tirsdag, oktober 28, 2008

Nyeste nyt om fanfesten!

- Eksklusiv autografskrivning
- Tokio Hotel er ved festen
- Sted: Hühnerposten i Hamburg
- Dato: 30. november 2008, kl. 17-23
Konkurrencen er startet!

49 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er ikke gammel nok til festen, da man skal være mindst 92'er, røvtuuuuur!!

Anonym sagde ...

jeg kan virkelig ikke klare det her! JEG HAR VENTET FUCKING HELE DAGEN ELLER LIGE SIDEN VI HØRTE AT DE VILLE HOLDE EN FANFEST! OMG, JEG ER 15, 3 MÅNEDER EFTER BLIVER JEG 16! omg, jeg kan ikke komme med! jeg ved ikke om det er fordi at de servere alkohol til festen, at det er derfor at man ikke kan komme med?! - syntes det er noget lort det her!

Anonym sagde ...

* altså at dem under 15 ikke kan komme med

Anonym sagde ...

Hoooold kæft jeg er skuffet over dem!!! Det var dog helt ekstremt!

Anonym sagde ...

:o!!
Det er sku da ondt!! Har bare ventet så længe på det her også:( kan jeg ikke komme med!! Det er ikke fair..

Anonym sagde ...

lort! jeg kan heller ikke komme med :'(
Men helt ærligt, så hvis der bliver serveret alkohold, så er det jo klart, men jeg syntes ikke der er nogen grund til at være sure og skuffet på drengene! For enten vil de bare overholde reglerne, eller så er det ikke dem er angere (staves?!) festen...
Men helt ærligt, jeg syntes ikke man kan være sure på drengene!
JEg er ogs selv lidt skuffet over jeg ikke kan komme med, men det betyder ikke at jeg giver drengene skylden!

//Ich liebe BIll Kaulitz für immer!//

Anonym sagde ...

hahhaahahah, så kan i lære det, nananann annann :D:D:D

Anonym sagde ...

jeg har meldt mig til selvom jegner 15 får báre min veninde på 16 med og så tager vi den der fra

Anonym sagde ...

looooooool spade, dit id skalstemme overens med dit pas, så kom igen

Anonym sagde ...

hvem siger man ikke har fake pas......
jeg har gjordt det samme anonym 20:58 :bbb
så loooool back spade , LD

Anonym sagde ...

hvor gammel skal man være? bare 92'er eller hvad? eller skal man være 16 ?

Anonym sagde ...

Prøv nu at forstå at de vagter der er dernede ved hvordan et rigtig pas ser ud og kan se med det samme om det er falskt eller ej. Prøv nu og tage jer sammen! De er prof til det! Så jeg synes det er dumt i melder jeg til og så i ikke kan komme ind. Synes sku det er HELT VILDT synd for jer :( Jeg føler med jer som er under 16 :/ det er træls! Men i må jo så bare glæde jer til de kommer og spiller her istedet :D

Anonym sagde ...

I skal da ikke melde jer til hvis I ikke er 16 eller over? Det kan være I "spærrer" en billet for nogle som rent faktsik har en chance for at komme med..
Hvis I forstår..

Anonym sagde ...

YEEES -jeg sagde jo, det blev Hamborg

Anonym sagde ...

^ helt enig , syntes sku ikke det er i orden man melder sig til når man ikke må være med. syntes helt klart det er synd for jer at i ikke kan komme med, men sådan er livet nogle gange. man kan ikke altid få det som man vil have det. Men lad være med at spærre pladsen for nogle andre, der kunne få den bedste dag nogensinde, bare fordi i ikke kan acceptere faktummet at i ikke er gamle nok

Jeg er tilmeldt

Anonym sagde ...

FUCK!!! Hvor er alle på 16 eller over selvglade!!! det kan man sku´da høre på jer alle sammen!!! og JA jeg er sur på dem (tokio hotel) for så kan de sku´da lave to fan fester i stedet for en!!! så FUCK tokio hotel!!!

Anonym sagde ...

Jeg kan sagtens forstå jer,der ikke er gamle nok til at komme med.. Men da tokio hotel ikke er det første band jeg er fan af, kan jeg tydeligt huske hvordan det var da man ikke selv var gammel nok til alt muligt.. Men på en eller anden måde må i prøve at sætte jer ind i hvor fedt det er for os der er gamle nok.. Altså, ved ikke om jeg lyder total dum når jeg siger sådan, men det er bare federe for "de store" for vi har jo også været under 16!
Men jeg føler virkelig med jer, der har glædet jer rigtig meget det er så irriterende sådan noget.

Anonym sagde ...

hør her fordi du er "STOR" anonym 07:27 så betyder det jo ikke at en 15 årig eller mindre er lille..
altså ja der giver jeg fandeme anonym 07:12 lidt ret.
jeg er 15 den 2 december er jeg 16..
syntes du at det fedt to dage efter festen er jeg 16!!!!!!

Anonym sagde ...

Ja du kan du da helt vildt forstå os der er under 16 anonym 07:27 NEJ du kan aj du er SÅ MEGA SLEVGLAD FOR DU GAMLE NOK!!! DU FORSTÅR IKK EN SKID!!! og det er tokio hotel´s skyld!!!

>>anonym 07:12<<

Anonym sagde ...

Hvordan er det, I snakker til hinanden? Sorry, men I har lige bevist, hvor barnlige I er! Man kan SQ ikke bare gå i flæsket på hinanden, fordi nogle er gamle nok, mens andre ikke er.

Og at give Tokio Hotel skylden? Hmm... De har arbejdet hårdt på denne fest, men alligevel rækker I dem ned. Stakkels dem.

Jeg tror slet ikke, alderesgrænsen har noget med alkohol at gøre - nærmere af sikkerhesmæssige grunde. Hvor mange 11-14 årig må tage til et andet land og feste uden forældre? Som 16-årig er man ansvarlig nok til at transportere sig frem og tilbage (ikke sagt, at dem under ikke er). Jeg tror, det er derfor, de har gjort det sådan.

- Beck

Anonym sagde ...

Der står højt og tydeligt at det er af retslige grunde, at aldersgrænsen er sat ved 16 år!
Så jeg tror ikke at TH drengene har haft så meget at sige der,- det er der andre der har bestemt.

Og tal så ordentlig til hinanden, tak!!

Anonym sagde ...

Okay, så os der er over 16 forstår slet ikke hvordan det er at være under 16, og derved ikke kan komme med? Tror i vi er født 16 år?! Jeg (som oss er anonym 07.27) skriver jo nettop at jeg også har prøvet det der med at man ikke er gammel nok til alt muligt, og det er vildt neder! Men jeg sammenligner det lidt med sidste skoledag: dem, der går under 9. klasse må vente med at kaste karameller og alt det, til de selv går i 9. klasse. Og vil det ikke være lidt surt hvis man så endelig går i 9. klasse og så bliver det lavet om til at alle må kaste karameller? jeg ved godt det ikke er det samme; selvfølgelig ville jeg hellere være med til en TH fest end at kaste karameller, men det er bare princippet i det!
Er jeg helt væk med det jeg siger..?

Anonym sagde ...

JEG ER 16 HAHAHAHAHA!!!!!
92'ER FOR LIFE DER MAN MWHAHAHAHA
SELVOM JEG MÅSKE IK KAN KOMME MED FOR DEN 1 SKAL JEG TIL BERLIN MED KLASSEN XD

Anonym sagde ...

jeg ville sgu hellere til tokio hotel fest altså hvis jeg var 16!

Anonym sagde ...

Yes, jeg er 91'er, og har meldt mig til :b

Anonym sagde ...

Jeg kan ikk kom med:(
men til jer som kan håber i får en god aften:)

-Milla

Anonym sagde ...

Jeg er 16, men jeg vil ikke med til den fest for jeg synes det er snyd for jer som kun er 15, 14, 13...år og jeg kan ikk forstå tokio hotel at de så ikk laver to fester så alle har en mulighed for at komme med og jeg vil ikk med for jeg har det ikk godt med at tage af sted når der er så mange der ikk kan komme med så jeg holder fuldt ud med anonym 07:12 og grunden til hun nok siger det som hun gør er nok fordi hun føler sig snydt!! men mener du det så hårdt som du siger??

Anonym sagde ...

jer der hader th på grund af det her: hvorfor vil i så gerne med til en th fest når i alligevel ikke kan lide dem bedre end det??

Anonym sagde ...

ooh my god, chancerne er lige røget i vejret x'D

Så serverer de nok også alkohol :o -det bliver en fed fest hvis man kommer med!

Har aldrig været mere happy for at være 16 år :'D

Er tilmeldt yeah :p

synd for de mindreårige..

Anonym sagde ...

17.39 -

tænk over det, det er en fest. De er 19-22 år.. Helt ærligt, de gider ikke feste med 11årige? desuden, er det nok en stor mundfuld for sådan en klejn en, at være med til sådan en fest..

jeg synes det er smart at have en aldersbegrænsning..

Anonym sagde ...

man er sq egentlig rimelig heldig hvis man vinder billetten..

270/mange tusinde fans vinder...

meget dårlige odds :p

man kan måske godt frasortere nogle lande, medmindre man vælger at flyve ;) men stadig..

Anonym sagde ...

??? prøv at tage jer sammen mindre-årige, hvis i virkelig syntes at i er modne nok til at komme med til festen, så må i da tage og opføre jer mere modent, end at svine alle andre til, bare fordi at man ikke selv kan få sin vilje!! haha.. er selv 14, men kan i det mindste styre og kontrollere mig selv -

Anonym sagde ...

Omg en dansker vandt! Tillykke Michelle H fra nøddebo:D

Lou sagde ...

altså helt ærligt! hvordan er det lige i opfører jer?! ja jeg er heller ikk 16 endnu, men kom sku ikk alligevel, 1. får med garanti ikke lov. 2. gider ikke køre helt derned xD

men helt ærligt, i kan sku da ikke sige at bare fordi man er 16 er man selvglad fordi man kan komme med! self er man glad for at kunne komme med! men i kan jo ikke gøre for hvornår i er født. jeg er glad for at der er allersbegrænsning! Tænk lige hvis der skete noget alvorligt med en på, lad os sige 11, der tog der ned og kom skadet tilbage, hvis hun nu var kommet tilskade eller noget.. de kunne jo blive sagsøgt.. det er jo for vores eget bedste at de sætter en allersbegrænsning på mindst 16!

jeg er helt ening med anonym 14:29/anonym 07.27.

Anonym sagde ...

Jeg er heller ikk 16 men jer der skal der ned må få en rigtig god aften og ja jeg blev da også lidt ked af det men er glad igen og nu håber jeg bare de snart kommer til danmark så jeg også kan se dem(:

>pige på 14<

Anonym sagde ...

Synes at anonym 07:12 er lidt for langt ude ):

>pige på 14<

Anonym sagde ...

Syntes fandme det er tragisk at der er nogen her der beskylder Tokio Hotel for det her! Helt ærligt, hvor langt er i lige? .. De kommentare, er det nogle i selv syntes, reflektere jer som nogle der er modne nok til at tage med til det her? Jeg syntes at det her har vist ret godt, at det er nødvendigt med en aldersbegrænsning. Selvfølgelig er det synd for alle under 16 der nu ikke kan komme med, men helt ærligt, Lad vær med at bebrejde TH , det her noget de UDELUKKENDE gør for deres fans, og i siger det er dem over 16 der er egoistiske? overvej jeres kommentare, og så tænk en ekstra gang.
+ hende fra Danmark der vandt billetter var IKKE over 16 , så hun kan ikke komme med. Hold da op hvor det stiller Danmark i RIGTIG godt lys at der er nogen der ikke kan finde ud af at følge reglerne, og kun melde sig til hvis de er over 16.
Og nu vi igen snakker egoisme, er det ikke egoistisk at deltage i konkurrencen, når man godt ved at hvis man vinder kan man ikke komme med under alle omstændigheder, og så spærrer man bare en plads for en anden, der faktisk GERNE må være med til det her! .. jeg er dælme skuffet over dem der deltager i konkurrencen som er under 16, jeg syntes det er SÅ respektløst , ikke mindst overfor resten af fansne i Europa, men også over for drengene! , de vil gøre noget godt for deres fans, og det eneste der sker , er at folk (dem under 16) ikke respekterer dem.
skuffende!

Anonym sagde ...

Syntes fandme det er tragisk at der er nogen her der beskylder Tokio Hotel for det her! Helt ærligt, hvor langt er i lige? .. De kommentare, er det nogle i selv syntes, reflektere jer som nogle der er modne nok til at tage med til det her? Jeg syntes at det her har vist ret godt, at det er nødvendigt med en aldersbegrænsning. Selvfølgelig er det synd for alle under 16 der nu ikke kan komme med, men helt ærligt, Lad vær med at bebrejde TH , det her noget de UDELUKKENDE gør for deres fans, og i siger det er dem over 16 der er egoistiske? overvej jeres kommentare, og så tænk en ekstra gang.
+ hende fra Danmark der vandt billetter var IKKE over 16 , så hun kan ikke komme med. Hold da op hvor det stiller Danmark i RIGTIG godt lys at der er nogen der ikke kan finde ud af at følge reglerne, og kun melde sig til hvis de er over 16.
Og nu vi igen snakker egoisme, er det ikke egoistisk at deltage i konkurrencen, når man godt ved at hvis man vinder kan man ikke komme med under alle omstændigheder, og så spærrer man bare en plads for en anden, der faktisk GERNE må være med til det her! .. jeg er dælme skuffet over dem der deltager i konkurrencen som er under 16, jeg syntes det er SÅ respektløst , ikke mindst overfor resten af fansne i Europa, men også over for drengene! , de vil gøre noget godt for deres fans, og det eneste der sker , er at folk (dem under 16) ikke respekterer dem.
skuffende!

Anonym sagde ...

åh hvor er det surt at være 15 år /: ' tror i at hvis jeg låner ens venindes pas, som er 16 år. altså self. også en man ligner (: ?
men til jer der er 16 år! fuck hvor i heldige, jeg er så misundelig.
noget jeg ikke synes jeg fair. Vi har alle støttet dem, og stemt på dem. og så når der kommer denne fest, som en slags "belønning", ja så er der mange der ikke kan komme med. Jeg vil hellere være 16 år, og så ikke vinde en billet, end at være 15, og ikke engang har haft chancen /:
men sådan er det bare, og ingen kan gøre noget ved det, til jer der måske vinder en billet, gør det til den bedste dag i jeres liv. for det er virkelig noget jeg er så misundelig for!

Anonym sagde ...

Det siges, at to franskmænd og den ene dansker, der indtil videre har vundet billetter, er snydere. Det siges, de er under 16 år.
Jeg synes, det er for dårligt at melde sig til, hvis man ikke er gammel nok!

Lou sagde ...

jeg kunne ikke være mere enig anonym 11:05 :)

Anonym sagde ...

Det er bare løgn!! OMG hvor er det direkte ondt at melde sig til når man ikke opfylder aldersgrænsen. Det kan jeg simpelthen ikke sætte mig ind i hvorfor gør man sådan noget? Man får jo ikke en skid ud af det.. Men hvordan kan du anonym 00.46 egentlig vide om hende der vandt ikke var over 16?

Anonym sagde ...

Endnu en dansker har vundet :D

Der stod fredericia Denmark, og i et splitsekund troede jeg jeg havde vundet :p
(øv :() haha

Anonym sagde ...

hvordan har i fundet ud af det med snyderne? smadrer dem fandme!!!!!! seriøst, fucking møgsvin!!

Anonym sagde ...

Wee har fået lov nu :D Håber så meget jeg vinder, vil virkelig gerne ha den oplevelse med min veninde :D:D:D:D Lidt surt jeg gik glip af to lodtrækninger, men er vildt glad nu. :)

//Numsefluen

Anonym sagde ...

ARGH JEG ER OS 15 FUCK! !!!! AJ MAN !!! DØR DØR DØR DØR DØR ØV MAN !!!!

Anonym sagde ...

Anonym 12:40 - Det har hun selv fortalt en af mine veninder,

Jeg håber virkelig at alle der er under 16 LADER VÆRE med at deltage fra nu af ! Det er IKKE sjovt længere , I får IKKE noget ud af det .

Anonym sagde ...

Jeg har SÅ lidt respekt for jer 14-15årige tøser der på dårligvis tror på i kan snyde jer ind, jeg mener.. hvor fanden kommer det fra? Der er folk her, og hele verden over på 16 og op over der ville dø for at komme med til den fest, lige så meget som jer! forskellen er bare, vi her muligheden og i bedrager os andre. Hvad hvis en af jer mindreårige vinder, kommer til hamburg og SELVFØLGELIG bliver opdaget? er i klar over der kunne sidde en ÆGTE vinder ude i verden et sted, som i har taget røven på? Det er spild af billetter, og det er så uansvarligt det i har gang i der, gider i godt droppe det med det samme? Respekter at aldersgrænsen er der, i stedet for at tage en chance fra os andre!
Det er da noget af det mest respektløse jeg længe har oplevet!

- C

Anonym sagde ...

aj det er da fandme totalt nederen!! haha fuck alle de mindreårige som har meldt sig til, er sgu til grin. altså det er så latterligt, at jeg kun kan sidde og fnise over dem, tabere. og det der med at tage en venindes pas? det er virkeligt noget at det dummeste jeg længe har hørt. for altså, hvad tror du EGENTLIGT selv?? og jeg er fuldstænding enig i med tokio hotel, om at sætte aldersgrænsen til 16, for hvis jeg var i deres sko, så ville jeg heller ikke feste "for vildt" med en på 13. altså det er jo til grin. det ville være det samme hvis en på 14 (som jeg også er) begyndt at date, feste eller whatever, med en på 9-!! hahaha.. get real, loosers !..
men alt i alt, vil jeg bare sige tak, fordiat i gav mig et godt grin!
-pigen med et smil på læben, nu! :b