lørdag, august 30, 2008

TH i Houston Hot Hits (28.08-08)


27 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fedt interview :D Kan godt lide, at de ikke kan udtale hinandens efternavne d: Elsker også der til sidst, hvor de siger deres tak, og bagefter siger det på tysk. Hahah, "dude that is so cool" Hhaha :D

Anonym sagde ...

Elsker der hvor Tom siger at han er rollemodel for Bill og hele bandet xD Bills "thank you" er genius!!! xD

Anonym sagde ...

deres engelsk bliver bare bedre og bedre, nu kan jeg også forstå hvad Bill siger!! Noget af det han fik fyret af på deres 1. us-tur, fattet jeg ikke en meter af :)

Snart STORT TILLYKKE til alle fødselsdagsbørnene XD
Den 01.09 og 08.09

Anonym sagde ...

til monsoon-afsnittet

Jeg synes Bills stemme bliver bedre og bedre :p

Anonym sagde ...

Jeg er bare glad for at drengene har fået så meget succes.

Anonym sagde ...

Jeg syntes ikke specielt godt om 'Monsoon' sangen, i dette interview.

Anonym sagde ...

Elsker også Bills 'thank you' :D Han siger det i sådan et suk, som om han tænker 'troede ikke nogle ville sige det' det altså fedt :D

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke helt forstå hvorfor han synger: "Together we'll be running somewhere new... hold me back from you". Altså hvorfor han ikke synger "And nothing can". Underligt.

Anonym sagde ...

I love it!!!

Bill synger bedre og bedre :D

Tillykke Bill og Tom med i morgen :) ♥♥♥

Anonym sagde ...

anonym 14.20 - det kan være han måske glemte det, fordi han var nervøs. Bare et gæt d:

Anonym sagde ...

Tror måske at det er fordi at der normalt er kor på, eller at han jo har indspillet to stemmer, og han kan jo ikke synge to på samme tid, så derfor synger han jo "hovedstemmen", dejlige dreng. Du er jo ikke nogen lille dreng længere! Lækkert tøj forresten!
Bill er faktisk ret god live. Det må være ret anstrengene at synge sådan der, uden alle de andre instrumenter til at fylde. Så skal han jo synge meget mer "fyldigt". Tom er også god på sin guitar. Når han skal op i de lidt højere tonelejer vender han hovedet til venstre(for ham), gad vide om det er fordi at ellers lyder mic'en sær eller hvad? Anyway, du er dejlig Bill. Og stort tllykke med dagen imorgen - også til dig Tom. 19 store år;->:-)

***** Laura

Anonym sagde ...

(Mig anonym 14.36 igen) ... og så sang han det udelukkede han det sikkert også anden gang, for at det ikke skulle lyde for forkert.

Anonym sagde ...

det fordi det en radio udsændelse og der er kun ham og tom
og hvis bill skal synge alt det der med bliver det for langt sangen skal normalt vare omkring de 2 minutter i en udsendelse ..
så man forkorter meget tingene
men syntes hans stemme er mærkelig
men gal hvor er de dog søde og jeg elsker radio værten dude that is so cool :D

carolinexbill sagde ...

Neej det er fordi at når man synger er det vildt svært at få vejret til at kunne synge en hel sang ..
- så det er ikke fordi han har glemt SIN EGEN sang ( come on girls) men fordi det er hårdt og anstregnene for stemmen at synge hvert eneste ord .
ISÆR NÅR DET ER LIVE .

Anonym sagde ...

Det kunne da godt være han glemte den - det er jo sket før.

Cecilie (Bills) sagde ...

Ej hvor er han nuttet og nervøs i starten :D
Det er totalt sjovt hvor tom siger han er rollemodel ;)

Anonym sagde ...

Det så sødt - Bill smiler hele tiden stort, som et lille barn der er til sin første (Hvad nu barnet går til d:) På den anden side - det er ogs' første gang de er i amerikansk radio :D

Anonym sagde ...

Bill Bill Bill, Han får det til!! " Tank you so much to all the GUYS out there" hva er det han tenker med.. prøver som faen å overbevise folk at han ikke er homo og greier.. Enten så sier du på TRL show " nein ich bin nict schwul" eller så sier du på radio program i houston " Thank you to all the GUYS out there" men du sier faen ikke begge dela x) jaja, søt er han da <3

Anonym sagde ...

Guys kan også være en betegnelse man bruger, når man hilser på folk i al almindelighed.
F.eks. kommer en tjener(ved godt det er et underligt eksempel) hen til et bord med en familie og siger 'Hi guys'. Det er et udtryk alle amerikanere bruger, både om drenge og piger, og bare fordi man siger det, betyder det ikke man er homoseksuel.

Anonym sagde ...

Ja jeg vet man kan si det! Han kunne sagt Thank you so much guys.. men når han sier Thanks to all guys out there, da betyr det tusen takk til alle gutter dere ute! To all the boys.. Jeg vet han ikke er homosexuel, stakkar, det er bare gutten som er litt språkforvirret!

Anonym sagde ...

det er da ikke ham som er sprogforvirret. Der er ikke noget galt i at sige 'hi all you guys outthere'. det er et helt normalt udtryk!

Anonym sagde ...

jeg vet det!! men da må du se videoen en gang til! han sa " thank you so much to all the guys out there"! Og det betyr Takk til alle guttene der ute! Og du kan bare drite i å krangle for det her vet jeg så jævlig mye mer enn deg! Og jeg sier han er søt! men nå begynner du å være bitch så da kan du bare holde kjeft! Han sa feil og det er inegnting du kan gjøre med det! Face the facts!

Anonym sagde ...

tror snart jeg har set det her klip 100 gange og griner stadig når Tom sidder og prøver at forklare at han er jo faktisk en rollemodel for hele bandet, haha.. han er bar SÅ sød og dejlig<3 elsker dig tom..

Anonym sagde ...

Det kan også være fordi det der "And nothing can" var lidt for højt i forhold til den tone han sang i. Hvem ved ;-)

Anonym sagde ...

lol funny funny Interview :)
iiiih hvor Bill sang godt monsoon sangen virklig lækkert;)

Anonym sagde ...

Jeg........... DØR over Tom<3333 hahahah hvor er de søde.

Anonym sagde ...

OMG! nordmand! stop!