fredag, september 26, 2008

Bravo: Sandheden om fans og groupies!


Tyskland, Frankrig, England eller USA. Lige meget hvor drengene møder op, sker det samme hvert sted; fans der går helt amok, som skriger Bill, Tom, Georg og Gustavs navne, kender sangene ind og ud. Mange TH-fans går endda længere; laver klare tilbud til deres favorit, ved at skrive frække plakater med teksten ''F**k mich durch den monsun'' eller ''Tom, vi vil give dig et blowjob'', som nogle eksempler.

I den femte serie af Big Bravo-serien, fortæller drengene os hvad der præcis foregår mellem dem og deres fans.

Bravo: Hvad synes I om de rimelig ligefremme slogans fra jeres fans?
Tom: Jeg synes det er cool vores fans er så direkte (smiler).
Bill: Det er vores fans... men for at være ærlig, da det hele startede, tog det pusten fra os!

Bravo: Hvad har været den bedste oplevelse med jeres fans?
Bill: Vores første koncert efter ''Durch den Monsun'' blev udgivet. Pludselig sang alle fans med til den sang. Koncerten måtte stoppes tidligt fordi den masen og skubben var for meget. Det overvældede med virkelig.

Tom: Vi har lige været i Mexico, og skulle skrive autografer i 2 timer. Fansene var så rørte at mange af dem græd. Det var så ekstremt. Vi havde aldrig været i en sydamerikansk by før, og vi vidste ikke vi var så kendte dér, og pludselig var der tusinde af mennesker. Det var helt utroligt!

Bravo: Har I nogensinde haft mærkelig oplevelser med fans?
Tom: Oh yeah! I Madrid kom situation ude af kontrol engang. Gustav gik hen til hans hotelværelse, men i hans seng lå nogle fans allerede. De var med det samme over ham, og han var helt lammet. Der har været mange fans foran Bills og mit værelse også. De bliver ved med at banke på døren, kravle op af vandrøret og skrige helt vildt.
Bill: Så kom politiet pludselig. De brød døren op og hev mig ud, mens de råbte: ''Er du Bill Kaulitz?''. De pressede mine hænder sammen, forhørte mig og gjorde mig ansvarlig for kaoset. Problemet var, at de ikke kunne tale engelsk, kun spansk. Jeg forstod næsten ingenting. Tom havde prøvet at komme igennem til sikkerhedsmændene, og da han fik fat i dem, løste problemet sig. Politiet ville rent faktisk have mig med på politistationen!

Bravo: Så det er der fansene går for vidt? eller?
Bill: Altså, ja, det var rimelig traumatiserende og svært.
Tom: Men når vi er på tur med bandet er vi egentlig ligeglade. Det er en del af jobbet, og vi er ikke bange eller noget. Det er rimelig slemt, men samtidig er det ret sjovt. Når vi er hjemme kan vi lide at få fred og ro. Vi giver ikke autografer eller får taget billeder. Men når vi er på tur, gør vi med glæde disse ting.

Bravo: Har I nogensinde været lede overfor jeres fans?
Tom: Altså, vi ville aldrig være lede overfor vores fans med vilje. De er for vigtige for os.
Bill: Vi vil ikke være lede ved dem, vi elsker dem. Men alle har deres dårlige dage og ser sure ud nogengange. Nogengange er vi bare ikke i stand til at give alle en autograf. Det er når vi er stressede og skal nå vores næste aftale. Vi er på tur for vores fans hele tiden, så vi er bestemt ikke nogen røvhuller.

Bravo: Helt fra hjertet, har I haft nogle smertefulde eller pinlige øjeblikke med jeres fans?
Tom: Nej da. Kun én gang hvor en pige ville kravle op til vores værelse og faldt ned.
Bill: Eller den gang i lufthavnen hvor nogle piger råbte: ''Vi vil kneppe jer i den døde stilhed!''. Det var pinligt, men mere for dem.

Bravo: Tom, hvor mange groupies har du været i seng med?
Tom: Hmm, det er svært at sige. Jeg tæller ikke.
Bill: Jo han gør. Han har sådan en klikker-ting, ikke? (griner)
Tom: Hvad kan jeg sige? Jeg har haft flere kvinder i min seng end jeg har været på toilettet (griner). Nej, sludder. Helt seriøst, er jeg blevet mere rolig nu.

Bravo: Hvad mener du?
Tom: Selvom jeg ikke helt selv vil tro det, har jeg måske haft min vilde tid allerede som 19-årig. Ikke at sex er kedeligt! Men jeg foretrækker at se en DVD om aftenen en gang imellem. Det andet er en smule mere krævende (smiler). For øjeblikket kunne jeg faktisk forestille mig noget mere seriøst. Men pigen skulle virkelig slå benene væk under mig.

Bravo: Og hvad med groupies til Georg og Gustav? Er de så vilde som Tom?
Tom: Så vidt vi ved, sker der ikke noget med dem (griner).
Bill: De er ikke den type fyre der finder sammen med piger bare sådan. Gustav havde et forhold i begyndelsen af vores karriere, men efter det, har han ikke haft noget.
Tom: Georg opfører sig som én stor flirt, men han foretrækker faktisk, at pigen kommer til ham.
Bill: Han er rigtig fræk udenpå, men indeni er han genert.
Tom: Du må vise ham hvordan tingene skal gøres. Jeg er sikker på der er piger som godt kan lide ham, og som han også kan lide. Men ingen har lagt han på ham. Med mig er det helt anderledes, jeg skyder og scorer!

Bravo: og dig Bill, stadig ingen kys til dig?
Bill: Nej, ingenting endnu. Det gør mig helt nedtrykt. Jeg er 19 nu, og jeg savner det virkelig. Jeg vil virkelig gerne have en kæreste jeg kunne dele mit liv med, som forstår alt hvad jeg gør. Jeg har selvfølgelig Tom, men jeg ville virkelig gerne have en kæreste.

Bravo: Men der er selvfølgelig en masse tilbud?
Bill: Det er virkelig svært at stole på nogen. Jeg har ikke tid, er altid på farten. Når jeg ser piger til afterpartys, ved jeg aldrig hvad de er ude på. Jeg kan ikke gennemskue det på kort sigt. Det er irriterende. Men jeg har stadig musikken, det er mit fristed. Og hunde er min erstatning. Nogle gange vil jeg have en masse hunde, de gør mig glade!

Kilde: BRAVO nr. 40 - oversat af Pat fra tysk til engelsk, oversat af Zezzen (mig) fra engelsk til dansk.

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

TOM ER KLAR TIL NOGET SERIØST.. OMG, JEF MÅ MØDE HAM NU.. så skulle satme slå benene væk under ham :) hehe

Anonym sagde ...

Sjokk! Hadde aldri trodd han var klar for noe seriøst! Bill er supersøt, stakkars lille håpløse romantiker ^^

Anonym sagde ...

Bill jeg elsker dig! ih, hvor er det dog syndt for ham! Han er 19 år og savner en kæreste som han kan stole på.. Jeg begynder næsten at tude! Jeg vil bare SÅ GERNE give han et stort vådt kys og et kæmpe kram!<3
ICH LIEBE ICH!

//Ich liebe Bill Kaulitz für immer!//

Anonym sagde ...

Jamen Bill, jeg er jo lige her.
Venter kun på en chance - kom til Danmark


***** Laura

Anonym sagde ...

Ej et godt interview! 3. spørgsmål chokkede mig virkelig, det var sådan at jeg rystede. Tænk at de kan gøre det, altså fansene. Det er at gå for vidt.
Jef fik helt ondt af Bill i andet sidste spørgsmål ):

Anonym sagde ...

Jeg synes, det er sødt, det Tom 8. spørgsmål xb

Anonym sagde ...

OMG!! Tom har blitt voksen! han vil faktisk finne en jente som slår bena vekk under beina hans! aww!! Bill har nok påvirket han der :P

Anonym sagde ...

Hvor bliver jeg bare trist af at læse det her.. Lille Bill dog, ej altså.. han må ikke være ked af det. Håber virkelig virkelig snart han finder en han kan stole på. Virkelig. Jeg vill blive så glad på hans vejne, for så ville han være lykkelig.
Suk.

/ Fittelifit

Anonym sagde ...

seriøst, håber snart Bill finder en, han kan stole på. Bare han er glad, så jeg glad. Bliver helt trist af at læse det, han siger.

Anonym sagde ...

OH MY GOD!
bedste interview - EVER!
hvor er de begge 2 bage søde. nej man! er heeelt oppe og ringe.
Ej, hvor er det egentlig synd for Bill /'; men, han skal nok finde en!

Anonym sagde ...

Ej det er synd for Bill ;(
Han skal nok finde en<3 Jeg ved det bare!
Bare Bill er lykkelig er jeg også ;D!!.

laura sagde ...

super sødt interview!...men synes på en måde ikke det virker som et "ægte intervew!" ved ikke hvorfor..

Anonym sagde ...

når han siger at pige skal slå benene væk under ham, mener han så at man bare skal spende ben for ham?...heh<3

Anonym sagde ...

"nogen gange vil jeg have en masse hunde"

åreeehh Bill duu så cute, du skal nok finde den store kærlighed i;<3