fredag, november 07, 2008

Tokio Hotel vandt Headliner!

Tokio Hotel vandt i går prisen som årets Headlinger til MTV's EMA 2008! Tillykke til drengene :-)Dog vandt de ikke i den anden kategori de var nomineret i - Best Act Ever. Den pris gik til Rick Astley.

33 kommentarer:

Anonym sagde ...

I er for seje drenge.. Godt gået.. Jeg er stolte af jer!!! :D

Anonym sagde ...

I er for seje drenge.. Godt gået.. Jeg er stolte af jer!!! :D

Anonym sagde ...

Tillykke mine favorit drenge :D

Anonym sagde ...

Det er rigtig god gået, men jeg må indrømme at Bills hud på nogle af billederne ligner Ole Henriksens hud... lidt pladstik agtig...

Anonym sagde ...

tillykke drenge i har fortjent det :D . Men er der nogen der ved hvem hende der blondinen som sidder ved siden af dem er i begyndelsen er ? :D

Anonym sagde ...

tror i ikke, det er en af de der "TH staff" ting. I ved, dem der øh.. Altså ja. Jeg ved i hvert fald, hvad jeg mener :D

Anonym sagde ...

Hvor er de søde! ♥
Bill er herre cute når han klapper i sine hænder xD

Anonym sagde ...

Ej, er helt skuffet :/
Bill lyder helt snobbet :(

Anonym sagde ...

Ja jeg er faktisk enig med den overfor meg :o Haha Bill's engelsk er sååååååååååå elendigt :D

Anonym sagde ...

Jeg er så stolt af drenge... Godt gåret... jeg begyndte at græde meget da de vandt jeg græd sku af glæde... xD TILLYKE BOYS!Mino elsker jer...
<3<3<3<3<3<3

Anonym sagde ...

Weee :D Blev lige så hyper som Bill da de vandt :'D Har oss bar stemmet mine fingre og håndled helt af led XD
Men hva sker der for drengens stemme? Ö Han lyder slet ikk som han plejer, og jeg syns IKKE han lyder snobbet, men bare meget underlig. Nærmest som om han er forkølet og er lige ved at få grineflip..

Men er så glad for de vandt :D:D

Syns bare det var en VILDT FESEN måde ham der dimsen vandt "Best act EVER" o_O Hvad sker der lige for at han ingengang har lavet et takkeklip?! Har altid nogen sinde hørt hans navn før, men han er åbenbart for kostbar til at gide sige tak?! OMG en taber han er. >:( syns ik han har fortjent den, hvem han så end er..

Men YAAAAY TokioHotel vandt en EUROPÆISK award, så de kan se vil stadig støtter dem :D:D:D:D:D:D

//Numsefluen

Anonym sagde ...

Rick Astley var meget populær for ca. 25 år siden, da var han omkring 20. Har foriøvrigt en dansk kone ?? Han har ikke rigtig været aktiv indenfor musik i ca 20 år og det er simpelthen et stunt fra gamle fans, at han overhovedet er blevet nomineret og valgt.
Jeg er sgu bange for, at der er nogen der har lært lidt for meget af THs fansene!!!!

Anonym sagde ...

Ja, Astley vandt kun, fordi hans fans VILLE have, han skulle vinde over TH.

Mht. Bill's engelsk, er jeg meget overrasket. Jeg synes nemlig, han lige på det tidspunkt snakkede super engelsk! Det var meget rent - og jeg er kritisk på det punkt. Og han lød ikke snoppet.

Hørte I forresten, hvad Perez Hilton sagde, da han skulle give Awarden "Best Act Ever" ud??
Han kaldte dem for et dårligt band, og sagde at Bill ligner Boy George.

- Beck

Anonym sagde ...

Neeeeeeeeej !!!!!!! Tokio Hotel har slet ikke fortjent at vinde. Linkin Park, Metallica og Slipknot er 1000 gange bedre og laver rigtig rock musik :O Hvis fansene ikke var der, så ville Tokio Hotel ikke have nogen som helst chance :O Tænk på musikken, ikke udseenet :O hvis de alle var mega grimme, ville de miste næsten alle fansene. Mens band som Metallica, Linkin Park og Slipknot er legender og laver god musik, og fansene ville stadig være der, hvis de blev grimme. Tokio Hotels musik er SLET IKKE så god som deres, SLET IKKE.

Anonym sagde ...

16:54 du tror kun at deres engslsk er god, fordi I danskere har en RIGTIG dårlig accent, når det kommer til engelsk :O

Sabrina sagde ...

17:33...
..... Klaaaaaaaaaaart -_-'... er der en grund til at du overhoved gider at lægge en kommentar herinde? Hvis du ikke kan lide tokio hotel, hvorfor spilder du så din dyrebare tid med at først at læse om dem, og så bagefter skrive en kommentar?
. kan ikke se din pointe... hvorfor brokker du dig?

Anonym sagde ...

nurh hvor er bill sød :')

tillykke! <'3

synes også bills stemme er lidt mærkelig ?

ligemeget ! :D

elsker tokio hotel!

- tinøhxbill ..

Sophie sagde ...

Tokio Hotel vant ikke Best Act Ever awarden fordi noen hacket seg inn på mtv sin database og forandret på stemmene slik at en helt ukjennt en ( Rick astley) vant.. Fans har nå bestemmt seg for å sende en formell klage til mtv og er frustrerte på hvorfor mtv ikke gjorde noe med dette selv om det var ganske synlig at noe var galt, og de vil ha en ny opptelling som viser hva stemmene var før de ble ulovlig forandret på.

Dette står på en fransk offisiel side:
"Yesterday evening in Liverpool were the MTV Europe Music Awards 2008. Tokio Hotel won in the Headliner category in front of giants like Metallica or Linkin Pzrk because of the votes of their fans, usually really motivated for voting. But they couldn't win the BAE and a rather unkown singer did : Rick A..

Of course, all the fans that have really put themselves together like at all voting have immediately noticed that it was not normal. Indeed, how RA has he been able to get more vote than TH who was even topping two other music giants ? The answer is that some "clever" ones have tricked the voting system. Even RA's nomination was creepy... We don't understand how MTV has been able to ignore that fact, whereas it was rather obvious. Now fans of all the nominees are asking for justice in order that the one who the most real votes could be delared winner.

Anonym sagde ...

ser Tom ikke lidt smadret ud på det billede med awarden?
:/

Anonym sagde ...

10:51
Alle drengene er jo super trætte., de har jo et hårdt program (:

jeg kan næsten ikke sige andet end tillykke., det er uldstændig ufatteligt hvad det er der har kunnet gøre at de er kommet så langt! og hvor HAR de dog udviklet sig!

Hvad er det der gør at man bliver VED og VED og VED med lige præcis at elske DEM HER!? Jeg ved det simpelthen ikke., hvad er det ved Tokio Hotel som ikke er ved andre?
- Måske deres forskellighed?
- Deres udseende?
- Deres ungdom.,
har ingen anelse

Tænker bare på.., det somom man selv er en del af dem., kan ikke lade være med at tænke det., og hvordan man nogen sinde selv skulle kunne komme så langt?

//Mayze

Anonym sagde ...

ja jeg er inde med Mayze.

drenge i er de bedste band i verden^-^

Anonym sagde ...

jeg blev bare så glad da de vandy en pris!
jeg fik også bare lyst til at tude!
Men til Anonym 8. november 2008 17:33.. Hva sker der?!
Hvad laver du dog inde på en tokio hotel hjemmeside, hvis du ikk kan lide dem?!
eller hvis du er en fan, så syntes jeg at skulle skamme dig over at sige sådan noget?
Hvis man er fan af tokio hotel, så stemmer man da på dem, og håber at det er dem der vinder ALLE de priser der overhoved findes!

Men angående Bills stemme..
jeg tror at Bill er lidt forkølet, træt, eller så var der noget galt med lyden.. hmm.. men jeg syntes nu ikk han lyder snobbet? Det kan jo ogs være at Bill er så glad, og overrasket over de vandt, at han ikk ka styre sin stemme<3
jeg syntes Bills engelsk er så dårlig at det er über cute!
men jeg vil gerne indrømme at det er blevet bedre :D

elsker simpelhan Tokio Hotel!

//Ich liebe Bill Kaulitz für immer!//

Anonym sagde ...

Anonym 17: 36 -

Ikke for at lyde selvglad eller noget, men jeg er ikke dårlig til engelsk. Jeg er god grammatisk og udtalemæssigt, så jeg ved, hvad jeg snakker om, når jeg siger, at Bill på lige netop dette tidspunkt lyder bedre.
Nej, Bill er normalt ikke god til engelsk, men her var han bedre, end han plejer.

Og du kan ikke bare sige, at jeg har en dårlig accent, når du ikke har hørt mig - for det er det, du hentyder til.

- Beck

Anonym sagde ...

omg! Til anonym 20:17:
Vil du ikke nok lige falde ned på jorden igen?!
anonym 17:36, vidste altså ikke at du er mester i engelsk..
Men sådan som jeg opfatter det, så mener hun bare, at dansker er ikke ret gode til det med engelsk..
Altså jeg er jeg er ikke så godt til engelsk, og det ved jeg skam godt.. men jeg syntes, (for at være ærlig,) at Bills engelsk er blevet 100 % bedre, men ikke helt perfekt.. og for at være helt helt ærlig, så fager det mig en papand om han så taler kinesisk!
For jeg elsker ham stadig!
men det jeg nu prøver at sige er at, du nok skal slappe lidt af.. for det er ikke alle der er tanke læsere.. Og nu må du ikke tro det er en slags "anklage" mod dig, men jeg syntes bare man skal lade være med at hise sig op over sådan nogle små ting..

//Ich liebe Bill Kaulitz für immer!//

Anonym sagde ...

Anonym 22:08 -

Jeg ville ikke lyde sur, men jeg synes altså ikke, det er ret sjovt, at den anden anonyme skrev det andet - for det lød ret nedladende, og det synes jeg ikke, man kan være ud fra det første, jeg skrev.

- Beck

Anonym sagde ...

Amonym 12:02

nåår.. på den måde.. ja.. jeg kan godt se hvad du mener<3

vlouisekaulitz sagde ...

NØØØØØJ hvor blev Bill<3 bare glad!? han skreg nærmest, hihi, såå sødt så sødt.. så det direkte.. helt fantastisk <33 og ihh hvor er han altså os' bare lækker.. bliver helt betaget af ham.. hiih, og Tom med.. :-* <33

ELSKER JER DRENGE! <3 KYS <3

Anonym sagde ...

17:44 HALLO dette er bare min mening :O lad mig have min mening mens du har din okay og lad være med at nedgøre min mening, da jeg har ret til at sige hvad jeg vil :O HAR DU FORSTÅET ??

Anonym sagde ...

Ehmm undskyld Beck for alt det jeg sagde :( men jeg mente altså bare at danskere plejer at have en sjov accent når det kommer til engelsk, det var altså ikke meningen at det skulle lyde så grovt, jeg havde bare en dårlig dag. Jeg er færing, så jeg hører om det er en dansker som taler engelsk, men ikke fordi i dårlige til det

Anonym sagde ...

20:52 -

Det er iorden, du har da ret i, at mange danskere ikke snakker fantastisk engelsk, men det gælder jo bare ikke os alle.

- Beck

Anonym sagde ...

GOD, Tom er hot på det første billede! :D

anne marte sagde ...

ah, så søøøte :D

Anonym sagde ...

11:58 okay godt:D