så tager vi på ferie sammen (griner). Ja, Tokio Hotel er den smukkeste venskabs-historie.

Og i skændes aldrig?
Tom: Oh, vi vil gerne nogle gange. Især når Georg beslutter sig for at tage skoene af (griner). Men vores venskab er stærkere end vores skænderier!

Selvom I er elsket af jeres fans, er der altid noget I ikke har kunnet lide ved jer selv?
Bill: (griner) Vi har ikke ændret os, vi er de samme. Vi har de samme mangler som før. Og vi har den samme relation til hinanden som vi havde før vi blev succesfulde. Så, selvom det er skørt at være 18 år gammel og se så mange piger der er vilde med os, er der altid ting jeg ikke kan lide ved mig selv. Jeg går ikke i gaden og siger til mig selv, at jeg er den bedste fyr i verden. Det gør Tom, altid (griner).
Tom: Der er altid noget vi ikke kan lide ved os selv. Men det er normalt; vi er 18 år gamle, vi søger. Og for vores alder taget i betragtning, har vi en stor selvtillid med os selv. Når jeg siger jeg er den bedste, tager jeg ikke føringen.

Hvilke ting beholder I fra jeres barndom? Hvordan beskriver I jer selv fra den tid?
Bill: Vi har altid haft selvtillid i os selv og vores fremtid. Vi startede meget tidligt med at lave musik, fordi vi siden vi var små har vidst, hvad der var godt for os. Det var ikke nemt. I skolen, ville vi ikke være i en klike, og det var hvad der skabte et skel mellem os og de andre. Men bortset fra at vi hadede skolen, var det sjovt.
Tom: Mig, jeg er altid skør. Jeg er altid i det barn jeg var engang. Desværre er han ikke i folket (griner). Han guider mig hver dag.
Bill: Med modsat hvad vores fans måske tror, er vi langt fra perfekte. Vi genkender den succes vi har, men vi vil ikke være et eksempel for folk!Oversat til engelsk af Stern!

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

waow et godt interview!!! Bill har SÅ ret i det med "kun lavet for pengenes skyld"!! og syns det er fedt det han siger til det...det er bare et fedt interview..

-Reetii

Anonym sagde ...

Kan ikke se billederne.
Hvor er det fra?

Anonym sagde ...

Synes interwievet er godt, fordi jeg kan genkende de rigtige drenge igen. Jeg synes der er mennesker omkring dem som prøver at gøre dem til noget de ikke er. Og det er noget møg. Håber de kommer til danmark og viser at de stadig tænker på deres fans som har været der lige fra starten. Det er selvfølgelig godt at de har fået succes, men er stadig bekymret for at de er for stressede til at huske deres mest trofaste fans..

Tom.F.I

Anonym sagde ...

NØJ HVOR ER DET GODT!!! Det Bill siger i spørgsmål 2 er virkelig godt. Han har SÅ MEGET ret!!!
Go tokio hotel :D De siger meget klogt i det her interview. Love it.

Zezzen sagde ...

Billederne er en scanning af siderne fra bladet med interviewet. Jeg prøver lige at få dem til at virke :-)

Anonym sagde ...

nøøøøj, det var sku et misforstående interview oO

speciels da Bill sagde : Georg, Tom og jeg kan lide, at mødes backstage før et show starter og stresse (griner). Vi lukker os selv inde i det grønne rum i en halv time, og ingen kan komme ind. Selv ikke vores manager. Vi forestiller os de værste ting der kan ske, griner af det og det beroliger os.

eller da Tom sagde: Jeg er altid i det barn jeg var. Desværre er han ikke i folket (griner). Jeg guider mig hver dag.

har aldrig i mit liv grint så voldsomt xD

reddress sagde ...

jeps,- det er nogle herlige knægte!!
men vedkommende, der har oversat- trænger til et kursus i dansk grammantik!! :P

Zezzen sagde ...

reddress - lol, det er mig der har oversat xD I må undskyldee hvis det er gået lidt stærkt... men forhåbentligt er det ikke meningsforstyrrende xD xD

reddress sagde ...

:)....næ..nogen af formuleringerne er bare lidt sjove..!!

miriam sagde ...

jeg forstod ikke det sidste? det med; Jeg er altid i det barn jeg var. Desværre er han ikke i folket (griner). Jeg guider mig hver dag.
hvad mener han?

Anonym sagde ...

jeg tror han mener, at han altid er og vil være det barn, han var, da han var lille, men at alle folk desværre ikke er som ham.. sådan har jeg i hvert fald forstået det d:

Anonym sagde ...

ja, eller noget med at han altid vil være et legesygt barn, eller sådan noget.
men godt nok et godt interview, og jeg synes da det er fint oversat! Jeg kan nu ikke se problemet i det?

Anonym sagde ...

Forhelvede Tom ! hvorfor skal du også være sådan ? .. Skide irriterende at du er så pisse sød altså xD

Haha , der bor en lille dreng inde i Toms hovede XD

Anonym sagde ...

sødt!!!
xD
Reetii