tirsdag, oktober 07, 2008

Interview med Tokio Hotel


I begyndelsen af september, kom Tokio Hotel hjem fra deres anstrengende Amerika-tour.Næste trin: Indspille efterfølgeren til ''Zimmer 483''. Lige inden de går ind i studiet, snakkede vi med dem i nogle minutter, for at indhente de sidste par måneder. Bill og Tom talte også om deres nye album...

Nå drenge, er I glade for at være hjemme efter jeres amerikanske rejse?
Bill: Ja, vi er meget glade for at være hjemme igen og sammen med vores familie. Vi elskede at tilbringe tid i Staterne, men vi begyndte at få nogle problemer med landet. En måned væk hjemmefra er lang tid.
Tom: Det samme her. Jeg indrømmer at det ikke havde generet mig at blive en smule længere. Jeg elsker U.S. For det første er tøjet virkelig fedt dér. Jeg har købt et ton tøj og adskillige par sneakers du ikke kan finde i Europa. Og så føler jeg mig godt tilpas i store byer som New York og Los Angeles. Jeg nød det virkelig...

Jeres mål var at bryde igennem i USA. Føler I at i har opnået det?
Tom: Ingen havde forventet der ville komme så mange til vores koncerter. Alt var udsolgt, og publikum var ligeså skøre som i Europa. Jeg tror vi har opnået det vi ville. Missionen er fuldført, på en måde (griner).
Georg: Vi føler alle vi har opnået noget godt. Jeg tror ikke at et tysk band har opnået så meget succes i USA som os.

Stadig kan én ting slå entuasiasmen lidt ned for jeres Amerika-succes: igennem jeres promo-tour derovre fik i solgt 100.000 albums, mens jeres mål lå på 500.000...
Bill: Du har ret. Imod vores forhåbninger har ''Scream'' ikke rigtig givet pote i de amerikanske hitlister. Desværre ved jeg ikke rigtig hvad grunden er. Vi har gjort vores bedste for at få vores musik frem til så mange mennesker som muligt, men det amerikanske marked er meget svært at komme igennem fra andre lande. Alligevel, uden at rose os selv for meget, er 100.000 albums stadig enormt mange for et tysk band. Vi er ikke skuffede over dette resultat.
Tom: Det vi nød mest var at modtage en MTV Video Music Adward for Best New Artist. Vi havde overhoved ikke forventet det, da vi var mod Miley Cyrus, Katy Perry og Taylor Swift, som er langt mere populære derovre end vi er. At modtage den pris var virkelig et chok. Indtil videre har det nok været den bedste pris vi har modtaget i vores karriere. Ud over det må jeg sige, at jeg virkelig nød at se Miley Cyrus' forbløffede ansigtsudtryk da vinderne, og med andre ord, vi blev erklæret (griner).

Du lyder ikke som om du er så glad for hende...
Tom: For det første er jeg ikke en fan af det hun gør. Pluds, hun har ikke de fysiske kriterier som jeg leder efter i en pige. Så er alt sagt (griner).
Bill: Tom taler som altid bullshit. Han er en kæmpe fan af ''Hannah Montana''. Jeg har allerede fanget ham i at se nogle episoder i hemmelighed (griner).
Tom: Det vil vi afgøre i aften. Hemmeligt...

Hvor mange gange blev i spurgt hvor jeres navn kom fra, imens i var i USA?
Bill: (griner). Det ved jeg ikke. Omkring 250, som er antallet på interviews vi gav derovre. Jeg troede vi var sprunget 3 år tilbage. Den rene rædsel.
Tom: ''Hvordan begyndte i at spille musik?'', er også et spørgsmål vi er blevet stillet mange gange... Selvfølgelig er det kedeligt at skulle gentage den samme ting tusind gange. Men det giver en bonus. Det minder os om at ikke alle kender til os. Det er også sjovt at få følelsen af at begynde fra ny, næsten. Vi er kommet ned fra vores lille sky.
Georg: Yeah, dog indrømmer jeg det er irriterende. Jeg troede amerikanske jounalister havde sat sig lidt mere ind i emnet før de mødte os. Men nej...

Hvis i skulle gemme et mindeværdigt øjeblik fra touren, hvad ville i så vælge?
Bill: For mig, vil det sikkert være en af autografskrivningerne vi lavede i en pladebutik. Det er altid skønt at kunne møde sine fans og lytte til de historier de fortæller. Møderne har inspireret mig meget til vores næste album.
Tom: Samme her. Jeg husker især den gang hvor det lykkedes to piger at komme ind på mit hotelværelse, mens jeg gjorde mig sengeklar. Jeg har ingen ide om hvordan det lykkedes dem at finde os… Men jeg må sige, det var en rar overraskelse. Men jeg kan ikke fortælle jer det hele, det vil jeg overlade til jeres fantasi (griner).
Lad os tale om seriøse ting nu: forberedelserne til jeres tredje album. Hvor langt er i helt præcist?
Tom: Vi er lige ved at skulle ind i studiet. Vi er 100% fokuseret på dette nye projekt, derfor vil du nok ikke høre så meget til os den kommende måned.
Bill: Ja, vi ved at dette er en af de vigtigste tidspunkter i vores karriere. Presset er enormt, men vi prøver ikke at tænke for meget over det. Vores mål er at sikre, at dette album bliver det bedste vi har indspillet.
Hvad kan vi forvente lyd-mæssigt?
Tom: Idéen er at lave sange der overrasker vores fans, og vise et side de sikkert ikke har set før. Vi vil ikke skære ned på vores præstation og lave en nr. 2 af ''Zimmer 483''. Idéen er at løbe nogle flere risiko, mens vi holder på vores identitet.
Bill: Vi vil også have vores tekster mere personlige. Det er noget jeg gør meget ud af. Alt jeg har oplevet i de sidste par år, har gladeligt inspireret mig og fyldt mange notesblokke med tekster.
Hvis dette tredje album går dårligere end de sidste to, ville det gøre jeg urolige for at fortsætte jeres karriere?
Bill: Jeg ved det vil gøre nogle mennesker glade, hvis vi svigter med vores næste album. Sucessen har ikke kun givet sympati til os, langt fra... Vi tænker ikke så meget over det. Som jeg sagde, vil vi lave det bedst mulige album. Og hvis det er mindre vellykket end ''Schrei'' og ''Zimmer 483'', ville det ikke være verdens undergang.
Tom: Faktisk, kan intet band være på toppen for altid, og det ved vi. Lige nu er vores karriere som et eventyr. Det er næsten for godt til at være sandt. Vi vil garanteret møde modgang, men hvadend der sker, er vi så glade for musik, at vi aldrig vil stoppe med at lave det. Det er sikkert.
Kilde: One nr. 54

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

godt interviews. haha, det med miley! så kan hun lære det! xD
glæder mig enormt meget til drengenes nye album! men jeg tror nogle af sangene vil handle lidt om ensomhed, sådan som Bill har det s;

Anonym sagde ...

hvad betyder fysiske kriterier?
mener han udseendet? eller personligheden?

Zezzen sagde ...

20:58 - Udseendet :b

Anonym sagde ...

det har miley godt af!!! hader hende så meget .

Anonym sagde ...

haha! skide godt sagt Tom! det med miley! xD haha.. jeg kan heller ikk klare hende :D

uh! jeg glæder meg HELT VILDT til det næste album, men jeg er ogs nervøs! hehe.. men hvcis det bliver ligesom zimmer 483, så kan det kun betyde fedt album!

//Ich liebe Bill Kaulitz für immer!//

Anonym sagde ...

jeg elsker Miley cyrus er fan af både hende og Tokio Hotel :D HVORFOR KAN I Iik lide miley cyrus????

Anonym sagde ...

Jeg tror vores drenge er ved at vende tilbage :D <3 Hvad jeg så egentlig lige mener med det ? :L

xD